fala Napisano 19 Grudzień 2024 Napisano 19 Grudzień 2024 7 godzin temu, M81 napisał: Nie mogę w to uwierzyć Czyli wpakujemy kasę na ZN aby dalej klepano ten niedopracowany coś. Vis-y to teź , a chuj gadać mi się nie chce , kto tym dyryguje? Głuchy , ślepy , niepiśmienny? Cytuj
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2024 Napisano 19 Grudzień 2024 6 godzin temu, fala napisał: aby dalej klepano ten niedopracowany coś Przecież nie będą robili wersji A0. Cytuj
canabis.dw Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty W dniu 25.01.2025 o 12:35, vis1939 napisał: Czytałeś komenatrze pod fimikiem?? Ło matko bosko! poziom turbo-patrio-lechickiego gniewu wy.ebało poza skalę! Cytuj
Tyr Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty a ty jakie komentarze wstawiasz? Turbo semickie, turbo ojkofobiczne ? Dorwał zdobycznego grota wersji 0 i wydziwia, co mu zresztą sami rosjanie wypominają, że na broni zna się jak świnia na gwiazdach. W następnych wersjach błędy poprawiono. Cytuj
canabis.dw Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty Masakra jakaś, ilość głąbów broniących czci naszego "karabina" po prostu powala... Cisna Typa o to, ze złą wersje do testów wziął, wypominaja "tyle wam za darmo daliśmy"nawet ruskim agentem go kilka razy nazwali itp .... a jobane kacapsyny słusznie maja beke Cytuj
canabis.dw Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty (edytowane) 13 minut temu, Tyr napisał: a ty jakie komentarze wstawiasz? Turbo semickie, turbo ojkofobiczne ? Dorwał zdobycznego grota wersji 0 i wydziwia, co mu zresztą sami rosjanie wypominają, że na broni zna się jak świnia na gwiazdach. W następnych wersjach błędy poprawiono. haha czemu mnie nie dziwi, że akurat Ty nie rozumiesz, dlaczego tłumaczenie ruskowi, który testuje zdobyczny karabin, że jest nieobiektywny bo ma złą wersje, ze sie nie zna itp jest po prostu żenujące - zwłaszcza, że duża część husarzy wyrazie nie zdaje sobie sprawy, ze to nie Ukrainiec Edytowane 4 Luty przez canabis.dw Cytuj
Tyr Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty (edytowane) nie pamiętam i nie chce mi się teraz oglądać ale facet o czym innym filmiki robił i wielu ruskich radziło mu by za broń się nie brał... Akurat ja nie rozumiem, czemu ma niby być żenujące... Rozwiń "myśl". Edytowane 4 Luty przez Tyr Cytuj
canabis.dw Napisano 4 Luty Napisano 4 Luty Lubimy sie śmiać z kacapów, że u nich wszystko najbalszojsze i niet analoga, że zaślepieni i głupi są itp A tu widzimy przypadek w którym stado Polaków histerycznie tłumaczy, Kacapowi , że sie nie zna, ze nie prawda, dobry grot jest itp Tyle, że on ma "grota" w ręku, zdobytego na polu walki - może nie na wrogu- bo podniesionego z krzaków po tym jak Ukrainiec go wyjebał po zacięciu (zdobyli wsumie 3 sztuki - wszystkie były zacięte) i już sobie wyrobił opinie Argument, że GROT ZAJEBISTY JEST KARABIN! a chu..wa była tylko ta partia która wysłaliśmy jako pomoc dla Ukrainy na prawdziwą wojne...chwały nam też nie przynosi... 3 Cytuj
Erih Napisano 4 Luty Autor Napisano 4 Luty 10 godzin temu, canabis.dw napisał: Argument, że GROT ZAJEBISTY JEST KARABIN! a chu..wa była tylko ta partia która wysłaliśmy jako pomoc dla Ukrainy na prawdziwą wojne...chwały nam też nie przynosi... Na Ukrainę w pierwszej partii pojechała mieszanka wersji, i A0, i A2 jednocześnie - jak widać nasze zupactwo przy okazji pomocy pozbyło się ewidentnie niedopracowanej wersji A0. Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 21 minut temu, MarekA napisał: W sensie- fakt że jeszcze można trafić na jakieś działające jest juz czymś co można uznać za sukces? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi