bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 Kurła, na bogato jest. Pielgrzymka do Kielc wchodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2021 Share Napisano 8 Sierpień 2021 Dzicz, to jednak dzicz... https://www.onet.pl/sport/onetsport/tokio-2020-maratonczyk-z-francji-stracil-wszystkie-butelki-z-woda-wideo/tmk8z4g,d87b6cc4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2021 No kto będzie lepiej wiedział niż ksiONdz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 ktoś w Bydgoszczy za to beknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 Bodziu- za dużo z Czarnkiem przebywasz... Obu Wam się wszystko (?) z seksem kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 22 godziny temu, bjar_1 napisał: Kurła, na bogato jest. Pielgrzymka do Kielc wchodzi... Chyba sie podczepił na tej samej zasadzie co koleś poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 Lewactwo to w 80% choroba umysłowa + 20 % środowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 9 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2021 5 minut temu, les05 napisał: Lewactwo to w 80% choroba umysłowa + 20 % środowisko. Nom , nie da się zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 21 godzin temu, fala napisał: No kto będzie lepiej wiedział niż ksiONdz... Pewnie badał łechtaczki grzechomierzem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 22 minuty temu, les05 napisał: Lewactwo to w 80% choroba umysłowa + 20 % środowisko. No pacz, a ja myślałem zawsze , że to naturalna reakcja obronna organizmu na zaduch kościelny czy inną czarną zarazę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 32 minuty temu, szutnik napisał: No pacz, a ja myślałem zawsze , że to naturalna reakcja obronna organizmu na zaduch kościelny czy inną czarną zarazę.... Myślę że mylisz lewicowość z lewactwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 9 Sierpień 2021 Share Napisano 9 Sierpień 2021 1 godzinę temu, Erih napisał: Myślę że mylisz lewicowość z lewactwem. Myślę, że nie mylę tylko widzę to szerzej :) Pokaż mi jakiekolwiek państwo , którego głównym filarem nie byłaby religia? To tylko dwie grupy o charakterze mafijnym, które czasami tylko walczą między sobą o jakieś strefy wpływów a częściej wspólnie o ograniczenie wolności obywateli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 10 Sierpień 2021 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2021 Godzinę temu, szutnik napisał: Myślę, że nie mylę tylko widzę to szerzej :) Pokaż mi jakiekolwiek państwo , którego głównym filarem nie byłaby religia? To tylko dwie grupy o charakterze mafijnym, które czasami tylko walczą między sobą o jakieś strefy wpływów a częściej wspólnie o ograniczenie wolności obywateli. A jeszcze kiedy 80% populacji tego kraju to idioci.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Polska A.D. 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Przeżyłem kiboli Wisły Kraków, przeżyję fanatyków Donalda Tuska.Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/majatek-donald-tusk-szymon-jadczak-hejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Szwedka (!) za polexitem, chyba od Ziobry musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Godzinę temu, srbm napisał: Przeżyłem kiboli Wisły Kraków, przeżyję fanatyków Donalda Tuska.Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/majatek-donald-tusk-szymon-jadczak-hejt Andrzej pyta: "A Pan Redaktor chciał być jak Urban? Sakiewicz? Karnowski? A jak tam Pana majątek? Kto i ile zapłacił Panu w tym i w zeszłym roku i za co? Dziennikarze powinni być nie mniej transparentni niż politycy? Więc proszę o odpowiedź". Zuza stwierdza: "Tendencyjny artykuł. Polskie dziennikarstwo… Szukanie sensacji tam, gdzie nie trzeba…. Zajmijcie się tym, co wyprawia obecna władza!!!". PanRobert dopisuje: "Obrzydliwa manipulacja. Redaktor Suwart byłby dumny!!".Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/majatek-donald-tusk-szymon-jadczak-hejt Normalnie za taki hejt , to powinni wsadzać na dożywocie . Jeszcze gorszy niż takiego jednego palanta , który groził w Katowicach strzelaniem do "szczepionkowców" . .. I słusznie nim się policja nie zajęła ... Za to powinna natychmiast zająć się tymi wyżej wymienionymi przez p. Jadczaka.Toż czysty bandytyzm z nich bije! Może jakieś obozy dla takich zbrodniarzy ? Kolega coś wspominał o jakimś obozie na wyspach Wolińskich ? Może tam ich reedukować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 59 minut temu, bjar_1 napisał: Szwedka (!) za polexitem, chyba od Ziobry musi być... Europejczycy nie chcą głosować na lewicę, więc lewica sprowadza sobie nowych Europejczyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Czy Antypis to apokaliptyczna sekta? - blog Salon24 news Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 19 godzin temu, szutnik napisał: Myślę, że nie mylę tylko widzę to szerzej :) Pokaż mi jakiekolwiek państwo , którego głównym filarem nie byłaby religia? Np republikańska Francja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Na przykład Czesi, z których tak lubimy się nabijać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 10 Sierpień 2021 Share Napisano 10 Sierpień 2021 Tłuste koty, czyli na co idą pieniądze MON, z naszych podatków zresztą... https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/rada-nadzorcza-spolki-exatel-ile-zarabiaja-ludzie-mariusza-blaszczaka/stk8dzq,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.