Skocz do zawartości

PROJEKT 7TP - FWP 2010

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
E tam zaraz popłakałem się.To tylko kataryna zagadała.
Ale mimo wszystko muszę się rozejrzeć gdzie na podłodze leży moja szczęka.
Patron jeszcze mała prośba.Wklej filmik jak wyjedzie z warsztatu.Poczekam na niego i w międzyczasie posklejam swoją szczękę bo widzę ze się rozprysła.
Wielki szacunek dla Grzegorza za dotychczasowe dokonania.
Napisano
To naprawde olbrzymi krok naprzód, tym bardziej ze zdaje sobie sobie sprawe z ogromu pracy jaki zostal wlozony. To przeciez nie restauracja pojazdu tylko jego rekonstrukcja. Bardzo sie ciesze z Waszego sukcesu, pozdrawiam
Napisano
Naprawde tylko gratulowac tak wspanialego wysilku. A jak sie 'toto' prowadzi? Czolgista kierowca, juz niestety sp, z ktorym sto lat temu rozmawialem a ktory na tych i innych typach jezdzil mowil ze niegorzej niz brytyjskie Centurion i Chieftain ale moze troszki koloryzowal :)
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

żeby nie było że nic się nie dzieje

przednia płyta pancerna po tabliczce ostała się ino podkładka ( była kopia teraz można wymienić )

troszkę zjedzona bo robiła za pokrywęszamba ;-)

PATRON FWP

Napisano
A ja mam pytanie do Patrona: Wiadomo, że rekonstruowany 7tp składany jest z odnalezionych oryginalnych części w tym płyt pancerza, które mocowane były na całkowicie odtworzonej ramie wanny. I mamy sytuację następującą: Mamy części oryginalne i dorabiane. Jak wygląda sprawa otworów montażowych do mocowania na ramie elementów odtworzonych w przypadku, gdy odnajdywania części oryginalnych? Jak odtwarzacie miejsca mocowania elementów, które są projektowane od nowa" to znaczy dla których brak oryginalnych wzorów?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie