Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 Czekałem na ciebie i się nie rozczarowałem... Choć jeszcze większy ubaw mam z Uważam, że prezydent ma talenty i zdolności, by zostać dyplomatą – uznał ojciec głowy państwa, Jan Duda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 Wiem, że twoim idolem był bul komorowski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 Tyr... Nie wiem, skąd u ciebie taka przypadłość, ale po raz kolejny ogłaszasz, że wiesz, co ja myślę... Kompleks Boga czy znów lewą nogą wstałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 A tak se czytam, jak innym zarzucasz, że mają płacone od wpisu i se myślę, że ty tu robisz na dwa pełne etaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2022 Teraz, Czlowieksniegu napisał: lewą nogą wstałeś No wiesz co? On nigdy nie wstaje lewą nogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 No... prawą - tą faszystowską;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 1 Styczeń 2022 Share Napisano 1 Styczeń 2022 7 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Kompleks Boga czy znów lewą nogą wstałeś? Niemożliwe, on ma tylko prawe. A co do kompleksów to chyba marzył o medycynie bo ciągle komuś tu diagnozy stawia, leki poleca, do specjalistów kieruje. Z zalet - pisać umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 2 Styczeń 2022 Share Napisano 2 Styczeń 2022 W dniu 1.01.2022 o 21:39, fala napisał: Z zalet - pisać umie. I to jak! Jak Prawdziwy Polak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2022 Jakim trzeba być bezmózgiem... https://www.onet.pl/informacje/onetkielce/kielce-wpadka-polityka-pis-zjechal-po-schodach-bo-gps-pokierowal-go-w-prawo/6yzw7sc,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 "GPS pokierował go w prawo" Uffff.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2022 Przeimbecyl. Ja rozumiem przyjechać z Warszawy, albo (tutaj ukłon w stronę kolegi moderatora) z Wrocławia... Ale być ze Skarżyska i się tak wpierdolić w Kielcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 Niepokojący horoskop dla Polski na 2022. 'Kaczyński może patrzeć na świat przez pryzmat nerwicy neptunowej' (tokfm.pl) W przyszłym tygodniu gościem ma być czarownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 Dobry, wzniosły, szlachetny, uduchowiony katolicyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 srbm "W przyszłym tygodniu gościem ma być czarownik." Znów? Przecież Bashobora już nawet oficjalnie w bazylice w Licheniu był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 9 godzin temu, bjar_1 napisał: Przeimbecyl. Ja rozumiem przyjechać z Warszawy, albo (tutaj ukłon w stronę kolegi moderatora) z Wrocławia... Ale być ze Skarżyska i się tak wpierdolić w Kielcach? Jechałem latem 850 km pierwszy raz bez papierowej mapy a polegając tylko na nawigacji w google. Do teraz mam wrażenie że zostałem zrobiony w bambuko - czytaj- zachęcony do zdobycia płatnej wersji. Jakie dziwne miejsca i skróty poznałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 7 minut temu, takafura napisał: Jechałem latem 850 km pierwszy raz bez papierowej mapy a polegając tylko na nawigacji w google. Do teraz mam wrażenie że zostałem zrobiony w bambuko - czytaj- zachęcony do zdobycia płatnej wersji. Jakie dziwne miejsca i skróty poznałem... Zostałeś. Moja dosyć stara (tyle że aktualizowana) nawigacja płatna często prowadzi zupełnie inną trasą niż gugiel mapy w telefonie żony. Ta moja zazwyczaj jest nie dosyć że szybsza to jeszcze bardziej komfortowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 Okazuje się, że Eichmann był sądzony w Norymberdze. Nowy rok ciekawie się zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, srbm napisał: Okazuje się, że Eichmann był sądzony w Norymberdze. Nowy rok ciekawie się zaczyna. Ale o Katyniu z przedwojennych książek się nie uczyła. Edytowane 3 Styczeń 2022 przez fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 3 Styczeń 2022 Share Napisano 3 Styczeń 2022 I czytała w Myślach nowoczesnego Polaka o fenomenie Hitlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 4 Styczeń 2022 Share Napisano 4 Styczeń 2022 W dniu 8.12.2021 o 18:17, Czlowieksniegu napisał: Prrrrr..... Wiesz, nie może być tak, że pisowcom wolno wszystko, a reszcie społeczeństwa nic. Na PiS głosuje zaledwie 18,5 proc. uprawnionych do głosowania, czyli 81,5 proc. POLAKÓW UPRAWNIONYCH DO GŁOSOWANIA NIE GŁOSUJE NA PiS. I te 81,5 proc. Polaków jest regularnie lżonych, obrażanych, wyzywanych, opluwanych przez szefostwo nomenklatury PiS. Komu się PiS nie podoba ten jest wyzywany od komunistów, złodziei (© Brudziński), agentów śpiochów, zdradzieckich mord, kanalii, zwierząt, gestapowców i zomowców (© Kaczyński). To wyłącznie PiS jako pierwszy i jedyny wprowadził taki język do życia publicznego. I co, reszta tych 81,5 proc. Polaków ma się na to godzić? Nie będzie tak. Słyszałeś, jak przedwczoraj Giertych nazwał pisowców „najgorszymi mętami” i „burakami ze słomą w butach”? Myślisz, że za to, jak PiS wyzywa i obraża 81,5 proc. Polaków nie głosujących na PiS to ktoś się przestraszy jakichś żałosnych pogróżek o sprawach sądowych za obrażanie pisowców? Ja swojego języka wobec pisowców nie zmienię, dopóki ta dzicz nie opanuje swojego języka. Niech ta hołota poczuje, jak to jest miło i jak to jest „kulturalnie” być przedmiotem takich wyzwisk, jakie ta hołota ma dla niepisowskiej 81,5-procentowej części społeczeństwa. O ile wyzywanie przez PiS nas, antypisowców, od gestapowców jest idiotyzmem (© Kaczyński), bo nawet czynnik czasu jest w tym przypadku absurdem, o tyle nazywanie pisowców SS-manami jest jak najbardziej na miejscu, po tym jak jednoczą teraz siły z partią założoną po wojnie przez SSmanów, a obecnie prowadzoną przez pogrobowców SSmanów. I co? Mamy się godzić na wyzywanie nas od gestapowców? Niedoczekanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Styczeń 2022 Share Napisano 4 Styczeń 2022 logika i matematyka żywcem jak z psychiatryka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 4 Styczeń 2022 Share Napisano 4 Styczeń 2022 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 4 Styczeń 2022 Share Napisano 4 Styczeń 2022 W dniu 31.12.2021 o 11:55, Tyr napisał: Czemu tak koszernego oburzenia nie było wtedy a teraz wielkie ajwajwaj? Chamstwo, prostactwo, prymitywizm i najskrajniejsza głupota pisowskiego trolla saTyra. Bo tylko najskrajniejsza głupota rządzi nadzieją, że ktoś będzie się nabierał na pisowskie kłamstwa saTyra. Tak, jak saTyr wypisuje kłamstwa i brednie na tym forum na temat militariów amerykańskich, o których nie ma zielonego pojęcia, to tak samo saTyr myśli, że w identyczny sposób będzie okłamywał forumowiczów we wszystkich innych sprawach i że to forum będzie się na to nabierało. Na aferę Pegasusa, czyli dogłębną inwigilację opozycji i aktywistów, rządzący odpowiadają “inwigilacją dziennikarzy za czasów PO-PSL”. Oskarżenia w tej sprawie przedstawił w Sejmie w 2016 roku min. Mariusz Kamiński. Skierował 19 wniosków do prokuratury. Po 6 latach nie ma z tego nic – śledztwo nadal trwa, a kolejne wątki są umarzane... A gdzie to się podziali panie saTyr ci biedni, poszkodowani, zniewoleni przez rząd ośmiorniczek za 53 zł dziennikarze? Gdzie oni są? Gdzie i jakie sprawy sądowe powygrywali za ich okrutną krzywdę wyrządzoną im przez PO-PSL? Gdzie oni są w obecnych warunkach sprzyjających im pisowskich prokuratur i sądów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 4 Styczeń 2022 Share Napisano 4 Styczeń 2022 22 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Spox. Naród mądrzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2022 "W ocenie arcybiskupa, kluczowe jest działanie organów państwowych i władz kościelnych" No, no. Jedni lepsi wyjaśniacze od drugich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi