Jump to content

Recommended Posts

Posted

On już ten cyrk odwalił drugi raz 😂 Po pierwszym został wyśmiany, po drugim został jeszcze bardziej wyśmiany 😆 Myślę że chciał sprowokować jakąkolwiek interwencję patrolu policyjnego. Ojjjjj by było. A Ci nie dali się sprowokować:) I wyszedł znów na cymbała 🤡 

• Haha 1
Posted

Potrzymajcie mentzenowi bałałajkę. 

Prezydent RP prawem łaski cofnął zakaz stadionowy kibolowi pseudonim "Staruch".  🤣

Biorę po 200 snusów z każdej kieszeni Karolka i słucham państwa.

Posted
19 godzin temu, karpik napisał:

Prezydent RP prawem łaski cofnął zakaz stadionowy kibolowi pseudonim "Staruch".  🤣

Posted
W dniu 3.08.2026 o 20:39, karpik napisał:

HPA8hAhXsAABi8l.jpg

Posted

Kumpel działa w o.s.p. mieli wezwanie do wypadku, jedno auto wjechało w drugie. Z daleka nie groźnie. Z daleka.... W tym co wjechał w pupę, kierowca przed kierownicą wciśnięty w szybę... Z tyłu na klapie bagażnika naklejka "Jesus is my airbag". Oczywiście nie miał pasów zapiętych.

• Haha 1
Posted
4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

I taka fajna Agnieszka Fatyga wyszła za mąż za takiego neandertalczyka. Po prostu nie do wiary...

Jak dla mnie to pieniądze zrobiły tutaj robotę. 

Posted
45 minut temu, pawel_breslau napisał:

Jak dla mnie to pieniądze zrobiły tutaj robotę. 

Tylko byłoby pytanie, kto w tym związku ewentualnie poleciał na czyje pieniądze? Bo Agnieszka Fatyga to był Ktoś przez duże K, a kto słyszał o takiej kurzej nędzy, jak olszański? Gdy Fatyga była związana z Teatrem Ateneum to chodziłem i na jej próby, i na normalne występy. A taki patol olszański co wtedy robił?

Posted
Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał:

Tylko byłoby pytanie, kto w tym związku ewentualnie poleciał na czyje pieniądze? Bo Agnieszka Fatyga to był Ktoś przez duże K, a kto słyszał o takiej kurzej nędzy, jak olszański? Gdy Fatyga była związana z Teatrem Ateneum to chodziłem i na jej próby, i na normalne występy. A taki patol olszański co wtedy robił?

Nie, nie. chodziło mi o to, że kolo poszedł na kasę i robi to co robi. 

Posted
14 godzin temu, bodziu000000 napisał:

Tego patola to z ciekawości gdzie on finalnie wyląduje obserwowałem od jego pierwszego podcastu w jego kanale na YT. Porucznik rezerwy - ciekawe za co wyleciał z woja? W tych jego podcastach powoli rozkręcał się z nienawiścią wobec Ukrainy, aż się rozkręcił na całego i bęc - lądowanie u „polskiego patrioty” z klasycznym niemieckim nazwiskiem.

MON powinno się wypowiedzieć, czy takie patole są w rezerwie kadrowej wojska i co taki patol miałby do roboty w razie „W”? Bo ja sobie takiego patola w razie „W” ani nie życzę, ani nie wyobrażam.

Posted
3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

Tego patola to z ciekawości gdzie on finalnie wyląduje obserwowałem od jego pierwszego podcastu w jego kanale na YT. Porucznik rezerwy - ciekawe za co wyleciał z woja? W tych jego podcastach powoli rozkręcał się z nienawiścią wobec Ukrainy, aż się rozkręcił na całego i bęc - lądowanie u „polskiego patrioty” z klasycznym niemieckim nazwiskiem.

MON powinno się wypowiedzieć, czy takie patole są w rezerwie kadrowej wojska i co taki patol miałby do roboty w razie „W”? Bo ja sobie takiego patola w razie „W” ani nie życzę, ani nie wyobrażam.

Pamiętaj-w MON-ie sztuka jest sztuka. I tu ma się zgadzać.