Bocian Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Rzucajcie propozycję nowych działów forum. Archeologia Rycerstwo Polityka - (żartowałem) Średniowiecze ...
Czlowieksniegu Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 O szkodliwości picia herbaty? Daj Marynistykę- będą mniały Użyszkodniki gdzie pytać, dokąd nad morze na wakacjach jechać. PS Rycerstwo? Czyżby GR kaput? One mają własne forum...
predi888 Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Może dział typu N/N czyli fanty niezidentyfikowane np po miesiącu albo dwóch ?
czestar Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Predi888 dobry pomysł,a tak trzeba wertować i szukać niezidentyfikowany przedmiot.Byłoby uporządkowane w jednym dziale.
Bocian Napisano 17 Luty 2019 Autor Napisano 17 Luty 2019 Zasadniczo do tego ma służyć nowa opcja działu Identyfikacja, jak zauważyliście wygląda inaczej niż normalny dział forum. Poprzez głosowanie na najlepszą odpowiedź lub podbijanie wartości innych można mieć wpływ na wartość identyfikacji. Ale może faktycznie warto rozważyć automatyczne przenoszenie postów bez odpowiedzi do osobnego poddziału.
Cyrograf15 Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Jak wyliniał Yeti po kawie to można opisać w towarzyskim. Co do działów to może jakiś z techniczny. Jak własnoręcznie popsuć wykrywacz, złamać łopatę i ufarbować nowiutkie prześcieradło w panterkę (ku uciesze żony/mamy). Wojtek
ManyFace Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 2 godziny temu, Bocian napisał: Rzucajcie propozycję nowych działów forum. Dział, do którego trafiałyby wszelakie meteoryty, otoczaki, koks, złoto głupców, skamieliny, kamienne penisy i inne cegły. Coraz więcej ludzi będzie się przestawiało na takie tematy. Dosyć długo zastanawiałem się nad tytułem ale chyba najbardziej chwytliwy byłby tytuł "Kamieniologia". No bo przecież nie "Gruz"... =)
ManyFace Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 2 godziny temu, Bocian napisał: Zasadniczo do tego ma służyć nowa opcja działu Identyfikacja, jak zauważyliście wygląda inaczej niż normalny dział forum. Poprzez głosowanie na najlepszą odpowiedź lub podbijanie wartości innych można mieć wpływ na wartość identyfikacji. Ale może faktycznie warto rozważyć automatyczne przenoszenie postów bez odpowiedzi do osobnego poddziału. Mam nawet tytuł dla takich niezidentyfikowanych fantów/postów bez odpowiedzi: "Archiwum X". =)
czestar Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Może dział Map,miejsca bitew, potyczek,stacjonowania wojsk....
Bocian Napisano 17 Luty 2019 Autor Napisano 17 Luty 2019 6 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: O szkodliwości picia herbaty? Daj Marynistykę- będą mniały Użyszkodniki gdzie pytać, dokąd nad morze na wakacjach jechać. PS Rycerstwo? Czyżby GR kaput? One mają własne forum... Nazwa działu - "wszystko co pod i nad wodą" będzie ok?
woytas Napisano 17 Luty 2019 Napisano 17 Luty 2019 Proponuję połączyć marynarkę i lotnictwo. I tak w tym dziale pojawiają sie posty na oba tematy więc będzie prościej
Woodhaven Napisano 18 Luty 2019 Napisano 18 Luty 2019 4 godziny temu, woytas napisał: Proponuję połączyć marynarkę i lotnictwo. I tak w tym dziale pojawiają sie posty na oba tematy więc będzie prościej Jestem za
Bocian Napisano 18 Luty 2019 Autor Napisano 18 Luty 2019 4 godziny temu, Woodhaven napisał: Jestem za No i teraz będzie na Was.
pumpernikiel Napisano 18 Luty 2019 Napisano 18 Luty 2019 Dział pt.: Poszukiwacze z pozwoleniami od konserwatora zabytków zapraszają na wspólne poszukiwania kolegów bez pozwoleń. Podzielić na województwa i niech się dogadują. Jeden ma samochód, drugi weźmie herbatę, trzeci ma pozwolenie, a czwartego opalą z papierosów itd. Co Wy na to?
czestar Napisano 9 Marzec 2019 Napisano 9 Marzec 2019 I jak powstanie nowy osobny dział przedmiotów niezidentyfikowanych
Jedburgh_Ops Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 Mógłby istnieć dział „Recenzje publikacji prasowych”. Publikacji różnych, jakie ukazują się na rynku. Publikacji zarówno historycznych, jak i tych poświęconych sprawom „odkrywania”, czyli wręcz publikacji miesięcznika „Odkrywca”. Jego autorzy w zasadzie nie za bardzo mają szansę porozmawiać tutaj ze swoimi czytelnikami. Dział „Książka, film, video” nie sprawdza się do takich zadań. Pozdrawiam - J_O
formoza58 Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 Soda,to jakiś " bełkot", nie propozycja....
magius28 Napisano 12 Marzec 2019 Napisano 12 Marzec 2019 w sumie dział "archeologia od kuchni" nie byłby głupim pomysłem, bo z lektury wpisów z ostatnich kilku tygodni wynika, że w znacznym stopniu niechęć i niezrozumienie części kolegów dla archeologów nie wynika z jakichś krzywd doznanych ze strony pracowników naukowych, lecz z braku elementarnej wiedzy na temat badań archeologicznych.
su7791 Napisano 13 Kwiecień 2019 Napisano 13 Kwiecień 2019 Może coś w stylu giełdy?Tylko wymiana fantów.Szczegóły dopracowywane przez forumowiczów w wiadomościach "priv".
Czlowieksniegu Napisano 13 Kwiecień 2019 Napisano 13 Kwiecień 2019 su7791 Temat giełdy, sprzedaży, kupowania, wymiany był wałkowany fefnaście albo i więcej razy. Pointa była zawsze ta sama- krew się będzie lała...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.