Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Taki OT, ale penetratorzy rules!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Wobec tego nówka sztuka! O TRZYSZCZENIU bagnetów:***Jak go wytrzyściłeś?***C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Bagnet należy trzyść glancpapierem, nie wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Bandolero - bzdury wygadujesz, trzyszci się go sztalbyrsztom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Ślubuję, już nigdy słowa iewygodne" - w pośpiechu nawet będąc nie rozdzielać, a gdyby zbłądzić mi się stało, pod ortograficznym słownikiem z honorem legnę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Stary wątek, ale jary cytat - powtarzany konsekwentnie trzy razy (w trzech postach tego samego usera, pisanych w odstępach kilkudniowych!!!) :)doszło do potężnej walki powietrznej dosłownie jest to Żeś sztukasów nad Próchnikiem"Chodzi mi o te myśliwce P-51 Mustang i otą "Żeś Sztukasów\"Żeś Sztukasów opisałem na stronie www"LOLM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Z polaka" orłem nigdy nie byłem. Powiem więcej - 19 lat temu nawet pisałem komisa bo chcieli mnie usadzić. Ale jeżeli ktoś piska" Traperem i jeszcze szuka osób z ŁUCKIEGO, które wskarzą miejscówki to moje morale bardzo urosło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ale chodzi o zeź", czy sześć"? To już nie błąd, to jak rozmowa z obcokrajowcem :)Błędy zdarzają się każdemu, problem pojawia się wtedy, kiedy stają się normą... I to tłumaczenie, o przecież i tak każdy wie o co chodzi", albo o forum poszukiwawcze a nie ortograficzne". Do you speak mozambik? Chciałoby się zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Jak cóś to nie piskam, tylko warczę (na początku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ojej! Ale potem to Ci przechodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 To zależy od kontrkonwersanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 ...i stopnia alienacji z rozentuzjazmowanego tłumu... - chciałoby się rzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 okno w domu mam od zachodu mało nawozu ja bardzo lubię przyrodę a daj foty swoich storczyków a jeszcze jedno jak masz doniczkę w której kupiłeś kwiat to kup 2 ale bez otworów w spodzie i wsyp trochę keramzytu tak żeby było tylko dno zakryte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Kopijnik Ty się ciesz, że nie ma kategorii co odpowiadający miał na myśli" lub skróty myślowe";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Ja stwierdzam, że Musisz siďż˝ zalogowaďż˝, aby dodaďż˝ nowy wďż˝tekPowala na kolana ;)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Mam propozycję. Może do formularza rejestracyjnego należałoby też dodać prośbę o bezbłędne przepisanie wyrazów:konstantynopolitańczykowianeczkaheksakosjoiheksekontaheksafobiahemogluksocezofransonitropodtlenkodezoksyrybonukleozofahagaratokordylieraminaI problem z głowy ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Jak żeś taki kozak to spróbuj powiedzieć z pamięci ten ostatni wynalazek co żeś napisał. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Zniszczyłeś mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Tia...Mądrej głowie, dość dwie słowie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 kopi ale o so chozi ? zadałem koledzę pytanie na temat tych kwiatków kolega odpisał więc? bo nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 No co, takiego obrotu spraw się nie spodziewałem ;)Ale pomysł dobry, według mnie przynajmniej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 nie, no - ja tylko z Martianem - się przekomarzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Aa, to ja nie w temacie jestem.Zgubiłem się (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Jeśli popełnij jakieś błędy to na pewno nie ortograficzne tylko interpunkcyjne.Więc załóżcie nowy wątek np. naki interpunkcyjne na forum " :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Jeśli popełnij jakieś?Pasuje do wątku. Chyba, że literówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.