Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, takafura napisał:

Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA  zawsze nadajesz te same pierdoły...

plagi.jpg

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
23 minuty temu, takafura napisał:

Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA  zawsze nadajesz te same pierdoły...

Widzisz, ja dwie rzeczy traktowałem w życiu jak święty obrazek i pokładałem w nich wielkie nadzieje - to była Solidarność i USA. Na obu się bardzo zawiodłem, bo Solidarność okazała się wielkim oszustwem, a USA od początku zaczęły nas traktować nie jak sojusznika, ale jak Republikę bananową. A jak ktoś w kimś pokładał wielką nadzieję i się bardzo rozczarował, to nie zapomni...

Wszystkim burakom zawstydzonym z bycia Polakiem polecam poczytać komentarze na YouTube i forach zagranicznych o polityce i o nas...:) Nie działa już polityka wstydu i przepraszania, że jesteśmy i mamy swoje racje.

22 minuty temu, Tyr napisał:

Wszystkim burakom zawstydzonym z bycia Polakiem polecam poczytać komentarze na YouTube i forach zagranicznych o polityce i o nas...:) Nie działa już polityka wstydu i przepraszania, że jesteśmy i mamy swoje racje.

Ja się nie wstydzę tego że jestem Polakiem..... 

Ja się wstydzę tego że wśród Polaków są takie *egzemplarze jak ty i tobie podobni. 

*tu chciałbym nadmienić że korciło mnie wpisać inną nazwę po twoich,, burakach,, ale..... wyzywanie osób chorych no cóż.... 

Siedzimy z rodzinką i czytamy te tu wypociny i....mamy ubaw po pachy , jak stare pryki lubią siedzieć w zaszczanej piaskownicy i obrzucać się tym co w niej znajdą , che che chee cheee , ha ha haaa  jupiii

Teks z Kapuścińskiego do każdego z was pasuje bez wyjątku. Ha ha ha , hooo hooo , ole !!!

7 minut temu, les05 napisał:

Skoro na razie w Niemczech nie można stawiać pomników Hitlerowi to postawiono Leninowi, w końcu to ta sama lewacka rodzina, ta sama ideologia i podobne sukcesy w budowie nowego ładu i nowego społeczeństwa.

To nie ta sama "lewacka rodzina", bo Hitler był popierany przez wielki kapitał, kler i Watykan, jako ratunek przed komunizmem. Watykan nawet po wojnie ratował hitlerowskich zbrodniarzy, wysyłając ich do Ameryki Południowej.

41 minut temu, balans napisał:

To nie ta sama "lewacka rodzina", bo Hitler był popierany przez wielki kapitał, kler i Watykan, jako ratunek przed komunizmem. Watykan nawet po wojnie ratował hitlerowskich zbrodniarzy, wysyłając ich do Ameryki Południowej.

Nie zaprzeczaj oczywistym faktom, to że był popierany przez ówczesną finansjerę nie oznacza, że nie miał lewicowych poglądów. Dziś również różne lewackie ruchy w rodzaju antify, lgbt cieszą się wsparciem finansjery i kapitału. O dowody nie trudno.

2 godziny temu, les05 napisał:

Nie zaprzeczaj oczywistym faktom, to że był popierany przez ówczesną finansjerę nie oznacza, że nie miał lewicowych poglądów. Dziś również różne lewackie ruchy w rodzaju antify, lgbt cieszą się wsparciem finansjery i kapitału. O dowody nie trudno.

To jak nazwać Watykan, którym rządzą niepodzielnie "Lawendowi"?

1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Tyr

"Ale był pacyfistą i bronił Polski. "

Bronił Polski? Nie wiem- wiem, że był zadowolony z robotników polskiego pochodzenia, ale to trochę nijak ma się do bronienia Polski.

I masonem, co kategorycznie jest nie do przyjęcia, przecież.

Poszukaj Henry Ford - Środowiska żydowskie przeciw odrodzonej Polsce.

Bo grossy i grabowskie już wtedy byli aktywni w USA

2 godziny temu, Tyr napisał:

W sumie to nie wiem po co Trzaskowski startuje na prezydenta Polski. Przecież w Niemczech jest już prezydent;)  

I tu pytanie.... 

To właściwym jest że prezydentem takiego kraju jak nasz jest popychadło jakiegoś szeregowego posła? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie