Czlowieksniegu Napisano 3 Luty Napisano 3 Luty Godzinę temu, Cronos napisał: Bo przy tych psycholach to Nie sądzę, aby był to plan- wystarczy sprawdzić, jak blisko KKP ma do K w sondażach*. To, że przy KKP nawet funki K wypadają na tytanów intelektu nie stoi w konflikcie do erozji K, która z każdym dniem bardziej znika. A jeśli wokół tego jakiś plan, to jedynym sensownym jest pompowanie KKP przez Koalicję- powodów jest dość dużo. * ważniejsze jest inne pytanie z ostatnich sondaży- czy i co Polacy myślą o mariażu PiS z K/KKP
karpik Napisano 6 Luty Napisano 6 Luty Jak śmieli! Najbardziej "propolską partię polityczną" mi prześladują Polityk AfD zatrzymany za podejrzenia współpracy z Kremlem. Prorosyjska propaganda, neonazistowskie hasła i cień Kadyrowa https://share.google/pwaPBBMbJ7s7k0akQ 1
Czlowieksniegu Napisano 10 Luty Napisano 10 Luty 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Podcast o drugim W wolnej chwili zdradź mi tajemnicę- co ten wpis ma wspólnego i z tematem wątku, i nawet OT o KKP...
Czlowieksniegu Napisano 17 Luty Napisano 17 Luty AfD organizuje konwencję w 100. rocznicę zjazdu NSDAP. To wywołało ostrą krytykę! "Doskonale wie, co robi". Partia odpiera zarzuty https://wpolityce.pl/swiat/753375-afd-organizuje-konwencje-w-100-rocznice-zjazdu-nsdap
Czlowieksniegu Napisano 11 Marzec Napisano 11 Marzec Od środowego poranka odbywają się przeszukania i zatrzymania ws. skrajnie prawicowego wydawnictwa. Europejscy śledczy prowadzą działania w kilku państwach, m.in. Polsce i Niemczech. Główny podejrzany miał współpracować ze szczecińską drukarnią. [...] https://polskieradio24.pl/artykul/3658816,akcja-sluzb-ws-skrajnie-prawicowego-wydawnictwa-dzialania-min-w-szczecinie
bjar_1 Napisano 24 Marzec Napisano 24 Marzec To oni są w końcu miłośnikami Wehrmachtu czy Armii Czerwonej?
Cronos Napisano 24 Marzec Napisano 24 Marzec 7 minut temu, bjar_1 napisał: To oni są w końcu miłośnikami Wehrmachtu czy Armii Czerwonej? Chyba Błękitnej Ostrygi;) 1 1 2
fala Napisano 24 Marzec Napisano 24 Marzec 28 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Zlituj się... Co zlituj.... naród polski jest jest jednak głupi i żadne zaklęcia tego nie zmienią. Alfons prezydentem , na konferencji o mało co nie przypierdolił dziennikarzowi za niewygodne pytania, kompletna dengrongolada, pierdolę nie wracam. 1
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec Napisano 25 Marzec 5 godzin temu, fala napisał: Co zlituj.... naród polski jest jest jednak głupi i żadne zaklęcia tego nie zmienią. Alfons prezydentem , na konferencji o mało co nie przypierdolił dziennikarzowi za niewygodne pytania, kompletna dengrongolada, pierdolę nie wracam. Ponieważ protoplastą tytułu tego wątku było „Z kamerą wśród zwierząt” to jako urodzony wesołek i kosmopolita patrzę na te sprawy ciut inaczej. Ja to, co wspomniałeś powyżej, nazywam faktem, że tutejsze społeczeństwo coraz mniej zasłużyło/zasługuje na rok 1989. Mój najlepszy przyjaciel (od podstawówki do dziś), z którym działaliśmy w podziemiu w stanie wojennym ma Polonię Restitutę za tę działalność, miejsce w historii i w… Wikipedii. Mnie wystarczą fajne wspomnienia z tamtego okresu, a nie musieliśmy z moim przyjacielem „spać na styropianie”, ponieważ byliśmy młodocianą aktywną partyzantką warszawską i lotnym pododdziałem między dzielnicami Mokotowem a Żoliborzem, bo takie zadanie mieliśmy przydzielone. Absolutnie masz rację, żeby tutaj nie wracać. Masz mój przyjacielski „zakaz”. Natomiast śmiej się razem ze mną, gdy po polexicie dzieci i wnuki szumowiny, która do tego doprowadzi, będą nagle zdziwione, że nie należy im się „Erasmus”, nie należy im się ruch bezwizowy i że wyjazd za granicę będzie rarytasem z paszportem. I śmiejmy się wtedy razem z uwstecznienia cywilizacyjnego tutejszego społeczeństwa i z jego zdziwienia, że nie należą mu się unijne granty, fundusze, dotacje i subsydia na cokolwiek. Będzie ten motłoch miał swoje wymarzone (nazywane wg najnowszego trendu) „SAFE-SRAFE 0 procent”. Niech Ci nie strzeli do głowy, żeby tu wracać.
Cronos Napisano 25 Marzec Napisano 25 Marzec Dziś w drodze do praca, spośród śmiesznych wlepek na słupach (już mam paznokieć zjechany od zdzierania tych z krzyżem celtyckim) zauważyłem z logiem skrzyżowanego miecza i młotka. Średnio znam, coś świta... Googluje... No to już mam narodowo bolszewickich strasserowców na dzielni
Jedburgh_Ops Napisano 25 Marzec Napisano 25 Marzec Godzinę temu, Cronos napisał: zauważyłem z logiem skrzyżowanego miecza i młotka. Jakie mało kreatywne te ludzie są. Ile można krzyżować młot z czymś? Był już młot z cyrklem, młot z sierpem, teraz młot z mieczem?
Cronos Napisano 10 Kwiecień Napisano 10 Kwiecień https://wiadomosci.onet.pl/poznan/brutalna-sprawa-w-wielkopolsce-ojciec-nastolatki-karany-za-probe-gwaltu-na-16-latku/63tmbsk "...Do tego znany był ze swoich nazistowskich poglądów — brał udział w antyimigracyjnych patrolach skrajnej prawicy, ponadto gazeta ujawniła, że w momencie zatrzymania przez policję miał na sobie koszulkę z nazistowską gapą, symbolem III Rzeszy..." I pewnie bronił Odry.
canabis.dw Napisano 15 Kwiecień Napisano 15 Kwiecień W dniu 13.04.2026 o 22:11, karpik napisał: ETCYk0J7fRb7W6G5z00DZlsMQ3RNLz9l.mp4 Jak zwykle wyniośle, kwieciście, górnolotnie i całkowicie pozamerytorycznie
Cronos Napisano 15 Kwiecień Napisano 15 Kwiecień 23 minuty temu, canabis.dw napisał: Jak zwykle wyniośle, kwieciście, górnolotnie i całkowicie pozamerytorycznie Jego elektorat to takie ćwoki że to kupują.
canabis.dw Napisano 15 Kwiecień Napisano 15 Kwiecień 9 minut temu, Cronos napisał: Jego elektorat to takie ćwoki że to kupują. Jednak ludzie z "jego elktoratu" mają prawo do oddania głosu i lepiej jak go marnotrawią popierając Grzegorza trochę chyba za bardzo jednak napsocił i może się tak zdarzyć, że w następnych wyborach udziału nie weźmie - co paradoksalnie cieszyć nie powinno
beaviso Napisano 16 Kwiecień Napisano 16 Kwiecień Telewizja Republika apeluje po raz kolejny o finansowe wsparcie od telewidzów. - Nie dociągniemy do końca miesiąca — powiedział na antenie Miłosz Kłeczek. M. P.S. Fajne foto.
karpik Napisano 16 Kwiecień Napisano 16 Kwiecień 21 minut temu, beaviso napisał: Telewizja Republika apeluje po raz kolejny o finansowe wsparcie od telewidzów. - Nie dociągniemy do końca miesiąca — powiedział na antenie Miłosz Kłeczek. M. P.S. Fajne foto. Kanibalistyczne pijawki.
Rekomendowane odpowiedzi