Szarubek Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 ...gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu...Życzcie mi powodzenia.Nie myślałem, że mnie to spotka, bo wszyscy prawie w rodzinie dożyli 80 i 90 lat. Całkiem przypadkiem udało się medykom zdiagnozować u mnie złośliwy nowotwór węzłów chłonnych i w czwartek (nomen omen 13 marca) mam się złosić do szpitala. Czeka już na mnie miejsce w Centrum Onkologicznym Ziemi Lubelskiej. Zacznie się chemioterapia i radioterapia.Zniknę więc na jakiś czas z forum, ale wrócę i znów będę trollował ;-)Pozdrawiam wszystkich - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Szarubek,gdybym miał cztery kciuki to bym je za Ciebie trzymał.Wybacz,że mogę trzymać tylko dwa.Catadero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjp71 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Trzymaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Andrzej !!!! Kurcze powodzenia i wracaj do nas szybko !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Nie daj się kolego!!! Trzymam kciuki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Cała wielkopolska Trzyma za Ciebie kciuki , wracaj szybko do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Szarubek dasz radę!!!!!! Będziemy czekali aż pojawisz się na forum spowrotem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Cholera jasna, w jednej chwili wszystko inne w życiu staje się takie banalne... Ale może dobrze się stało, że sprawa wyszła na jaw wcześnie, bo masz większe szanse? Na pewno! Zatem walcz chłopie, uda Ci się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Tyle jeszcze w ziemi zostało, a Ty o piachu myślisz. Fakt z piaseczku fajne stany wychodzą. Dasz radę i będzie git.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 pare lat temu mialem w perspektywie amputacje nogi.Gira zostala ale nerwow poszlo i dwa lata o kulach.I teraz jak chodze po lesie to smieje sie sam do siebie jak idiota tylko z tego ze chodze.Bo dla mnie to nie 'tylko' lecz 'az'Bedziesz mial to samo jak wyjdziesz ze szpitala.a wyjdziesz niedlugo bo sezon sie zaczyna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 i to jest właśnie straszne:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 Trzymaj się stary i nie daj łyknąć jakiemuś badziewiu ! ...i nie znikaj z forum. Pisz cały czas co u Ciebie teraz i po powrocie do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Szarubek trzymaj się, grunt to pozytywne myslenie i oczywiscie poddanie sie terapii. Wracaj na forum jak najszybciej,pozdrowienia :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Głowa do góry Andrzej - Dożyjesz tak samo jak dziadkowie, a jeszcze żywotność i osiągi bedziesz miał niczym nasze najulubieńsze MiGi-25 czy Tu-95...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Pozdrawiam -powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Głowa do góry, będzie dobrze! Nie poddawaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majorian Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Trzymaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Grunt to pozytywne myślenie ,a o piachu to Ty myśl tylko w kontekście wykopywania fantów .Będzie dobrze .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Powodzenia, będzie dobrze, trzymam kciuki :-)Koniecznie zagladaj na forum, mysle ze jakiś kompik z netem znajdzie się w szpitalu :-):-)Jeszcze raz wszystkieg najlepszego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 i jeszcze jedno....nie bałamuć pielegniarek :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Wszyscy wierzymy ze z tego wyjdziesz, tylko musisz miec w Sobie dużo nadziei! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Trzymaj sie chłopaku i uszy do góry.Wszystko będzie dobrze.Trzymam kciuki naprawdę bardzo mocno.Pozdrawiam i wracaj do nas szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 trzymaj sie brachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.