Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 takafura- qiuz... O jakiej sieci, z już istniejących, i dlaczego, myśli specjalista gospodarczy po KUL*? * nic obraźliwego dla KUL nie miałem na myśli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 Za trudne dla mnie.. może dlatego że nie mam TV w domu od 20 lat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 Ja też, a mimo to mam swojego faworyta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 Jeśli w ten sposób chcą wykosić z rynku Biedronki, Lidle i inne koszerne markety, to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 6 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: * nic obraźliwego dla KUL nie miałem na myśli.. Polityczna poprawność ? Czy może jesteś ewenementem w skali tego kraju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 3 godziny temu, les05 napisał: Jeśli w ten sposób chcą wykosić z rynku Biedronki, Lidle i inne koszerne markety, to jestem za. I wtedy jak spojrzysz na rachunek to stwierdzisz że wygląda jak mandat za zakłócanie spokoju sprzedawcy. Reaktywujcie jeszcze PGR, przymusowe wyjazdy na truskawki, żniwa i sianokosy i wykopki ziemniaków.Słuszną linię ma twoja partia i jej wódz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 8 godzin temu, les05 napisał: Jeśli w ten sposób chcą wykosić z rynku Biedronki, Lidle i inne koszerne markety, to jestem za. Ale po co angażować publiczne środki i armię urzędasów akurat w handel spożywczy ? Też unikam marketów ale kilka produktów regularnie tam kupuję. Wystarczy aby płaciły podatki tak jak średnie i małe sklepy. Niech ludzie maja wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 PiSopatologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 O kurde balans do czego to już dochodzi... „Szkolenie odbywa się na przestarzałym sprzęcie, przy braku podstawowych środków bojowych. To trzeba mieć z czego strzelać, a z tego, co mają, jest słaby zasięg i siła rażenia – bo jedyne, czym mogą strzelić, to gumki od majtek. Najlepsze wyposażenie mają prawdopodobnie kapelani wojskowi – nowe kropidła bojowe” – amerykański dowódca nie oszczędził negatywnych ocen polskim żołnierzom. https://www.tvp.info/48247414/rosyjski-atak-hakerski-na-polskie-media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Godzinę temu, Tyr napisał: O kurde balans do czego to już dochodzi... Znowu balans... Ale o co chodzi? Przecież napisali prawdę. No i skąd wiadomo, że to Ruscy? Tak naprawdę to Ruscy zostali ustawieni w narożniku, bo to Amerykanie kreują medialną rzeczywistość na całym świecie, w tym i u nas. Na swoje nieszczęście w pogoni za maksymalizacją zysków, najpierw neoliberalizmem [kreowaniem i zarządzaniem długiem przez banki], a następnie globalizacją, czyli wyprowadzeniem produkcji i technologii do Chin, wykończyli podstawę swojego dobrobytu, czyli klasę średnią i zaczynają przypominać węża, który sam siebie zjada połykając własny ogon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Ty o tych kropidłach coś chyba pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 8 minut temu, Tyr napisał: Ty o tych kropidłach coś chyba pisałeś? Ciii! To jest nasza tajna, strategiczna broń. Ale to nie jest nasze ostatnie słowo, wystarczy wspomnieć choćby o atomowych konfesjonałach. Putin jak się o tym dowiedział, to już nie wychodzi z bunkra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Nie pierwszy to Führer, który z bunkra nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Maj 2020 Autor Share Napisano 31 Maj 2020 U nas też jest taki jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 No co ty, przecież zarzucają mu, że po cmentarzach chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 1 godzinę temu, Tyr napisał: No co ty, przecież zarzucają mu, że po cmentarzach chodzi... Pewne zajechał pancerną limuzyną wraz z obstawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Maj 2020 Autor Share Napisano 31 Maj 2020 Wątpię, że on umie na rowerze jeździć, a tu walec... --- https://wmeritum.pl/trump-usa-antifa-organizacje-terrorystyczna/314468 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: --- https://wmeritum.pl/trump-usa-antifa-organizacje-terrorystyczna/314468 Ten kolo jest ostro pojechany. Leczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Antifa łowcy hiv-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Że niby co? Że stosują się do zaleceń ministra Szumowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 Nie sądzę... To Ty jakiegoś bąka pt "Antifa łowcy hiv-a" puściłeś... Bo i po co, np, w naszej socjalistycznej Ojczyźnie Antifa i podobne, skoro wg Ciebie nie mamy gromadki faszystów czy też pogrobowców AH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.