bodziu000000 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Godzinę temu, karpik napisał: Ot mechanizacja. Co to niby ma być ? Silnik węglowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 RDW- z ciekawości... a z kim kontakty mieli, dla przykładu, Robert Szustkowski, Jacek Kotas? Z kim i jak robił interesy KTK Polska, czyli spółka córka Kuzbaskiej Kompanii Paliwowej? Jakieś afery związane z wymienionymi przychodzą ci do głowy, a zwłaszcza ich późniejsze konsekwencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Z kim i jak robił interesy KTK Polska, czyli spółka córka Kuzbaskiej Kompanii Paliwowej? Jakieś afery związane z wymienionymi przychodzą ci do głowy, a zwłaszcza ich późniejsze konsekwencje? O co zakład, że nie przychodzą mu do głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasznik Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 (edytowane) 29 minut temu, karpik napisał: Czy w pierwszych sekundach filmu to polskie blachy? Krój niby nasz, LC - Chełm miasto ? Edytowane 17 Maj 2022 przez ptasznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Widzę, że klub foliowej czapki ma udany wieczór. Na froncie chyba spokój. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Maj 2022 Autor Share Napisano 17 Maj 2022 5 godzin temu, karpik napisał: Po co zaraz niszczyć... VID_20220517_161403_742.mp4 Ruskie na telegramie puszczają ten filmik od tyłu i kłótnia straszna, kto kogo ciągnie . Moim zdaniem widać kurz spod gąsienic w takim ustawieniu jak wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Z Twittera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Maj 2022 Autor Share Napisano 17 Maj 2022 Ruscy pokazują tak VID_20220517_221858_515.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 33 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: RDW- z ciekawości... 18 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: O co zakład, że nie przychodzą mu do głowy? A Wy nadal swoje...Tylko w swej nienawiści, albo miłości, nie podpalcie budki w ambasadzie FR, bo będę zmuszony bić się z ruskimi za wasze wybryki. A tak na poważnie, to dlaczego dzielicie nasze społeczeństwo, tutaj, na tym forum, zwłaszcza teraz, w czasie gdy potrzebna nam jest jedność? Jak czytam wpisy to bardzo mało jest ataków słownych na ciągle przegrywającą wybory opozycję. Za to Wy hulacie bez opamiętania wsadzając do jednego, pisowskiego worka wszystkich co są mniej radykalni od Was. Zadajecie mi jakieś bzdurne pytania o jakichś hochsztaplerach barowo/węglowych. Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd. Nie chcę mi się tym więcej zajmować. Takie fajne, tematyczne forum, tyle ciekawych wiadomości można uzyskać, a Wy syczycie jadem, aż nie chcę się tego czytać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Teraz, RDW60 napisał: Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd. A z czym się tutaj czaić? Trzeba pisać jak jest: Macron - menda, Scholz - menda, Orban - menda. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Jeżeli już wspominacie o naszych przyjaciołach Nie tylko Macron namawia Ukrainę na ustępstwa wobec Putina. Padają kolejne nazwiska (msn.com) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Kolego RDW 60, to miał, jak przypuszczam, a może mi się wydawało, wątek poświęcony li tylko wojnie w Ukrainie. I właściwie temat w zasadzie jest " trzymany" do rzeczy. Ale czasami Kolegów, którzy się znają z innych działów, lubią się czy nie lubią, zgadzają się lub nie , mają inne zdanie na "politykę" lub " strategię wojenną", buumm jebut i czasem ponosi. Póki zawiązuje się mały niewinny sporek, gwałtowna nerwowa wymiana zdań, jest oki, to wolny kraj. Minie złość, wątek do rzeczy, potoczy się dalej. Gorzej jak czasami nie i wtedy wkracza do akcji " ciężka artyleria" , wtedy masz cały repertuar . Można przeczytać o sobie lub o kimś ' laurkę". Doświadczyłeś tego Ty, ja i niemało Kolegów z forum . I co? Życie toczy się nadal. .. Więc dobra rada, czasami olej to, co Ciebie tutaj wku...wia, rypnij drugiemu w plecy i krzyknij " berek!