Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Cronos napisał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_o_Los_Angeles tak mi się skojarzyło :) Z UFOszczakami jeszcze nikt nie wygrał, ani na świecie, ani u nas. Mówi o tym (pod nazwiskami) dziewięciu polskich pilotów wojskowych walczących z UFOszczakami, z których to pilotów większość miała pozwolenie otwarcia ognia do UFOszczaków. Wszystko oczywiście na nic. Edytowane 2 godziny temu przez Jedburgh_Ops
beaviso Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, MarekA napisał: Ta akcja z dronami pokazała że nawet nowoczesne amerykańskie rakiety są zawodne. Szczęściem że nikt nie zginął a uszkodzony został jedynie budynek. A masz pewność, że to co spadło w Wyrykach było rakietą p-p? Ja nie. M.
beaviso Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Młyn na wodę Konfy :D https://www.onet.pl/informacje/miejski-reporter/sportowy-mercedes-za-15-mln-zl-roztrzaskany-na-moscie-swietokrzyskim/p0jhxyz,0666d3f1 Czyli historyjka z cyklu "Kijów w Warszawie". No, nie powiem, sam jak zawitałem tam na weekend w sierpniu przy okazji koncertu Iron Maiden, to spostrzegłem jak to miasto, w którym pomieszkiwałem 10+ lat temu, ukropnie ;) się zmieniło. M.
pawel_breslau Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, bjar_1 napisał: Ciężcy frajerzy z nich są. Oni jakieś wydarzenia na fejsbukach sobie tworzą z okazji tych medalacji, żeby kacapy wiedzieli gdzie uderzyć? Być może nawet info do samego srutina wysyłają?
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Dnia 24 lutego 2025 roku Zgromadzenie Ogólne ONZ przyjęło rezolucję, która między innymi potwierdza suwerenność Ukrainy i wzywa Rosję do wycofania swoich sił. Poniżej kraje, które nie chciały nazwać putina agresorem, czyli dla Janusza cały świat. Całości celności jego wynurzeń dopełnia ostatni kraj na liście Belarus Burkina Faso Burundi Central African Republic Democratic People’s Republic of Korea (Korea Północna) Equatorial Guinea Eritrea Haiti Hungary Israel Mali Marshall Islands Nicaragua Niger Palau Russian Federation (Rosja) Sudan United States of America
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Donieck z klimatem VID_20251105_203145_329.mp4 VID_20251105_203150_459.mp4
karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jw. VID_20251105_205128_825.mp4 VID_20251105_205108_140.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ktoś wie, co tak walnęło? Bo efekty są jak ze składu bomb paliwowo-powietrznych.
soldierprzemo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 56 minut temu, karpik napisał: Jw. VID_20251105_205128_825.mp4 VID_20251105_205108_140.mp4 Co to za maleństwo?
bjar_1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ktoś wie, co tak walnęło? Bo efekty są jak ze składu bomb paliwowo-powietrznych. Jak dużo towaru jest, to wszystko tak wali - zobacz sobie np. eksplozje napakowanych wyrzutni BM-21 Grad albo oczyszczaczy UR-77 Meteorit.
Rekomendowane odpowiedzi