balans Napisano 20 Listopad 2019 Share Napisano 20 Listopad 2019 Bardzo dawno temu, gdy byłem bardzo młody, też się bawiłem w "wojnę" i "partyzantów" [niektóre elementy wyposażenia były trochę inne, bo pamiętały II WŚ], ale całość przypominała te obecne podchody. Czy to znaczy, że byłem prekursorem WOT w tym kraju? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Styczeń 2020 Share Napisano 1 Styczeń 2020 Ja już po szkoleniu wyrównawczym. Świetni instruktorzy, miła atmosfera. Wkońcu nie jakieś hura i na wroga, tylko praca w sekcjach. Grot bardzo celny, odrzut prawie żaden. Pierwsze oceniane strzelanie 45/50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 1 Styczeń 2020 Share Napisano 1 Styczeń 2020 31 minut temu, karpik napisał: Ja już po szkoleniu wyrównawczym. Świetni instruktorzy, miła atmosfera. Wkońcu nie jakieś hura i na wroga, tylko praca w sekcjach. Grot bardzo celny, odrzut prawie żaden. Pierwsze oceniane strzelanie 45/50. Nie szukaj wrogów daleko, balansa masz blisko. "Niedzielnych partyzantów z WOT" zalicza do jednej z plag niszczących naszą armię. Więc jeśli masz Grota odbezpieczonego, to śmiało daj kilka serii wokół, na pewno tam gdzieś się czai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 1 Styczeń 2020 Share Napisano 1 Styczeń 2020 35 minut temu, karpik napisał: Pierwsze oceniane strzelanie 45/50. Ładny wynik. Gratuluję!!!!!!!! Kiedyś z AK-47 ze składaną kolbą (na AKM już się nie załapałem) miałem 48/50 - ale to było bardzo dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koloman Napisano 1 Styczeń 2020 Share Napisano 1 Styczeń 2020 W dniu 20.11.2019 o 12:39, balans napisał: Bardzo dawno temu, gdy byłem bardzo młody, też się bawiłem w "wojnę" i "partyzantów" [niektóre elementy wyposażenia były trochę inne, bo pamiętały II WŚ], ale całość przypominała te obecne podchody. Czy to znaczy, że byłem prekursorem WOT w tym kraju? Zgadza się. Stara dobra szkoła LWP. Też ją przechodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 Banaś utajnia raport NIK dotyczący utworzenia WOT. Kontrolę zarządził poprzedni prezes [...] https://www.wprost.pl/polityka/10286157/banas-utajnia-raport-nik-dotyczacy-utworzenia-wot-kontrole-zarzadzil-poprzedni-prezes.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 3 Styczeń 2020 Share Napisano 3 Styczeń 2020 Spokojnie, Banaś głupi nie jest, w odpowiednim czasie odtajni te i wiele innych, zależy to od okoliczności w jakich się facet znajdzie.Więc czekajmy , zostało mu jeszcze coś około 66 miesięcy nietykalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Pierwszy punkt apelu porannego. "Nie kwestujemy i nie pojawiamy się na imprezach WOŚP w mundurze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 34 minuty temu, karpik napisał: Pierwszy punkt apelu porannego. "Nie kwestujemy i nie pojawiamy się na imprezach WOŚP w mundurze" No jasne. Owsiak wrogiem nr 1. Żałosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Owsiak jest politykiem, choć z oczywistych (finansowych) względów do tego się nie przyznaje a od polityków wojsko powinno trzymać się z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Każdy kto ma inne zdanie niż Jarek jest opłacanym przez obce siły politykiem. Narracja debilna ale skutecznie ją wpojono. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 W którym miejscu pisałem o "opłacanym przez obce siły polityku"? Jedno proste zdanie a sprawia trudności. Strach pomyśleć co by to było gdybym napisał dwa albo o zgrozo trzy zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Les05 masz rację Owsiak politykiem, może nawet księdzem bez sutanny , albo masonem, cichym doradcą Putina i utajnionym członkiem KGB albo nawet po kryjomu członkiem Mosadu. Oj niektórym dopieka zimowe słoneczko , dopieka i od gorąca fałdy mózgowe i zwoje się prostują oj prostują . Tak jak czytam to widzę że system się w naszym kraju obalił ale ludzie z myśleniem NKWD pozostali oj pozostali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Landszaft, po co ten sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Znaczy jak? wchodzący bez mydła prezesowi szef MON nie jest politykiem? może magazynierem?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Po co sarkazm ??. To Ci postaram się wytłumaczyć jak chłopu na miedzy - tu zaglądają nie tylko debile i oszołomy ale także ludzie co nie dają się wciągać w idiotyczne dyskusje i poglądy. Zanim naciśnie się klawisz ENTER to czasami warto poczytać co się wypociło na klawiaturze i czy to ma jakiś sens czy tylko ośmieszy piszącego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 (edytowane) Wystarczy brak entuzjazmu lub nawet sceptycyzm a od razu wybija język miłości i tolerancji: - każdy kto ma inne zdanie niż Jarek jest opłacanym przez obce siły politykiem - niektórym dopieka zimowe słoneczko , dopieka i od gorąca fałdy mózgowe i zwoje się prostują oj prostują - system się w naszym kraju obalił ale ludzie z myśleniem NKWD pozostali oj pozostali, I to wszystko w imię tolerancji, zwalczania "debili i oszołomów" i poprawy poziomu konwersacji na forum. Ps. Uważam że to za mało. Powinno się blokować pisanie na forum. Bo jak można nie popierać Owsiaka i napisać że "wojsko powinno się trzymać od polityków z daleka". Edytowane 12 Styczeń 2020 przez takafura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carabus Napisano 12 Styczeń 2020 Share Napisano 12 Styczeń 2020 Jak uczy historia (tych oczywiście co chcą się uczyć i tą zdolność posiadają) to przeważnie Ci co najgłośniej krzyczą "łapaj złodzieja" sami najbardziej lepkie ręce mają i najwięcej za skórą.... a les coś taka matka kurka na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 " Owsiak jest politykiem, choć z oczywistych (finansowych) względów do tego się nie przyznaje a od polityków wojsko powinno trzymać się z daleka. " I dlatego wyścigi do Misia robili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Kler koniecznie chce mieć monopol na zbieranie pieniędzy, bo zawsze był pazerny na nie, więc wycina konkurencję. A ponieważ ma wielkie wpływy i władzę w naszym bantustanie, to nikt z "dobrej zmiany" się nie wychyli. I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Widać, że sekciarski stosunek do wosp co niektórym rozum odbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Landszaft Stosujesz swoje złote myśli do siebie czy tylko obdzielasz nimi debili i oszołomów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 Ale co niektórych WOŚP boli... Zawsze mogą coś wrzucić do PCK Wrocław.. się funkcjonariusze partyjni ucieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Ale co niektórych WOŚP boli... Zawsze mogą coś wrzucić do PCK Wrocław.. się funkcjonariusze partyjni ucieszą... Oj widzę że jednych boli WOŚP a innych przeciwnicy WOŚP. Ciekawe że jedni i drudzy są święcie przekonani że to właśnie oni mają rację A później - jaki ten naród podzielony, ale ktoś go dzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 13 Styczeń 2020 Share Napisano 13 Styczeń 2020 56 minut temu, les05 napisał: Widać, że sekciarski stosunek do wosp co niektórym rozum odbiera. Zapomniałeś, że za złotego cielca robi u nas Rydzyk, a konkurencja jest niemile widziana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi