czarnykot Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Nom i Panów szlag trafił... od debili wyzywają... zacznijcie to akceptować :) Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"... ...a foto może i do tematu:) ...kocham takie pamiątki :PKoszalin, napis trwa do dziś :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Wrzesień 2007 Share Napisano 30 Wrzesień 2007 Głównie zgadzam się z tym, że ci w sejmie mają galopującą dysleksje:) Większość z tych, na wstępie piszących jestem nowy i jestem dyslektykiem" to leniuchy(jak ja:)A dysleksja i dysgrafia to dwie, ZUPEŁNIE inne choroby". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 public enemy cd..Czym się dziwisz bagnet $$))) jest znalezisko JEST!! A czy to na złomie czy na jakimś wysypisku, którym normalny człek nie zagląda, „bo i po co” a ja z życzliwości utrzymuje rzycie tego wątku))))))) możliwe ze ktoś to rozpozna czy to cywilny lub wojskowy????Pozdro-----------------rzyćWikisłownik - wolny i wielojęzyczny słownikznaczenia:rzeczownik (1.1) przest. dupaodmiana: lp rzyć, rzyci, rzyci, ~, rzycią, rzyci, rzycioprzykłady: (1.1) Jarkowi przydałby się porządny kop w rzyć, to by szedł trochę szybciej.uwagi: wyraz archaiczny, w języku literackim używany sporadycznie dla ekspresji, głównie w tekstach nacechowanych (np. żartobliwych); nie jest wulgaryzmemtłumaczenia: zobacz listę tłumaczeń w haśle → dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 czepiacie sie :-):-)....niech kazdy pisze jak uważa.....inny moze tego nie czytać....Kolego kopijnik2...tylko jedno Ci w głowie :-):-)...i najlepiej gdyby miala 19 lat??? :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Niestety Wujek Nie Żyje I Nie Może Mi Opowiedzieć Nic Ze Swoich Przygód Na Froncie ;( .Jeżeli Żyje Ktoś Z Waszych Krewnych Walczących Pod Monte Cassino Spytajcie Sie Czy Znali Mojego Wujka.Chciałbym Się O Nim Dowiedzieć Jak Najwięcej :)Mam Jeszcze Krewnego Który Walczył Jako Partyzant Ale O nim Kiedy Indziej,powiem tyle żyje i ma się bardzo dobrze xCzegoś takiego jeszcze nie czytałem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wiem gdzie napewno leży jakiś karabin, w tym miejscu pszechodząc napotkałem 6 moździeży i odłamek mormalnie leżały ma ziemi, ale po wymuchu zostały tylko tylna część moździeży te lotki. Niedaleko tego miejsca jest grób nieznanego żołnierza jakiegoś niemca 1954r, leży tam krzyż jaki mu zrobili koledzy, jest cały spruchniały, w tym miejscu stała wieża ale rumeła, w tym miejscu jest położony wielka tafla betonu ma niej jest wyryty krzyżtam była wielka bitwa dowut na to, to że w jednym drzewie są wbite 3 moździeże, te drzewo zamyka je. jeśli ktoś wie gdzie moge kupić tami wykrywacz prosze o kontakt,jeśli są jakieś pytania o te miejsce pisać na,xxxxxxxxxxxxxpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 A wystarczy mieć odpowiedniego foxa, który kreśli błędy i po krzyku:)))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Kolego , założycielu wątku - na tym forum pełno jest tematów a propos militariów tylko , że są podzielone na kategorie.Poszukaj w wyszukiwarce , a znajdziesz wątki poświęcone bagnetom , hełmom, klamrom czy maskom gazowym i odznaczeniom. bardzo dobre, :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 L.mnoga- komu? Czemu? się przygladam? Przypadkowo się zgadza:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jeżeli ktoś korzysta z Firefoxa, to istnieje do niego wtyczka o nazwie:Polski słownik poprawnej pisowni"która ma funkcjonalność podkreślania błędów ortograficznych oraz taką samą jak w Wordzie - po kliknięciu prawym klawiszem myszy na podkreślony wyraz napisany błędnie wyświetla się lista podpowiedzi prawidłowej pisowni - wybieramy dobrą opcje i już mamy poprawione :) naprawdę polecam - instalacja to dosłownie 3 sekundyhttps://addons.mozilla.org/pl/firefox/browse/type:3bodajże to :)zresztą na tej stronie masa pomocnych wtyczek - jak dla mnie są one główną zaletą Firefoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 public enemy cd..jebel jest dobry i nawet większe elementy nissz puszka po piwie szuka do półtorei metra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 27 Marzec 2008 Share Napisano 27 Marzec 2008 Jebel jest dobry - aż trudno się nie zgodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Tylko wycinek szerszej twórczości (tfurczości?)magazynek zapasowy do lewolweru 1 wojna smiten weson podajrze cyz jakos to tak sie piska ładownik luski w nim byly rozerwane podejrzewam ze do ognia trafil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 a dodam kwiatuszka a co...ja mam lepszy pomysł zakącze ten temat bo sam zaóważyłem zę jest bez sęsu :(fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 identyfikacja...helm niemiecki zadki do id nie chcęęęę, zadków identyfikować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 A co mi tam:Temat:Różne żeczy do id. Witam mam pare rużnych żeczy do id. tzn. łuski, odznaczenia, jakieś skorupki, ozdubki. Z góry wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Też chciałem napomknąć o dziale ID - straszneeeeee błędy, co z tego jak czegoś szukam, wklepię w wyszukiwarkę dobrze, ale nie znajdę bo autorowi omsknęła" się literka i nie chciało mu się sprawdzić? Szacunkowo 1/10 tematów do poprawy, nie tylko z powodu 'ortografów', ale i bezsensownych nazw wątków typu Coś do ID"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Kopijnik nie przesadzaj parę to byś chciał zidentyfikować na dotyk...Np jak dla mnie Iza Scorupco, Hali Berry......... i można wg uznania wpisywać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Iza dobiega już do czterdziestki.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Tak jak Schiffer, Madonna i wiele innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Schiffer ma 38 lat a madonna zdaję się skończyła w tym roku 50!!!To tak żeby w temacie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 ikt niechce sie w oczy żócac" jasny fiks, 6(7) wyrazów a 3 błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 a jak by wyglądało ażółć gęślą jaźń." ?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Kopi- byłeś, widziałeś, wiesz, że to nie zwykłych literówkach i przeoczeniach czy pośpiechu problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 rozwalił mnie statnio napis ...Róh Hożuf" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.