Skocz do zawartości

Wojna w Ukrainie vol. 6

Rekomendowane odpowiedzi

RDW- z ciekawości... a z kim kontakty mieli, dla przykładu, Robert Szustkowski, Jacek Kotas? Z kim i jak robił interesy KTK Polska, czyli spółka córka Kuzbaskiej Kompanii Paliwowej? Jakieś afery związane z wymienionymi przychodzą ci do głowy, a zwłaszcza ich późniejsze konsekwencje?

14 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Z kim i jak robił interesy KTK Polska, czyli spółka córka Kuzbaskiej Kompanii Paliwowej? Jakieś afery związane z wymienionymi przychodzą ci do głowy, a zwłaszcza ich późniejsze konsekwencje?

O co zakład, że nie przychodzą mu do głowy?

image.thumb.jpeg.23cc28f58ee1d3d08c2cafd3a8167a49.jpeg

33 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

RDW- z ciekawości... 

18 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

O co zakład, że nie przychodzą mu do głowy?

A Wy nadal swoje...Tylko w swej nienawiści, albo miłości, nie podpalcie budki w ambasadzie FR, bo będę zmuszony bić się z ruskimi za wasze wybryki.

A tak na poważnie, to dlaczego dzielicie nasze społeczeństwo, tutaj, na tym forum, zwłaszcza teraz, w czasie gdy potrzebna nam jest jedność? Jak czytam wpisy to bardzo mało jest ataków słownych na ciągle przegrywającą wybory opozycję. Za to Wy hulacie bez opamiętania wsadzając do jednego, pisowskiego worka wszystkich co są mniej radykalni od Was. Zadajecie mi jakieś bzdurne pytania o jakichś hochsztaplerach barowo/węglowych. Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd. Nie chcę mi się tym więcej zajmować. Takie fajne, tematyczne forum, tyle ciekawych wiadomości można uzyskać, a Wy syczycie jadem, aż nie chcę się tego czytać.

• Super 2

Teraz, RDW60 napisał:

Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd.

A z czym się tutaj czaić? Trzeba pisać jak jest:

Macron - menda,

Scholz - menda,

Orban - menda. 

• Super 1
  • Tak trzymać 1

Kolego RDW 60, to miał, jak przypuszczam, a może mi się wydawało, wątek poświęcony li tylko wojnie w Ukrainie. I właściwie temat w zasadzie jest " trzymany" do rzeczy. Ale czasami Kolegów, którzy się znają z innych działów, lubią się czy nie lubią, zgadzają się lub nie ,  mają inne zdanie na "politykę" lub " strategię wojenną", buumm jebut i czasem ponosi. Póki zawiązuje się mały niewinny sporek, gwałtowna nerwowa wymiana zdań, jest oki, to wolny kraj. Minie złość, wątek do rzeczy, potoczy się dalej. Gorzej jak czasami nie i wtedy  wkracza do akcji " ciężka artyleria" , wtedy masz cały repertuar .  Można przeczytać o sobie lub o kimś ' laurkę". Doświadczyłeś tego Ty, ja i niemało Kolegów z forum . I co? Życie toczy się nadal. .. Więc dobra rada, czasami olej to, co Ciebie tutaj wku...wia, rypnij drugiemu w plecy i krzyknij " berek!" 😉

Teraz, srbm napisał:

Co kilka dni flight radar pokazuje wykres jakiegoś antonowa na trasie Turcja-Rzeszów. Mam wrażenie, że te samoloty nie latają po chałwę albo swetry.

:-) Moga latać dalej...Ja miałem na myśli kapryszenie i dąsanie  Erdogiego względem  Szwecji i Finlandii.

1 godzinę temu, RDW60 napisał:

A Wy nadal swoje...Tylko w swej nienawiści, albo miłości, nie podpalcie budki w ambasadzie FR, bo będę zmuszony bić się z ruskimi za wasze wybryki.

A tak na poważnie, to dlaczego dzielicie nasze społeczeństwo, tutaj, na tym forum, zwłaszcza teraz, w czasie gdy potrzebna nam jest jedność? Jak czytam wpisy to bardzo mało jest ataków słownych na ciągle przegrywającą wybory opozycję. Za to Wy hulacie bez opamiętania wsadzając do jednego, pisowskiego worka wszystkich co są mniej radykalni od Was. Zadajecie mi jakieś bzdurne pytania o jakichś hochsztaplerach barowo/węglowych. Jakoś Wam nie przeszkadza hochsztapler Macron i wijący się jak wąż Sholz. Wiem, zaraz zaczniecie o Orbanie itd. Nie chcę mi się tym więcej zajmować. Takie fajne, tematyczne forum, tyle ciekawych wiadomości można uzyskać, a Wy syczycie jadem, aż nie chcę się tego czytać.

Poczytaj sobie twoich braci w wierze "Tyr", "Les- cośtam", "taka fura" i kilku innych lżej zaczadzonych to jest dopiero odlot i jazda bez trzymanki. Pytaniem jest tylko który z was jest dostawcą, bo że wszyscy coś łykacie to każdy widzi.

Edytowane przez fala
  • Tak trzymać 1
  • Haha 1

2 godziny temu, ptasznik napisał:

Nie amerykański, tylko pisowski.

Ruskie (takie bardziej światłe) mówią , że chiński , co to chce oddać Chinom Syberię

I komu tu panie wierzyć

Godzinę temu, srbm napisał:

Co kilka dni flight radar pokazuje wykres jakiegoś antonowa na trasie Turcja-Rzeszów. Mam wrażenie, że te samoloty nie latają po chałwę albo swetry.

Jaką trasą leci? Omijając Węgry?

M.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie