mensguth6 Napisano 18 Czerwiec Napisano 18 Czerwiec 5 godzin temu, bodziu000000 napisał: Nasi nie, ale Niemcy już tak. Jest śledztwo w sprawie grużb pozbawienia życia funkcjonariuszy.
Czlowieksniegu Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec 15 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Zjednoczenie Narodowe → aktualna Oj, tam oj... doceńmy Akcję Francuską, jako podwaliny czy protoplastę...
fala Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec (edytowane) Będzie afera.... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32866116,wypadek-auta-tv-republika-w-centrum-warszawy-w-srodku-dziennikarz.html Edytowane 19 Czerwiec przez fala
Jedburgh_Ops Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec 9 minut temu, fala napisał: Będzie afera.... https://wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32866116,wypadek-auta-tv-republika-w-centrum-warszawy-w-srodku-dziennikarz.html Jak nic taran Ambasady RFN. Gwarantowane.
Czlowieksniegu Napisano 19 Czerwiec Napisano 19 Czerwiec 18 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Jak nic taran Ambasady RFN Można odwrócić narrację- winny był kierowca samochody Republiki...
karpik Napisano 20 Czerwiec Napisano 20 Czerwiec (edytowane) W końcu się wzięli za przebierańców na ruskim garnuszku. Wielka akcja służb, przeszukania w całym kraju. W tle grupa "Bronimy Polskiej Granicy" - RMF 24 https://share.google/ed9gUWUBY1cUu1Dcc Edytowane 20 Czerwiec przez karpik
beaviso Napisano 24 Czerwiec Napisano 24 Czerwiec (edytowane) Takie mądrości dzisiaj na fejsbukach fanów konfy. I ja do cholery z takimi ludźmi mam do czynienia. M. P.S. W sumie spoko ta Rosja. Edytowane 24 Czerwiec przez beaviso
Czlowieksniegu Napisano 24 Czerwiec Napisano 24 Czerwiec 12 minut temu, beaviso napisał: Takie mądrości dzisiaj Za każdy razem, dodatkowo fascynują mnie pkt a'la "pochówki/cmentarz" i "przeprosiny". Tym bardziej, im bardziej narracja o winie wróciła do Stalina i "To Niemcy", a dodatkowo co rusz, czy z Rosji, czy z Białorusi, padają doniesienia o podejściu do cmentarzy, miejsc pamięci, pamiątkowych krzyży...
Cronos Napisano 24 Czerwiec Napisano 24 Czerwiec 14 minut temu, beaviso napisał: Takie mądrości dzisiaj na fejsbukach fanów konfy. I ja do cholery z takimi ludźmi mam do czynienia. M. P.S. W sumie spoko ta Rosja. Jeżeli mają rozstrzał od 100 do 300 tyś, to skąd wiedza jak ich pomordowali? Coś fusy mizerne.
Jedburgh_Ops Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec (edytowane) 34 minuty temu, bodziu000000 napisał: Te „dziewczyny” to w jakichś kompletnie nieprzyzwoitych, wyzywających, wulgarnych, nie prawicowych mini. Co to za porządki? Powinny być w maksi. Gdzie są „wartości” ultraprawicowe? Córuś guru tej szumowiny też chodzi w takiej skandalicznej mini? To ma być „prawica”?! Edytowane 30 Czerwiec przez Jedburgh_Ops
mensguth6 Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec 40 minut temu, bodziu000000 napisał: Wyglądają jak ochrona z biedry
maku44 Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec Chcialoby się spytać "gdzie jest Policja", ale pewnie nie ma procedur na to
Cronos Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec 14 minut temu, maku44 napisał: Chcialoby się spytać "gdzie jest Policja", ale pewnie nie ma procedur na to Jak to słyszałem hasło, to są grupy rekonstrukcyjne. Jakby się pojawili w moim mieście, to wylądowali by na rekonstrukcji szczęki;)
szutnik Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec 1 minutę temu, Cronos napisał: Jak to słyszałem hasło, to są grupy rekonstrukcyjne. Jakby się pojawili w moim mieście, to wylądowali by na rekonstrukcji szczęki;) Nie kpij i nie bądź taki pewny. Zdjęcie boli , bo to w końcu moja wieś ale zdaję sobie sprawę ,że i młode pokolenie ( w całej Polsce) ma to gdzieś . Czasy , gdy polowało się na skórogłowych za bazgranie po murach "nazi front" już nie wrócą. Lewactwo wymiera i raczej nikt nie zastąpi tego pokolenia :(
beaviso Napisano 30 Czerwiec Napisano 30 Czerwiec (edytowane) Ale świniaki koślawe! Domyślam się, że dobrali te świńskie kamratki do kompanii celem ochłodzenia wizerunku. Bo sami kamraci to chłopaki, od których bije ciepełko. M. Edytowane 30 Czerwiec przez beaviso
Rekomendowane odpowiedzi