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 8 minut temu, bjar_1 napisał: A z czym się tutaj czaić? Trzeba pisać jak jest: Macron - menda, Scholz - menda, Orban - menda. A jak... Erdogan, jak się nie zmieni- menda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Co kilka dni flight radar pokazuje wykres jakiegoś antonowa na trasie Turcja-Rzeszów. Mam wrażenie, że te samoloty nie latają po chałwę albo swetry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Przecież, jeśli jest mu nie na rękę, to niech zrezygnuje z UE i NATO. Przytuli się do putka i z czasem będzie "drugim Kaliningradem". Może Węgrzy się obudzą i uświadomią jak ich chroni ten neo- kadar.. https://wiadomosci.wp.pl/die-welt-orban-ryzykuje-zerwanie-z-polska-6769890998688736a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Teraz, srbm napisał: Co kilka dni flight radar pokazuje wykres jakiegoś antonowa na trasie Turcja-Rzeszów. Mam wrażenie, że te samoloty nie latają po chałwę albo swetry. :-) Moga latać dalej...Ja miałem na myśli kapryszenie i dąsanie Erdogiego względem Szwecji i Finlandii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, RDW60 napisał: A Wy nadal swoje...Tylko w swej nienawiści, albo miłości, nie podpalcie budki w ambasadzie FR, bo będę zmuszony bić się z ruskimi za wasze wybryki. A tak na poważnie, to dlaczego dzielicie nasze społeczeństwo, tutaj, na tym forum, zwłaszcza teraz, w czasie gdy potrzebna nam jest jedność? Jak czytam wpisy to bardzo mało jest ataków słownych na ciągle przegrywającą wybory opozycję. Za to Wy hulacie bez opamiętania wsadzając do jednego, pisowskiego worka wszystkich co są mniej radykalni od Was. Zadajecie mi jakieś bzdurne pytania o jakichś hochsztaplerach barowo/węglowych. Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd. Nie chcę mi się tym więcej zajmować. Takie fajne, tematyczne forum, tyle ciekawych wiadomości można uzyskać, a Wy syczycie jadem, aż nie chcę się tego czytać. Poczytaj sobie twoich braci w wierze : "Tyr", "Les- cośtam", "taka fura" i kilku innych lżej zaczadzonych to jest dopiero odlot i jazda bez trzymanki. Pytaniem jest tylko który z was jest dostawcą, bo że wszyscy coś łykacie to każdy widzi. Edytowane 17 Maj 2022 przez fala 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 2 godziny temu, ptasznik napisał: Nie amerykański, tylko pisowski. Ruskie (takie bardziej światłe) mówią , że chiński , co to chce oddać Chinom Syberię I komu tu panie wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 Godzinę temu, srbm napisał: Co kilka dni flight radar pokazuje wykres jakiegoś antonowa na trasie Turcja-Rzeszów. Mam wrażenie, że te samoloty nie latają po chałwę albo swetry. Jaką trasą leci? Omijając Węgry? M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Maj 2022 Share Napisano 17 Maj 2022 7 godzin temu, bodziu000000 napisał: Będą mieć i ukraińcy swój Katyń. Już uchwalają "prawo" że ci ludzie to terroryści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Maj 2022 Autor Share Napisano 18 Maj 2022 Bydło ze stodoły uciekło. Zostawiło czołg. VID_20220518_063340_571.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Maj 2022 Autor Share Napisano 18 Maj 2022 VID_20220518_065311_527.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Maj 2022 Autor Share Napisano 18 Maj 2022 YRP-765 z Holandii VID_20220518_065956_138.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 18 Maj 2022 Share Napisano 18 Maj 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi