Czlowieksniegu Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Dlaczego nie ma papieru toaletowego? Jeden kichnie, dziesięciu się po..a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Ktoś coś wie na temat powołań do wojska ? U mnie już 4 znajomych dostało. Podobno 50 tyś. chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Taaaaaaaaaaaaaa... Do zamykania miast i tworzenia szczelnych kordonów, tfu tfu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Czyli od poniedziałku będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Właściwy człowiek na właściwym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Pierwsza jaskółka ale zawsze coś pozytywnego https://www.google.com/search?q=Favilavir&source=lmns&hl=pl&ved=2ahUKEwjVn5C9gJjoAhWLyioKHftOBeMQ_AUoAHoECAEQAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: les... to może jak krowie na rowie... Nikt nie ukrywa, że we Włoszech wirus rozprzestrzenił się w samej Lombardii i poza nią "dzięki" tumiwisizmowi i nie przestrzeganiu kwarantanny. Parę godzi przed ogłoszeniem Czerwonej strefy w Lombardii, kto mógł uciekał na południe- tak naprawdę rozporządzenie (?) było płaczem nad rozlanym mlekiem. To, że jak rozumiem, nie wierzysz w przenoszenie przez ludzi wirusów, to już nie moja wina. Ale wielce prawdopodobne, że gdyby przestrzegano zasad, ilość zakażonych i/lub z poważnymi objawami i/lun zgonów byłaby mniejsza. I niewielkie znaczenie ma tutaj, czy instytucje UE działają sprawnie czy też nie. Z resztą, po co szukać we Włoszech- były i w naszej socjalistycznej Ojczyźnie informacje, że ktoś z obserwacji uciekł i szukają go służby. Rozumiem, że to także wina UE. Trzy- rozumiem, że nie widzisz problemu w zamknięciu granic zewnętrznych UE i między poszczególnymi krajami? Kilka, na marginesie, już taki kroki podjęło. PS https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response_pl żeby było w kontrze to wpolityce i podobnym Bochenkom... Moja wina, powinienem pisać jak do pastucha .... Włochy przeżywają największą tragedię od zakończenia II WS, kraj bądź co bądź będący jednym z założycieli wspólnoty unijnej, w tej trudnej dla siebie chwili otrzymuje pomoc od Chin, bo brukselskie urzędasy, unijne instytucje, parlament europejski mają Włochów gdzieś. Obecny kryzys jest sprawdzianem dla EU i już teraz można powiedzieć, że unia tego sprawdzianu nie zdała. Można się domyślać, że gdyby Polska znalazła się w sytuacji obecnych Włoch, nikt by w Brukseli palcem nie kiwnął, by nam pomóc. Widać teraz jak żałosne są te lewackie wołania o wincyj Europy. Tylko państwa narodowe są w stanie bronić własnych obywateli, wszystkie te ponadnarodowe związki istnieją tylko po to by wykorzystywać, niszczyć i kolonizować słabszych i biedniejszych. Dziś padło na Włochów i mam nadzieję, że dobrze tę lekcję zapamiętają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Les, mnie jak się przestała PL po 1989 podobać to aż do RPA wyjechałem aby być jak najdalej od nawiedzonych i złodziei , WNP by ci pasowało...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 13 Marzec 2020 Share Napisano 13 Marzec 2020 11 godzin temu, les05 napisał: Trwa wojna z wirusem, każdy kraj radzi sobie jak może, a gdzie jest unia. Zanikła, udaje że jej nie ma. I tak będzie w każdym przypadku, włącznie z prawdziwą wojną, bo unia jest tylko współczesną wersją kolonializmu. „w obliczu tej naprawdę poważnej sytuacji Unii Europejskiej po prostu nie ma” - z której farmy nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 "otrzymuje pomoc od Chin, bo brukselskie urzędasy, unijne instytucje, parlament europejski mają Włochów gdzieś" Ile i jakiego sprzętu i materiałów wysłała do Włoch nasza socjalistyczna Ojczyzna w ramach paneuropejskiej współpracy i pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 14 godzin temu, les05 napisał: Tylko państwa narodowe są w stanie bronić własnych obywateli Czego najlepszym dowodem jest sytuacja w Iranie, Chinach, Japonii czy Korei Południowej. Radzą sobie po prostu perfect i nie mają najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 https://wiadomosci.wp.pl/jolanta-turczynowicz-kieryllo-rezygnuje-z-funkcji-szefowej-kampanii-prezydenta-6488790778833025a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Rozchorowała się kobieta, wiadomo wirus....głupoty, pazerności i nepotyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Panie i Panowie... O koronawirusie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 A tyś czemu mnie wzion wycion? Chcesz by koledzy pogrążali dalej KO? Może nie wiedzą, że to szkodzi? Nie wystarczy, że sami posłowie tejże, fake newsami i hejtem sami się pogrążają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Misiu puszysty- a czytać nauczyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Ale ja nie o wirusie ale o hejcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 Czyli nie ma szans, że czymś mądrym się zajmiesz? I pożytecznym? Może idź z kotełem na spacer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 1 godzinę temu, fala napisał: Rozchorowała się kobieta, wiadomo wirus....głupoty, pazerności i nepotyzmu. Nie. Słyszałem że wierszyk sie nie spodobał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 14 Marzec 2020 Share Napisano 14 Marzec 2020 54 minuty temu, dago2 napisał: Nie. Słyszałem że wierszyk sie nie spodobał... Upieram się że o zdrówko poszło, dylematem tylko, czy psyche czy fisis ? https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1460095,turczynowicz-kieryllo-rezygnacja-andrzej-duda.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 19 Marzec 2020 Share Napisano 19 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Marzec 2020 Share Napisano 20 Marzec 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 20 Marzec 2020 Share Napisano 20 Marzec 2020 Hit AD 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.