Erih Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 2 minuty temu, fala napisał: A sprawdziłeś ile sępy życzą sobie za kilowat na tym ustrojstwie? cena paskarska to mało powiedziane. No właśnie o to chodzi. Eko jest trendy, więc niech frajerzy płacą. Za mięso, za opał, za prąd... Hel3 się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 Erih, dla mnie to całe eko to bujda na resorach w każdej dziedzinie, ale samochód na prąd ze względu na power i małą awaryjność marzy mi się od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 1 minutę temu, fala napisał: Erih, dla mnie to całe eko to bujda na resorach w każdej dziedzinie, ale samochód na prąd ze względu na power i małą awaryjność marzy mi się od lat. Rozumiem, ale z drugiej strony koszty (akumulatory nie są trwałe) i czas ładowania oraz zasięg na jednym ładowaniu...Nie no, jakoś MELEX to nie jest mój faworyt, a dwóch wozideł zwyczajnie nie mam gdzie trzymać, a i nie opłaca mi się to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 1 minutę temu, Erih napisał: Rozumiem, ale z drugiej strony koszty (akumulatory nie są trwałe) i czas ładowania oraz zasięg na jednym ładowaniu...Nie no, jakoś MELEX to nie jest mój faworyt, a dwóch wozideł zwyczajnie nie mam gdzie trzymać, a i nie opłaca mi się to. Tesla dobija do 500 km , jak przekroczy to kto wie może sobie pozwolę.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 8 minut temu, fala napisał: Tesla dobija do 500 km , jak przekroczy to kto wie może sobie pozwolę.' Jeszcze jakby można doładować do pełna w akceptowalnym czasie... i koszcie... I żeby akumulatory wytrzymywały REALNIE z 10 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 46 minut temu, Erih napisał: Jeszcze jakby można doładować do pełna w akceptowalnym czasie... i koszcie... I żeby akumulatory wytrzymywały REALNIE z 10 lat... Robię tygodniowo ok 700 km, w Kanadzie nie ma paskarskich cen na ładowarkach i jest ich dużo,jeśli po przejechaniu 500 km załaduję do pełna za 6-8 godzin to biorę.Zięć ma 12-letnią Toyotę Prius, po ostatnim chekingu baterie wykazuję trochę ponad 80%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 Mam trochę wyższe wymagania. Jeszcze na co dzień, jak cię mogę... Ale pół doby przerwy w trasie ok klika kilów to nie jest do zaakceptowania. Co do trwałości akumulatorów, to zięć je naprawdę oszczędza (pewnie hybryda) bo li-on puchną zazwyczaj po 5 latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Luty 2020 Share Napisano 12 Luty 2020 Każdemu wedle potrzeb, w promieniu 350 km mam rodzinę i znajomych, nawet jadąc dalej to po 500 km warto zrobić przerwę, a szybka ładowarka zrobi co trzeba.Prius to hybryda, na stanie od nowości.Jadąc co dzień do pracy widzę coraz więcej Tesli, Nissanów Leaf, Chevy Volt, a lekko oceniają to co piąte auto to hybryda, więc coś w tym jest i zmiana się dokona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Luty 2020 Autor Share Napisano 13 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 13 Luty 2020 Share Napisano 13 Luty 2020 Żeby nie podpięli pod poszukiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 13 Luty 2020 Share Napisano 13 Luty 2020 Może być i tak. Spora część użytkowników tego forum nie jest zaprzyjaźniona z ortografią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 13 Luty 2020 Share Napisano 13 Luty 2020 Jest parę miszczy na forumie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Luty 2020 Autor Share Napisano 14 Luty 2020 Służba zdrowia w państwie pis - https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25695151,kielce-do-szpitala-onkologicznego-trafily-relikwie-swietej.html?fbclid=IwAR1MwgJPeCa6Ie3RdxXjx7niKsPonmy8VB7VMxhiG7RfFFZbdb1bPKymG7s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 7 minut temu, bjar_1 napisał: Służba zdrowia w państwie pis - https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25695151,kielce-do-szpitala-onkologicznego-trafily-relikwie-swietej.html?fbclid=IwAR1MwgJPeCa6Ie3RdxXjx7niKsPonmy8VB7VMxhiG7RfFFZbdb1bPKymG7s Co się dziwisz?? Kasa poszła dla Kurskiego, a trzeba przynajmniej udawać, że się coś dla ludzi robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Pozostawiam bez komentarza. https://epoznan.pl/news-news-102829-zdjecie_poslanki_lichockiej_ze_srodkowym_palcem_na_elewacji_wco_wazniejsza_jest_propaganda_a_nie_chorzy_na_raka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Więcej takich nam trzeba tylko na węgiel brunatny, bo z niego jest najtańszy prąd. Węgla brunatnego mamy na następne 200 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 Cóż za gorliwość! Mieli 30 dni na rozpatrzenie wniosku a decyzja zapadła już po 3. I to na wniosek 2 osób nie zamieszkałych w woj. pomorskim. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25697656,prokuratura-wszczela-sledztwo-w-zwiazku-z-wydarzeniami-w-pucku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 14 Luty 2020 Share Napisano 14 Luty 2020 No dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Luty 2020 Autor Share Napisano 14 Luty 2020 1 godzinę temu, jarasek napisał: Cóż za gorliwość! Mieli 30 dni na rozpatrzenie wniosku a decyzja zapadła już po 3. I to na wniosek 2 osób nie zamieszkałych w woj. pomorskim. https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25697656,prokuratura-wszczela-sledztwo-w-zwiazku-z-wydarzeniami-w-pucku.html WOLNE SONDY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 15 Luty 2020 Share Napisano 15 Luty 2020 Bjar no weź.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 16 Luty 2020 Share Napisano 16 Luty 2020 https://nczas.com/2020/02/16/bestia-w-ludzkiej-skorze-z-zemsty-zaglodzila-zwierze-pies-nie-mogl-liczyc-chociazby-na-krople-wody-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Luty 2020 Share Napisano 16 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.