Tyr Napisano 5 Październik 2019 Share Napisano 5 Październik 2019 Po denominacji było trochę ciężej i trwało to trochę dłużej ale też się udało:) A argumentów ci u nas dostatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 6 Październik 2019 Share Napisano 6 Październik 2019 10 godzin temu, Tyr napisał: Po denominacji było trochę ciężej i trwało to trochę dłużej ale też się udało:) Nie jestem antysemitą, ale panuje dość powszechne przekonanie, że Wy zawsze mieliście talent do robienia pieniędzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Może klasycznie umówcie się i dajcie sobie po mordach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 A ja miałem przekonanie, że są osoby z którymi się wódki nie wypada napić, osoby, którym się ręki nie podaje. A tu taki zonk- mocna nobilitacja dla Międlara... PS Szwagrzyka poznałem, gdy był... nauczycielem wf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Mnie to nie zaskoczyło i nie zdziwiło, ale dla niektórych tutaj będzie szokiem... https://fakty.interia.pl/polska/news-general-john-f-kelly-nie-bojcie-sie-putina,nId,3265437 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Ach ci amerykańscy generałowie, dlaczego oni tak często się mylą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Nie wiem, może coś w pogodzie dziś się kręci.. Bo znów się z tobą zgodzę. Zwłaszcza po cytacie: "Gwarantem bezpieczeństwa europejskiego jest demokracja, Rosji też na niej zależy, dlatego nie ma co bać się prezydenta Władimira Putina" Wróć... przecież te słowa wypowiedział funkcyjny naszego jedynego (?) sojusznika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Amerykanie takich sojuszników ja my, czy nam podobni mają głęboko w doopie. No pewnie jeszcze tylko na S.447 im zależy i na tym, abyśmy wydali u nich kilkadziesiąt miliardów dolarów, na zabawki dla wojskowych. Tak to jest szukać sobie sojusznika daleko, a robić sobie [niepotrzebnie] wrogów blisko... https://www.defence24.pl/turcja-szykuje-akcje-zbrojna-w-syrii-usa-sie-wycofuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Janusz- 447 to małe miki, wobec jakiejś wojenki, którą musi DT wywołać... Nie dość, że od impeachment zejdzie na dalszy plan, to i jeszcze krewni i znajomi królika zdążą parę mld USD przytulić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Mam nadzieję, że to będzie Iran, a nie Polska, acz nasz kraj idealnie nadaje się na wymianę ciosów nuklearnych [w miarę bezpiecznie dla zachodniej Europy]. Ale to my najgłośniej nawołujemy do krucjaty na Rosję, gdy Trump od jakiegoś czasu puszcza oko do Putina. Inna sprawa, że jest nieprzewidywalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 7 Październik 2019 Share Napisano 7 Październik 2019 Staremu człowiekowi nie wojenka w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Październik 2019 Autor Share Napisano 7 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Balans- problem w tym, że to człowiek z IQ ameby*. Wczoraj wieczorem i dziś rano cytowano jego wypowiedzi, że Turcja to wróg, który korzystając z częściowego wycofania Amerykanów z Syrii, planuje czystki. Dziś po południu, dla odmiany, Erdogan, wg Trumpa, to doskonały sojusznik i przyjaciel USA. Jedyna nadzieja, że jak mu całkiem pomarańczowe między uszy spłynie, to ktoś schowa kluczyk od atomowej walizeczki. Wirakocza- a przypomnieć, co Mistrz power-pointa przy kolacji opowiadał? * nie obrażając ameb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 https://tvn24.pl/tvnwarszawa/ulice/mazowieckie-policja-cztery-razy-zatrzymywala-29-latka-w-ciagu-doby-1323763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Człowieku Miliarder, prezydent USA, człowiek z IQ ameby. To ten sam facet? Przeszarżowałeś ze swoim IQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: Balans- problem w tym, że to człowiek z IQ ameby*. Wczoraj wieczorem i dziś rano cytowano jego wypowiedzi, że Turcja to wróg, który korzystając z częściowego wycofania Amerykanów z Syrii, planuje czystki. Dziś po południu, dla odmiany, Erdogan, wg Trumpa, to doskonały sojusznik i przyjaciel USA. Jedyna nadzieja, że jak mu całkiem pomarańczowe między uszy spłynie, to ktoś schowa kluczyk od atomowej walizeczki. Amerykanie mają problem, ale to my jak zawsze wylądujemy z ręką w nocniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 2 godziny temu, wirakocza napisał: Rękę w nocniku to mamy od okrągłego stołu...... Rękę w nocniku to mamy tak od przeszło 400 lat. Złośliwi twierdzą, że odkąd przeniesiono stolicę do Warszawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Październik 2019 Autor Share Napisano 8 Październik 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 8 Październik 2019 Share Napisano 8 Październik 2019 Nękany.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Balans- Człowiek z pomarańczą na głowie właśnie przyznał, że wycofanie USA z Syrii, patrząc na "Wiosnę pokoju", którą rozpoczęła Turcja, to jednak nie był dobry pomysł. Ciekawe, czy ktokolwiek, w tym na początku Kurdowie, jeszcze wierzy w amerykańskie deklaracje o współpracy i obronie. A w Waszyngtonie i republikanie, i demokraci się zastanawiają, o co klientowi chodziło i dlaczego z nikim pomysłu nie konsultował. On chyba nie doczeka kolejnych wyborów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Yeti nie jestem biegły w języku Szekspira to też ciężko mi będzie znaleźć opracowanie pt. tytułem szkic osobowości i motoryke postepowania bizona. Ale na początku jego stołkowania ktoś takowe popełnił. W skrócie można znaleźć w nim było że osobnik ten w polityce będzie się kierował tym samym co w biznesie czyli schematem zysków i strat. W tym wypdku dotarło do niego i pewnie nie tylko że straty będą a kwestia tylko jakie i jak je zminimalizować. Udawane,, my nic żeśmy nie wiedzieli,, administracji jest na pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2019 Share Napisano 9 Październik 2019 Toska- znów dolary vs orzechy, że miałem rację pisząc o ucieczce do przodu i jakiejś pompowanej finansowo wojnie. I teraz, nim upłynęło kilka dni od zgłoszenia dwóch sygnalistów, DT wypuścił dżina w Syrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Październik 2019 Autor Share Napisano 9 Październik 2019 Miszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 10 Październik 2019 Share Napisano 10 Październik 2019 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zaskakujace-wyznania-posla-gryglasa-z-klubu-pis-dezubekizacja-polskich-zolnierzy-i/5hcmjfb "...Poseł Gryglas w wywiadzie udzielonym Storytel zasugerował, że po wyborach PiS może dokonać "dezubekizacji" emerytur żołnierzy Wojska Polskiego..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.