Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Barbapapa- nie chcesz, mam nadzieję, ze zgniłego zachodu przykładów brać?

PS A tak na serio, to podobnie jak i banknot 800 zł dowód, że ludziom z braku problemów, nadmiaru wolnego czasu i pieniędzy, mózgi się ryją. Zwłaszcza, gdy w swoim prywatnym matrix'ie żyją.

Napisano
1 godzinę temu, Tyr napisał:

Balans nie bądź taki sztywniak, poluzuj podciągi elastyczne i zwis męski ozdobny;)

Wstań z kolan, otrzep spodnie, ogarnij się. Głowa do góry, będzie dobrze.

Napisano
29 minut temu, Erih napisał:

Jakiś niekumaty nie zauważył, że żyjemy według kalendarza sprokurowanego przez niejakiego Julka C.

To dziś jest 10.08.2019

Napisano
9 minut temu, Tyr napisał:

To dziś jest 10.08.2019

Oczywiście że ten kalendarz jakiego używamy dziś podlegał modyfikacjom. Niemniej było jak napisałem powyżej.

Napisano

Barbapapa- nie histeryzuj.

Nic nie poradzę na to, że jakiś łeb ma za dużo wolnego czasu, pieniędzy, itp i kombinuje, co by tu jeszcze antykomunistycznego wymyślić. No i wymyślił... coś, co stosuje cały cywilizowany świat.

Napisano
18 minut temu, les05 napisał:

Modyfikacja też ma swoją nazwę:)

Ale lata liczymy od? Zaś różnica pomiędzy kalendarzem juliańskim i gregoriańskim to jest kosmetyka.

Napisano
7 minut temu, les05 napisał:

Kobiety grzeszne są.

Dlatego też przez wieki palono je na stosach, jako że wg. czarnych kobieta to wynalazek szatana. W Europie mieliśmy to szczęście, że nauka wygrała z religią, bo do dziś by pewnie stosy płonęły. Inaczej stało się z islamem, który jeszcze 1000 lat temu był na samym szczycie cywilizacji, ale tam wygrała religia z nauką i obecnie są na etapie kozy i wielbłąda, tyle że Allach dał niektórym z nich ropę...

Napisano

Nauka wygrała z religią w Europie dużo wcześniej, acz jeszcze w XIX wieku Kościół nie mógł się pogodzić z tym, że to jednak ziemia krąży wokół słońca...

Napisano
8 godzin temu, Barbapapa napisał:

A jak, np. w krajach anglojęzycznych, oznacza się (np. skrót) czasy "przed naszą erą"? I co oznacza ten skrót?

W cywilizowanym świecie jest "BCE" (before common era) i "CE" (common era). Czyli toczka w toczkę "p.n.e." i "n.e."

Napisano

Antoś ma w moim serduszku osobne miejsce..... 

Ja nie wierzę że ON wieży. 

Zawsze lubiłem fantastykę naukową i wszelkie teorie spiskowe. 

Ponoć jeszcze jeden artysta który NAPRAWDĘ wierzy zamówił ekspertyzę/studium o opanowaniu pewnego lotniska i zayumaniu z niego kilku ton złomu aluminiowego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie