fala Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 30 minut temu, takafura napisał: Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA zawsze nadajesz te same pierdoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 23 minuty temu, takafura napisał: Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA zawsze nadajesz te same pierdoły... Widzisz, ja dwie rzeczy traktowałem w życiu jak święty obrazek i pokładałem w nich wielkie nadzieje - to była Solidarność i USA. Na obu się bardzo zawiodłem, bo Solidarność okazała się wielkim oszustwem, a USA od początku zaczęły nas traktować nie jak sojusznika, ale jak Republikę bananową. A jak ktoś w kimś pokładał wielką nadzieję i się bardzo rozczarował, to nie zapomni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Wszystkim burakom zawstydzonym z bycia Polakiem polecam poczytać komentarze na YouTube i forach zagranicznych o polityce i o nas...:) Nie działa już polityka wstydu i przepraszania, że jesteśmy i mamy swoje racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 12 minut temu, balans napisał: A jak ktoś w kimś pokładał wielką nadzieję i się bardzo rozczarował, to nie zapomni... Nie drażni mnie brak entuzjazmu a żenująca forma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 22 minuty temu, Tyr napisał: Wszystkim burakom zawstydzonym z bycia Polakiem polecam poczytać komentarze na YouTube i forach zagranicznych o polityce i o nas...:) Nie działa już polityka wstydu i przepraszania, że jesteśmy i mamy swoje racje. Ja się nie wstydzę tego że jestem Polakiem..... Ja się wstydzę tego że wśród Polaków są takie *egzemplarze jak ty i tobie podobni. *tu chciałbym nadmienić że korciło mnie wpisać inną nazwę po twoich,, burakach,, ale..... wyzywanie osób chorych no cóż.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Siedzimy z rodzinką i czytamy te tu wypociny i....mamy ubaw po pachy , jak stare pryki lubią siedzieć w zaszczanej piaskownicy i obrzucać się tym co w niej znajdą , che che chee cheee , ha ha haaa jupiii Teks z Kapuścińskiego do każdego z was pasuje bez wyjątku. Ha ha ha , hooo hooo , ole !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Przy okazji czytania ćpacie coś z tą rodzinką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Godzinę temu, takafura napisał: Nie drażni mnie brak entuzjazmu a żenująca forma... Żenujący to był obrazek jak PAD podpisywał u Trumpa dokumenty na stojąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Ludzie komentują taki bełkot w który wierzą "postępowi" A takich komentarzy przy innych filmach o Polsce są setki tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Skoro na razie w Niemczech nie można stawiać pomników Hitlerowi to postawiono Leninowi, w końcu to ta sama lewacka rodzina, ta sama ideologia i podobne sukcesy w budowie nowego ładu i nowego społeczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 7 minut temu, les05 napisał: Skoro na razie w Niemczech nie można stawiać pomników Hitlerowi to postawiono Leninowi, w końcu to ta sama lewacka rodzina, ta sama ideologia i podobne sukcesy w budowie nowego ładu i nowego społeczeństwa. To nie ta sama "lewacka rodzina", bo Hitler był popierany przez wielki kapitał, kler i Watykan, jako ratunek przed komunizmem. Watykan nawet po wojnie ratował hitlerowskich zbrodniarzy, wysyłając ich do Ameryki Południowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 41 minut temu, balans napisał: To nie ta sama "lewacka rodzina", bo Hitler był popierany przez wielki kapitał, kler i Watykan, jako ratunek przed komunizmem. Watykan nawet po wojnie ratował hitlerowskich zbrodniarzy, wysyłając ich do Ameryki Południowej. Nie zaprzeczaj oczywistym faktom, to że był popierany przez ówczesną finansjerę nie oznacza, że nie miał lewicowych poglądów. Dziś również różne lewackie ruchy w rodzaju antify, lgbt cieszą się wsparciem finansjery i kapitału. O dowody nie trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 2 godziny temu, les05 napisał: Nie zaprzeczaj oczywistym faktom, to że był popierany przez ówczesną finansjerę nie oznacza, że nie miał lewicowych poglądów. Dziś również różne lewackie ruchy w rodzaju antify, lgbt cieszą się wsparciem finansjery i kapitału. O dowody nie trudno. To jak nazwać Watykan, którym rządzą niepodzielnie "Lawendowi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 "Dziś również różne lewackie ruchy w rodzaju antify, lgbt cieszą się wsparciem finansjery i kapitału. O dowody nie trudno. " Zapewne odznaczony Verdienstorden vom Deutschen Adler się w grobie przewraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Ale był pacyfistą i bronił Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Tyr "Ale był pacyfistą i bronił Polski. " Bronił Polski? Nie wiem- wiem, że był zadowolony z robotników polskiego pochodzenia, ale to trochę nijak ma się do bronienia Polski. I masonem, co kategorycznie jest nie do przyjęcia, przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Yeti - a ten z foto co znów odstawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 A ić sobie sprawdź... Ale, w sumie, nic nowego- łże w żywe oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: Yeti - a ten z foto co znów odstawił? Doktur Jaki wmawia ze przestępczości pospolitej w RP już nie ma.To tak jakby wypierał się ze zna kogokolwiek z PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 http://www.radiomaryja.pl/informacje/polska-informacje/niemcy-w-gelsenkirchen-odslonieto-pomnik-upamietniajacy-sowieckiego-zbrodniarza-w-lenina/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr "Ale był pacyfistą i bronił Polski. " Bronił Polski? Nie wiem- wiem, że był zadowolony z robotników polskiego pochodzenia, ale to trochę nijak ma się do bronienia Polski. I masonem, co kategorycznie jest nie do przyjęcia, przecież. Poszukaj Henry Ford - Środowiska żydowskie przeciw odrodzonej Polsce. Bo grossy i grabowskie już wtedy byli aktywni w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 W sumie to nie wiem po co Trzaskowski startuje na prezydenta Polski. Przecież w Niemczech jest już prezydent;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 5 godzin temu, balans napisał: To jak nazwać Watykan, którym rządzą niepodzielnie "Lawendowi"? Po co te uniki i zmiana tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 22 Czerwiec 2020 Share Napisano 22 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Tyr napisał: W sumie to nie wiem po co Trzaskowski startuje na prezydenta Polski. Przecież w Niemczech jest już prezydent;) I tu pytanie.... To właściwym jest że prezydentem takiego kraju jak nasz jest popychadło jakiegoś szeregowego posła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.