bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 W dniu 22.09.2019 o 15:50, les05 napisał: Następny udój 13 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 W Krakowie rozdają kamienice za darmo... https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kamienica-mariana-banasia-oswiadczenia-majatkowe-prezesa-nik/vkb1mmh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Patrząc na sondaże to będzie ubój a nie udój:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Ale serio cieszy Cie to, że ten naród jest taki tępy i po pogonieniu jednych złodziei i kombinatorów z PO bije teraz czołem przed złodziejami i kombinatorami z PiS? Przecież to świadczy o tym, że ten nasz "naród wybrany" to stado debili. Za przysłowiowe pińcet. Podejrzewam, że gdyby Putin powiedział, że daje im 1500, to wybrali by go na króla Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Tylko z tego tytułu cieszy, że nie ta skala co poprzednicy i mam zasadę, że "lubię" tych, których nie lubią Niemcy, Rosja, Izrael i UE...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Wrzesień 2019 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2019 A skąd wiesz jaka skala? A może tamci jednak nie kradli - ani jedna osoba nie została pociągnięta do odp. karnej. Wiadomo - my nie robimy wam, a wy nam. Jedna postkomunistyczna sitwa dogadana przy okrągłym stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 https://tvn24.pl/tvnwarszawa/oczekujace/warszawa-sprawa-podpalenia-budki-przy-ambasadzie-rosji-umorzona-1318382 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... Afery poprzednich ekip można wygooglować i porównać skalę. A poza tym... Sądy sądami a sprawiedliwość musi być po naszej stronie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Spirit przecież łałtoryteta mediów pro-opozycyjnych nie pociągną, bo kto by się wypowiadał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 uwaga, w Krakowie rozdają kamienice http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25228039,marian-banas-odpowiada-na-zarzuty-to-wielka-manipulacja.html#a=357&c=159&s=BoxNewsImg5 "...30 lat temu poznałem oficera AK, człowieka, który był samotny, z którym się zaprzyjaźniłem jeszcze w latach "Solidarności". Po wielu latach, w 2007 roku przekazał mi swoją starą rodzinną kamienicę, którą ja wyremontowałem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Bodziu- nie bądź świnia... Znaj hierarchię- jak bezdomny, to samochód, jak żołnierz AK, to kamienicę... a jak biskup to działka budowlana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, Tyr napisał: Tylko z tego tytułu cieszy, że nie ta skala co poprzednicy i mam zasadę, że "lubię" tych, których nie lubią Niemcy, Rosja, Izrael i UE...;) A 447 lubisz? Pewnie tak, bo to kowboje wymyślili... P.S. Wart Pac pałaca, a pałac Paca. To dlatego od bardzo dawna nie chodzę na wybory, bo kogo by nie wybrać, to i tak tym dziwnym krajem będzie rządziła mafia w białych kołnierzykach, lobbyści i zachodnie korporacje, a naiwni ludzie się cieszą, że maja na coś wpływ. Inna sprawa, że jedynie PiS po serii porażek doszedł do wniosku, że jak się chce dorwać do tortu, to należy sobie kupić tych, których wcześniej określał mianem "spieprzaj dziadu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: uwaga, w Krakowie rozdają kamienice http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25228039,marian-banas-odpowiada-na-zarzuty-to-wielka-manipulacja.html#a=357&c=159&s=BoxNewsImg5 "...30 lat temu poznałem oficera AK, człowieka, który był samotny, z którym się zaprzyjaźniłem jeszcze w latach "Solidarności". Po wielu latach, w 2007 roku przekazał mi swoją starą rodzinną kamienicę, którą ja wyremontowałem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Coś jest w tym na rzeczy ;-]]] Bo na Podkarpaciu, w sieci burdeli kontrolowanych przez ukraińską SBU, nagrywano naszych klientów, w tym polityków i biznesmenów. Podobno wśród nagranych był wiceminister obrony narodowej, arcybiskup i bardzo ważny polityk z Podkarpacia. Co ciekawe, wygląda na to, że naszych służb, których jest tak z 5-razy więcej niż za komuny, to specjalnie nie interesowało... https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/afera-podkarpacka-ukrainskie-sluzby-chcialy-zwerbowac-gangsterow-ktorzy-mogli/10y70mh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Jak kraść, to miliony, jak gwałcić to księżniczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Wrzesień 2019 Share Napisano 24 Wrzesień 2019 Balans " Wart Pac pałaca, a pałac Paca" . Ponad ćwierć wieku temu gdy mieszkałem na Mazurach i interesowała mnie tylko II wojna poznałem na baletach laskę o nazwisku Pac. Śmieszyło mnie to nazwisko. Pac to jak klapnięcie muchy, tak mi się kojarzyło . Z Mazur na Żmudź to nie aż tak daleko. Balety, odprowadziłem do domu , kawa i... wiadomo co. Ok. godz. 5 rano budzie mnie i mówi że muszę spadać bo zaraz jej chłopak wraca z pracy z nocki. No to jeszcze numerek i do domu. Jaki ja byłem głupi. Kto wie, w jaką rodzinę mógłbym się wżenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Sorry, taki mamy klimat’y https://www.wykop.pl/wpis/24277373/wcaleniebylo-macron-merkel-francjawybiera2017-gif-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 http://wgospodarce.pl/informacje/68726-szokujaca-propozycja-schetyny-w-brukseli Teraz każdy nadzwyczajny sekciarz, któremu się rząd nie podoba będzie mógł budżetem UE dla Polski zarządzać. Ulica i zagranica czyli targowica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 31 minut temu, Tyr napisał: http://wgospodarce.pl/informacje/68726-szokujaca-propozycja-schetyny-w-brukseli Teraz każdy nadzwyczajny sekciarz, któremu się rząd nie podoba będzie mógł budżetem UE dla Polski zarządzać. Ulica i zagranica czyli targowica... Chciałem jedynie przypomnieć, że targowica to była skrajna kato-prawica, z prymasem i biskupami na czele. Kilku z nich trafiło później za to na szubienicę. Unia płaci i wymaga, a jak nam się nie podoba, to zawsze możemy ogłosić Polexit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 O czym ty Balans piszesz? O Francji, Hiszpanii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 7 minut temu, Tyr napisał: O czym ty Balans piszesz? O Francji, Hiszpanii? Piszę o skrajnej kato-prawicy w Polsce. Takiej od targowicy po dziś dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 A myślałem, że o wymaganiach praworządności UE wobec Francji i Hiszpanii. Za to skrajną lewicę zazwyczaj tworzyli twoi ulubieni odzyskiwacze mienia bezspadkowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 25 Wrzesień 2019 Share Napisano 25 Wrzesień 2019 Jeżeli chodzi o mienie bezspadkowe, to na mieście mówią, że w tym temacie dostałeś fuchę prosto z Knesetu. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.