Skocz do zawartości

Ortografia na forum

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nom i Panów szlag trafił... od debili wyzywają... zacznijcie to akceptować :) Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"...

...a foto może i do tematu:) ...kocham takie pamiątki :P

Koszalin, napis trwa do dziś :)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 345
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Głównie zgadzam się z tym, że ci w sejmie mają galopującą dysleksje:)
Większość z tych, na wstępie piszących jestem nowy i jestem dyslektykiem" to leniuchy(jak ja:)
A dysleksja i dysgrafia to dwie, ZUPEŁNIE inne choroby".
  • 1 month later...
Napisano
public enemy cd..
Czym się dziwisz bagnet $$))) jest znalezisko JEST!! A czy to na złomie czy na jakimś wysypisku, którym normalny człek nie zagląda, „bo i po co” a ja z życzliwości utrzymuje rzycie tego wątku))))))) możliwe ze ktoś to rozpozna czy to cywilny lub wojskowy????
Pozdro

-----------------
rzyć
Wikisłownik - wolny i wielojęzyczny słownik

znaczenia:
rzeczownik

(1.1) przest. dupa

odmiana: lp rzyć, rzyci, rzyci, ~, rzycią, rzyci, rzycio
przykłady:

(1.1) Jarkowi przydałby się porządny kop w rzyć, to by szedł trochę szybciej.

uwagi: wyraz archaiczny, w języku literackim używany sporadycznie dla ekspresji, głównie w tekstach nacechowanych (np. żartobliwych); nie jest wulgaryzmem
tłumaczenia: zobacz listę tłumaczeń w haśle → dupa
Napisano
czepiacie sie :-):-)....niech kazdy pisze jak uważa.....inny moze tego nie czytać....

Kolego kopijnik2...tylko jedno Ci w głowie :-):-)...i najlepiej gdyby miala 19 lat??? :-):-):-)
  • 3 weeks later...
Napisano
Niestety Wujek Nie Żyje I Nie Może Mi Opowiedzieć Nic Ze Swoich Przygód Na Froncie ;( .Jeżeli Żyje Ktoś Z Waszych Krewnych Walczących Pod Monte Cassino Spytajcie Sie Czy Znali Mojego Wujka.Chciałbym Się O Nim Dowiedzieć Jak Najwięcej :)
Mam Jeszcze Krewnego Który Walczył Jako Partyzant Ale O nim Kiedy Indziej,powiem tyle żyje i ma się bardzo dobrze x
Czegoś takiego jeszcze nie czytałem.pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Wiem gdzie napewno leży jakiś karabin, w tym miejscu pszechodząc napotkałem 6 moździeży i odłamek mormalnie leżały ma ziemi, ale po wymuchu zostały tylko tylna część moździeży te lotki. Niedaleko tego miejsca jest grób nieznanego żołnierza jakiegoś niemca 1954r, leży tam krzyż jaki mu zrobili koledzy, jest cały spruchniały, w tym miejscu stała wieża ale rumeła, w tym miejscu jest położony wielka tafla betonu ma niej jest wyryty krzyż
tam była wielka bitwa dowut na to, to że w jednym drzewie są wbite 3 moździeże, te drzewo zamyka je. jeśli ktoś wie gdzie moge kupić tami wykrywacz prosze o kontakt,
jeśli są jakieś pytania o te miejsce pisać na,
xxxxxxxxxxxxx

pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Kolego , założycielu wątku - na tym forum pełno jest tematów a propos militariów tylko , że są podzielone na kategorie.
Poszukaj w wyszukiwarce , a znajdziesz wątki poświęcone bagnetom , hełmom, klamrom czy maskom gazowym i odznaczeniom.
bardzo dobre, :)
Napisano
Jeżeli ktoś korzysta z Firefoxa, to istnieje do niego wtyczka o nazwie:

Polski słownik poprawnej pisowni"

która ma funkcjonalność podkreślania błędów ortograficznych oraz taką samą jak w Wordzie - po kliknięciu prawym klawiszem myszy na podkreślony wyraz napisany błędnie wyświetla się lista podpowiedzi prawidłowej pisowni - wybieramy dobrą opcje i już mamy poprawione :) naprawdę polecam - instalacja to dosłownie 3 sekundy

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:3

bodajże to :)
zresztą na tej stronie masa pomocnych wtyczek - jak dla mnie są one główną zaletą Firefoxa
  • 2 months later...
Napisano
Tylko wycinek szerszej twórczości (tfurczości?)

magazynek zapasowy do lewolweru 1 wojna smiten weson podajrze cyz jakos to tak sie piska ładownik luski w nim byly rozerwane podejrzewam ze do ognia trafil
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano
A co mi tam:

Temat:
Różne żeczy do id.

Witam mam pare rużnych żeczy do id. tzn. łuski, odznaczenia, jakieś skorupki, ozdubki.
Z góry wielkie dzięki.
Napisano
Też chciałem napomknąć o dziale ID - straszneeeeee błędy, co z tego jak czegoś szukam, wklepię w wyszukiwarkę dobrze, ale nie znajdę bo autorowi omsknęła" się literka i nie chciało mu się sprawdzić? Szacunkowo 1/10 tematów do poprawy, nie tylko z powodu 'ortografów', ale i bezsensownych nazw wątków typu Coś do ID"...
Napisano
Kopijnik nie przesadzaj parę to byś chciał zidentyfikować na dotyk...
Np jak dla mnie Iza Scorupco, Hali Berry......... i można wg uznania wpisywać;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie