mensguth6 Posted June 18 Posted June 18 5 godzin temu, bodziu000000 napisał: Nasi nie, ale Niemcy już tak. Jest śledztwo w sprawie grużb pozbawienia życia funkcjonariuszy.
Czlowieksniegu Posted June 19 Posted June 19 15 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Zjednoczenie Narodowe → aktualna Oj, tam oj... doceńmy Akcję Francuską, jako podwaliny czy protoplastę...
fala Posted June 19 Posted June 19 (edited) Będzie afera.... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32866116,wypadek-auta-tv-republika-w-centrum-warszawy-w-srodku-dziennikarz.html Edited June 19 by fala
Jedburgh_Ops Posted June 19 Posted June 19 9 minut temu, fala napisał: Będzie afera.... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32866116,wypadek-auta-tv-republika-w-centrum-warszawy-w-srodku-dziennikarz.html Jak nic taran Ambasady RFN. Gwarantowane.
Czlowieksniegu Posted June 19 Posted June 19 18 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Jak nic taran Ambasady RFN Można odwrócić narrację- winny był kierowca samochody Republiki...
karpik Posted June 20 Posted June 20 (edited) W końcu się wzięli za przebierańców na ruskim garnuszku. Wielka akcja służb, przeszukania w całym kraju. W tle grupa "Bronimy Polskiej Granicy" - RMF 24 https://share.google/ed9gUWUBY1cUu1Dcc Edited June 20 by karpik
beaviso Posted June 24 Posted June 24 (edited) Takie mądrości dzisiaj na fejsbukach fanów konfy. I ja do cholery z takimi ludźmi mam do czynienia. M. P.S. W sumie spoko ta Rosja. Edited June 24 by beaviso
Czlowieksniegu Posted June 24 Posted June 24 12 minut temu, beaviso napisał: Takie mądrości dzisiaj Za każdy razem, dodatkowo fascynują mnie pkt a'la "pochówki/cmentarz" i "przeprosiny". Tym bardziej, im bardziej narracja o winie wróciła do Stalina i "To Niemcy", a dodatkowo co rusz, czy z Rosji, czy z Białorusi, padają doniesienia o podejściu do cmentarzy, miejsc pamięci, pamiątkowych krzyży...
Cronos Posted June 24 Posted June 24 14 minut temu, beaviso napisał: Takie mądrości dzisiaj na fejsbukach fanów konfy. I ja do cholery z takimi ludźmi mam do czynienia. M. P.S. W sumie spoko ta Rosja. Jeżeli mają rozstrzał od 100 do 300 tyś, to skąd wiedza jak ich pomordowali? Coś fusy mizerne.
Jedburgh_Ops Posted June 30 Posted June 30 (edited) 34 minuty temu, bodziu000000 napisał: Te „dziewczyny” to w jakichś kompletnie nieprzyzwoitych, wyzywających, wulgarnych, nie prawicowych mini. Co to za porządki? Powinny być w maksi. Gdzie są „wartości” ultraprawicowe? Córuś guru tej szumowiny też chodzi w takiej skandalicznej mini? To ma być „prawica”?! Edited June 30 by Jedburgh_Ops
mensguth6 Posted June 30 Posted June 30 40 minut temu, bodziu000000 napisał: Wyglądają jak ochrona z biedry
maku44 Posted June 30 Posted June 30 Chcialoby się spytać "gdzie jest Policja", ale pewnie nie ma procedur na to
Cronos Posted June 30 Posted June 30 14 minut temu, maku44 napisał: Chcialoby się spytać "gdzie jest Policja", ale pewnie nie ma procedur na to Jak to słyszałem hasło, to są grupy rekonstrukcyjne. Jakby się pojawili w moim mieście, to wylądowali by na rekonstrukcji szczęki;)
szutnik Posted June 30 Posted June 30 1 minutę temu, Cronos napisał: Jak to słyszałem hasło, to są grupy rekonstrukcyjne. Jakby się pojawili w moim mieście, to wylądowali by na rekonstrukcji szczęki;) Nie kpij i nie bądź taki pewny. Zdjęcie boli , bo to w końcu moja wieś ale zdaję sobie sprawę ,że i młode pokolenie ( w całej Polsce) ma to gdzieś . Czasy , gdy polowało się na skórogłowych za bazgranie po murach "nazi front" już nie wrócą. Lewactwo wymiera i raczej nikt nie zastąpi tego pokolenia :(
beaviso Posted June 30 Posted June 30 (edited) Ale świniaki koślawe! Domyślam się, że dobrali te świńskie kamratki do kompanii celem ochłodzenia wizerunku. Bo sami kamraci to chłopaki, od których bije ciepełko. M. Edited June 30 by beaviso
PAULUS_pl Posted July 8 Posted July 8 32 minuty temu, bodziu000000 napisał: Już się zepsuło i nie działa :(
Recommended Posts