Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 szutnik "Nie wstyd Ci tak obrażać ludzi ubogich.... pod każdym względem ?" Jednemu nie starczało na miesiąc... Pacjentce z pacjentem przy c.a. 20 tys nie starcza na wynajęcia mieszkania. A przecież ceny rosną przejściowo Ktoś wie, czy lokomotywy potaniały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 https://www.tysol.pl/a43888-Uwaga-fake-news-Czlowiek-ktory-dziekowal-prezydentowi-za-500%2B-NIE-JEST-politykiem-Zjednoczonej-Prawicy Pewnie ustalał to obwoźny cyrk opozycyjny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2020 Autor Share Napisano 23 Luty 2020 Dzięki, że otwierasz oczy na kłamstwa opozycji. A to, co sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/wicepremier-morawiecki-i-jego-promocyjne-zakupy,791014.html a teraz 0,99 pln. Warto zawsze sprawdzić newsa bo tyle faków zapodają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 2 godziny temu, bjar_1 napisał: O jeju... Ile lat masz internet że take fake newsy łykasz jak pelikan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 Najlepsze są autentyczne fake... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 A cóż z powyższego najbardziej cię uwiera? i można by tak długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 Marcin, wiem, wiem- w Ameryce biją murzynów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik "Nie wstyd Ci tak obrażać ludzi ubogich.... pod każdym względem ?" Jednemu nie starczało na miesiąc... Pacjentce z pacjentem przy c.a. 20 tys nie starcza na wynajęcia mieszkania. A przecież ceny rosną przejściowo Ktoś wie, czy lokomotywy potaniały? Lokomotywy raczej niii https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-parowozy-zastapily-szynobusy-podroz-w-czasie-na-wielkopolski,nId,4339939 a nawet mogą podrożeć jeżeli nastąpi "modernizacja " taboru . Za to samoloty tanieją - lecą na pysk. Ale nie sądzę , że po genialnej operacji z Legionem Condor będą się tym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2020 Autor Share Napisano 23 Luty 2020 Teraz, takafura napisał: Ile lat masz internet że take fake newsy łykasz jak pelikan ? Dwanaście, a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 On nie pytał, ile Ty masz lat, ale od ilu lat korzystasz z internetów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Luty 2020 Autor Share Napisano 23 Luty 2020 A, to od trzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 A internat to się liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 Poprawczak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 23 Luty 2020 Share Napisano 23 Luty 2020 W dniu 20.02.2020 o 14:23, Tyr napisał: Turczynowicz- nazwisko odmiejscowe i od nazw etnicznych. Kieryłło- nazwisko pochodzenia litewskiego. ....herbu - "Rękę podniesioną na władzę - odgryziemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Pewnie pani mecenas ma takie hobby by wychodzić z synem w nocy, polować na samotnych, mocno zbudowanych mężczyzn i gryźć ich w rękę. Na szczęście zaatakowany mężczyzna wykazał się koalicyjno- obywatelską czujnością i wrażliwością i zaczął dusić niebezpieczną kobietę i jej syna. Przypłacił to uszczerbkiem na skórze i świadomości, gdyż jak twierdzi znalazł się na granicy omdlenia. Dzięki takiej koalicyjno-obywatelskiej postawie najprawdopodobniej uratował przed pogryzieniem wielu samotnych mężczyzn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 4 godziny temu, Tyr napisał: Pewnie pani mecenas ma takie hobby by wychodzić z synem w nocy, polować na samotnych, mocno zbudowanych mężczyzn i gryźć ich w rękę. Na szczęście zaatakowany mężczyzna wykazał się koalicyjno- obywatelską czujnością i wrażliwością i zaczął dusić niebezpieczną kobietę i jej syna. Przypłacił to uszczerbkiem na skórze i świadomości, gdyż jak twierdzi znalazł się na granicy omdlenia. Dzięki takiej koalicyjno-obywatelskiej postawie najprawdopodobniej uratował przed pogryzieniem wielu samotnych mężczyzn... No i aby się spełniła w tym hobby to musi z psami i dziećmi spacerować godzinę po północy, to bardzo typowa pora na spacery z dziećmi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Nic mi nie wiadomo, żeby reżym wprowadził godzinę policyjną? Może w Kanadzie nie wolno po nocach wracać do domu no od znajomych? U nas chyba jeszcze nie jest zabronione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 12 minut temu, Tyr napisał: Nic mi nie wiadomo, żeby reżym wprowadził godzinę policyjną? Może w Kanadzie nie wolno po nocach wracać do domu no od znajomych? U nas chyba jeszcze nie jest zabronione? W temacie dzieci to jakieś doświadczenia masz? Chodzenie na spacery w środku nocy z dziećmi to raczej normalne nie jest, nawet w Kanadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 No, aż takich doświadczeń jak kanadyjskie to nie mam, nie mogłem sobie wybrać jednej z kilku płci dla dzieciaka, nie mogłem zakazać lekarzom określenia płci itp. Za to wielokroć, nieodpowiedzialnie, zdarzało mi się wracać z nastolatką po nocach z ogniska, od znajomych czy rodziny. Pewnie w postępowej Kanadzie stracił bym prawa rodzicielskie i trafił do pudła. A dziecko pewnie trafiło do pary homo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 O pierwszej w nocy wracałes? Dziwna pora na edukacje nastolatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Przyznam się, ale nie mów nikomu, czasami nawet zdarzało się nad ranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Dziwne to kursy , no ale co ja tam wiem o postępowych metodach wychowawczych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Wy tak jeszcze wierzycie w to, że władza robi coś bezinteresownie dla ludu i idei? Jeżeli tak, to bardzo naiwni jesteście... https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wysoka-premia-dla-agnieszki-kaczmarskiej-sejm-wynagrodzil-jej-ograniczenie-czasu/44cn7ww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Wzruszyłem się... "poważnym ograniczeniem czasu prywatnego, koniecznością stałej gotowości do realizacji nowych zadań, brakiem możliwości ograniczenia czasu pracy do przyjętych norm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.