Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po denominacji było trochę ciężej i trwało to trochę dłużej ale też się udało:) 

A argumentów ci u nas dostatek...

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
10 godzin temu, Tyr napisał:

Po denominacji było trochę ciężej i trwało to trochę dłużej ale też się udało:) 

Nie jestem antysemitą, ale panuje dość powszechne przekonanie, że Wy zawsze mieliście talent do robienia pieniędzy...

Napisano

A ja miałem przekonanie, że są osoby z którymi się wódki nie wypada napić, osoby, którym się ręki nie podaje. A tu taki zonk- mocna nobilitacja dla Międlara...

PS Szwagrzyka poznałem, gdy był... nauczycielem wf.

z25280436IH,Wywiad-Jacka-Miedlara-z-wPrawo-pl-z-prof--Krzyszto.jpg

Napisano

Nie wiem, może coś w pogodzie dziś się kręci..

Bo znów się z tobą zgodzę. Zwłaszcza po cytacie:

"Gwarantem bezpieczeństwa europejskiego jest demokracja, Rosji też na niej zależy, dlatego nie ma co bać się prezydenta Władimira Putina"

Wróć... przecież te słowa wypowiedział funkcyjny naszego jedynego (?) sojusznika...

Napisano

Mam nadzieję, że to będzie Iran, a nie Polska, acz nasz kraj idealnie nadaje się na wymianę ciosów nuklearnych [w miarę bezpiecznie dla zachodniej Europy]. Ale to my najgłośniej nawołujemy do krucjaty na Rosję, gdy Trump od jakiegoś czasu puszcza oko do Putina. Inna sprawa, że jest nieprzewidywalny.

Napisano

Balans- problem w tym, że to człowiek z IQ ameby*. Wczoraj wieczorem i dziś rano cytowano jego wypowiedzi, że Turcja to wróg, który korzystając z częściowego wycofania Amerykanów z Syrii, planuje czystki. Dziś po południu, dla odmiany, Erdogan, wg Trumpa, to doskonały sojusznik i przyjaciel USA. Jedyna nadzieja, że jak mu całkiem pomarańczowe między uszy spłynie, to ktoś schowa kluczyk od atomowej walizeczki.

Wirakocza- a przypomnieć, co Mistrz power-pointa przy kolacji opowiadał?

* nie obrażając ameb...

Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Balans- problem w tym, że to człowiek z IQ ameby*. Wczoraj wieczorem i dziś rano cytowano jego wypowiedzi, że Turcja to wróg, który korzystając z częściowego wycofania Amerykanów z Syrii, planuje czystki. Dziś po południu, dla odmiany, Erdogan, wg Trumpa, to doskonały sojusznik i przyjaciel USA. Jedyna nadzieja, że jak mu całkiem pomarańczowe między uszy spłynie, to ktoś schowa kluczyk od atomowej walizeczki.

Amerykanie mają problem, ale to my jak zawsze wylądujemy z ręką w nocniku...

Napisano
2 godziny temu, wirakocza napisał:

Rękę w nocniku to mamy od okrągłego stołu......

Rękę w nocniku to mamy tak od przeszło 400 lat. Złośliwi twierdzą, że odkąd przeniesiono stolicę do Warszawy...

Napisano

Balans- Człowiek z pomarańczą na głowie właśnie przyznał, że wycofanie USA z Syrii, patrząc na "Wiosnę pokoju", którą rozpoczęła Turcja, to jednak nie był dobry pomysł.
Ciekawe, czy ktokolwiek, w tym na początku Kurdowie, jeszcze wierzy w amerykańskie deklaracje o współpracy i obronie.
A w Waszyngtonie i republikanie, i demokraci się zastanawiają, o co klientowi chodziło i dlaczego z nikim pomysłu nie konsultował. On chyba nie doczeka kolejnych wyborów....

Napisano

Yeti nie jestem biegły w języku Szekspira to też ciężko mi będzie znaleźć opracowanie pt. tytułem szkic osobowości i motoryke postepowania bizona. Ale na początku jego stołkowania ktoś takowe popełnił. W skrócie można znaleźć w nim było że osobnik ten w polityce będzie się kierował tym samym co w biznesie czyli schematem zysków i strat. 

W tym wypdku dotarło do niego i pewnie nie tylko że straty będą a kwestia tylko jakie i jak je zminimalizować. 

Udawane,, my nic żeśmy nie wiedzieli,, administracji jest na pokaz. 

Napisano

Toska- znów dolary vs orzechy, że miałem rację pisząc o ucieczce do przodu i jakiejś pompowanej finansowo wojnie. I teraz, nim upłynęło kilka dni od zgłoszenia dwóch sygnalistów, DT wypuścił dżina w Syrii.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie