szutnik Napisano 7 Grudzień 2024 Napisano 7 Grudzień 2024 więc zawołałem: mister Hani. Odwrócił się, a ja wyciągnąłem pistolet i strzeliłem w niego. Kiedy się przewracał, strzeliłem drugi raz. Tym razem w głowę. Kiedy upadł na ziemię, oddałem jeszcze dwa strzały w skroń. Zaraz potem wsiadłem do samochodu i odjechałem normalnie santo subito Janusz... ciekawe czy Quńfederatom flaki się nie wywracają ? ps. wiem ,że nie Cytuj
beaviso Napisano 30 Styczeń Napisano 30 Styczeń (edytowane) To jest kabaret czy tak na serio? Jaszczur ma 100% potencjał aktorski, ale nie wiem czy to tak naturalna gra czy tak zaawansowany świr. A parówa z prawej jest boska, nieźle musi klapsy przyjmować :D I te ich mundurki :D https://www.facebook.com/watch/?v=228263431738639 M. Edytowane 30 Styczeń przez beaviso Cytuj
szutnik Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty 20 minut temu, bjar_1 napisał: Bydło czy nie - rację mają. Rację? Pogięło Cię? Nigdy lapsusa jakowegoś sam nie rzuciłeś? Jak się Morawiecki z podobnym z promptera walnął to też nie kruszyłem kopii o zwykłe przejęzyczenie. Więcej luuuzu Cytuj
bjar_1 Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Teraz, szutnik napisał: Nigdy lapsusa jakowegoś sam nie rzuciłeś? Czytając z kartki? Zobacz jakiego bigosu idiotka narobiła. Mnie "obozy polskich nazistów" raczej nie bawią. Cytuj
canabis.dw Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Specjalnie to zrobiła, żeby kraj swój na arenie miedzynarodowej poniżyć - nikt mnie nie przekona że białe jest białe a czerne jest czarne! Przestań Bjar... patrzyła na kartke, ale treść przemówienia znała i sie bidna zapętliła - bardzo głupio i nie powinno sie to wydarzyć, ale jakiegoś wielkiego znaczenia to ja bym w tym sie nie dopatrywał Cytuj
bjar_1 Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Honoru by trochę miała, to by się podała do dymisji po takim babolu. Cytuj
szutnik Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty 51 minut temu, bjar_1 napisał: Czytając z kartki? A dlaczego nie ? 52 minuty temu, bjar_1 napisał: Zobacz jakiego bigosu idiotka narobiła. Ona ? Czy raczej banda , która to podchwyciła , bo łatwo urazić jej przerośnięte ego. 54 minuty temu, bjar_1 napisał: Mnie "obozy polskich nazistów" raczej nie bawią. Mnie też i co z tego? Cytuj
bjar_1 Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Teraz, szutnik napisał: A dlaczego nie ? Czyli wszystko okej, że taka niegramotna jest ministrem i to edukacji do tego? Cytuj
szutnik Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty 3 minuty temu, bjar_1 napisał: Honoru by trochę miała, to by się podała do dymisji po takim babolu. To by było piękne. I nie byłoby Wiejskiej, bo znalezienie większej ilości osłów z babolami nie byłoby problemem. Cytuj
szutnik Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Czyli wszystko okej, że taka niegramotna jest ministrem i to edukacji do tego? Jak będzie to powtarzać ( babole) , to rzeczywiście i dymisja byłaby wskazana. Ale jeżeli po jednym lapsusie tego wymagasz , to raczej do Niej coś osobistego masz. Cytuj
canabis.dw Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Mnie "polskie obozy" wqrwiają jak piszą w ten sposób niemieckie gazety albo wypowiadaja się ich politycy, wtedy jest też mi ciężko uwierzyć, że to pomyłka Zawiniła ale jednak chyba nie na tyle żeby ja z roboty wy...ebać odrazu Cytuj
Tyr Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty powiedziała też, że nauczyciele zarabiają 10 tyś prace domowe zniosła... Cytuj
bjar_1 Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty Teraz, Tyr napisał: powiedziała też, że nauczyciele zarabiają 10 tyś O patrz, żony muszę zapytać, bo mnie może oszukuje, a tyle kasy mamy. Teraz, Tyr napisał: prace domowe zniosła... Tępaki się cieszą. Cytuj
beaviso Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty (edytowane) Celowe to nie było. Po prostu wyszło jak bardzo jest tępa. Człowiek inteligentny czyta oczami „do przodu” żeby zdanie właściwie zrozumieć, wypowiedzieć. A nie duka słowo po słowie. No i mogła się poprawić słysząc co wypowiedziała. Po prostu - tępa. Narobiła sobie i nie tylko złego. M. Edytowane 2 Luty przez beaviso Cytuj
szutnik Napisano 2 Luty Napisano 2 Luty A czarni to Was nie uczyli " kto bez winy niech pierwszy rzuci kamień" ? A Wy zaraz "tępa" et c. Szukacie ideału ? Wśród polityków? Jaja sobie robicie? Cytuj
Cronos Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty A czy ktoś uważa że były? No oprócz kumpli konfusi z afd. Ta cała kłótnia o przejęzyczenie jest durna ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi