mensguth6 Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 Tu się nie ma z czego śmiać, wbrew pozorom. Albo problem alkoholowy, albo coś nie hallo ze zdrowiem psychicznym. Każdy z odrobiną honoru by się po prostu wycofał, a nie jeszcze bardziej pod muł wkopywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 ja już nie wiem - wystarczyło obejrzeć program na TVP Info o 9 rano ,takiego czegoś dawno i chyba w ogóle nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 43 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Tu się nie ma z czego śmiać, wbrew pozorom. Albo problem alkoholowy, albo coś nie hallo ze zdrowiem psychicznym. Każdy z odrobiną honoru by się po prostu wycofał, a nie jeszcze bardziej pod muł wkopywał. Nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku, ale tak ogólnie, to tam wielu można znaleźć z fanatyzmem wypisanym w oczach i na twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2020 https://warszawa.onet.pl/brat-polityka-solidarnej-polski-zatrzymany-z-narkotykami/xxtyh17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Styczeń 2020 Share Napisano 29 Styczeń 2020 Jaki pech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2020 Rzeczywiście raper - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2020 https://kujawsko-pomorskie.onet.pl/torun-plk-robert-o-prawomocnie-skazany-za-probe-skladania-14-latce-propozycji/j0b8rwh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Styczeń 2020 Share Napisano 31 Styczeń 2020 http://www.wzz.org.pl/posty/jest-gorzej-niz-za-tuska,-a-wiceminister-sie-cieszy.-gorniczy-zwiazkowcy-chca-spotkania-z-wicepremierem-sasinem Mieszkańcy Ostrowa Wlkp. bądźcie dzielni... Partia wymaga, abyście pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Luty 2020 Share Napisano 1 Luty 2020 Yety, matousz powie że wina krakusów bo zakazali węglem palić.Zaraza ta może się rozszerzyć na wiele innych przysiółków i grodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Luty 2020 Share Napisano 1 Luty 2020 Nie z nieba ,a z Lublina.. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25654977,anonimowo-pisal-o-podludziach-i-degeneratach-sledczy-ustalili.html#s=BoxOpMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 Zawsze się zastanawiałem „dlatego Anglicy mają ruch lewostronny?”. Teraz już wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 Kto następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarasek Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 I Szkocja dostanie szerokie wsparcie od Niemców, Timmermansa et consortes, tak aby w największym stopniu osłabić Anglików. To jest powrót do polityki zapoczątkowanej jeszcze przez Bismarcka. Niemcy hegemonem na kontynencie w sojuszach szachujących Francję i Anglię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plr78 Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 2 Luty 2020 Share Napisano 2 Luty 2020 6 godzin temu, les05 napisał: Kto następny? Prezes i przydupasy szachowane kwitami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Luty 2020 Share Napisano 3 Luty 2020 [...] ST3 Offshore powstała w 2015 roku jako Bilfinger Mars Offshore z większościowym niemieckim kapitałem. Po wycofaniu się Niemców firma została przejęta przez fundusz powiązany ze Skarbem Państwa. W październiku 2017 roku podpisane zostały akty notarialne, na mocy których kontrolowany przez Polską Grupę Zbrojeniową fundusz inwestycyjny MARS objął niespełna 80 proc. udziałów w firmie. Jeszcze wtedy zatrudniała około 500 osób. https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/firma-st3-offshore-oglosila-upadlosc-co-z-pracownikami,1003319.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Luty 2020 Share Napisano 4 Luty 2020 https://www.uj.edu.pl/kalendarz/-/journal_content/56_INSTANCE_5De61CKaqzOl/10172/144391392 Jeszcze nie mogę japy domknąć i wytrzeszczu się pozbyć...;) Podmienili Macrona, albo jest to totalna re-definicja polityki UE lub Francji? Jestem pod dużym wrażeniem, jak bardzo szczerze i szczegółowo dokonywał krytyki polityki UE , Francji i własnej w stosunku do Polski i nie tylko. Tyle błędów wytknął w dotychczasowych działaniach, przedstawił wizję dalszych relacji i do tego brzmiał wiarygodnie, że chyba nikt by się tego nie spodziewał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2020 Share Napisano 4 Luty 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Luty 2020 Share Napisano 5 Luty 2020 Yety, te warden`s to co w tych kaburach mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Luty 2020 Autor Share Napisano 5 Luty 2020 20 godzin temu, fala napisał: Yety, te warden`s to co w tych kaburach mają? Dilda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Luty 2020 Share Napisano 5 Luty 2020 Bjar, mnie to na kaburę PM-63 wygląda......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 6 Luty 2020 Share Napisano 6 Luty 2020 też mi to na Raka wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2020 Share Napisano 6 Luty 2020 To dziękuję, że pan nazwisko wymienia, bo czas na to, żeby podawać nazwiska sędziów. To jest władza i niech oni biorą odpowiedzialność za to, co robią i za decyzje, jakie podejmują. Ten wyrok jest moim zdaniem skandaliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.