Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, pawel_breslau napisał: Turańska/sowiecka „kultura” bycia, picia, życia i latania. Czymś ten ruski debil różni się od ruskiego debila z Airbusa 310, który posadził za sterami jego bachory, a one roztrzaskały samolot i zabiły 75 osób? A różni się to nawalonego ruskiego pilota Boeinga 737, który zabił 88 osób? A różni się to od obu ruskich nawalonych pilotów An-a-28, którzy zabili 10 osób? Itd.
pawel_breslau Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Turańska/sowiecka „kultura” bycia, picia, życia i latania. Czymś ten ruski debil różni się od ruskiego debila z Airbusa 310, który posadził za sterami jego bachory, a one roztrzaskały samolot i zabiły 75 osób? A różni się to nawalonego ruskiego pilota Boeinga 737, który zabił 88 osób? A różni się to od obu ruskich nawalonych pilotów An-a-28, którzy zabili 10 osób? Itd. Moim zdaniem oni w niczym nie różnią się od siebie. Kiedyś, gdy byłem młodszy nie dostrzegałem jaki to ruSSki jest złym człowiekiem, narodem. Kiedyś byłem pełen podziwu dla daniny krwi, którą oddali za nasz kraj wyzwalając go spod okupacji jedynego (dla moich zmysłów w tamtym czasie) wroga. Ale to było wiele lat temu. Później zaczęto mówić (między innymi moja ŚP Babcia) o tym jak ci wyzwoliciele się zachowywali na wyzwalanych terenach, w wielu przypadkach będąc właśnie w stanie upojenia alkoholowego. Dzisiaj, będąc już człowiekiem o 50-cio letnim stażu życiowym, widząc co ci szakale robią innym ludziom, innym narodom (wcześniej zresztą też), nienawidzę ich po 10-cio krotność, zresztą, jak cały wschodni blok (tak myślę), który był pod panowaniem roSSji po zakończeniu II WŚ. Ale to tylko moje osobiste przemyślenia. Cóż, oni nie zmienili się od wieków, nie zmieniają się i zmieniać się nie będą. To taki tępy naród, któremu mnie opłaca się podawać ręki na pomoc bo i tak za jakiś czas strzeli nam w łeb z tyłu. 1
Cypis Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu (edytowane) Nocna przejażdżka luksusowym Lamborghini w Moskwie zakończyła się śmiercią milionera Aleksieja Dołgicha i jego znajomego. Wokół spalonego wraku leżały porozrzucane pliki gotówki. Dwie inne młode osoby walczą o życie w szpitalu. W wypadku zginęło dwóch mężczyzn – Aleksiej Dołgich oraz Iwan Sołowjow (to ten od telewizji ?) Dołgich jechał z prędkością około 150 km na godzinę, kiedy nagle stracił panowanie nad luksusowym samochodem. Kiedy Lamborghini przewróciło się i uderzyło w barierę, nastąpiła gwałtowna eksplozja, a auto stanęło w płomieniach. Prokuratura w Moskwie przekazała taką wersję wydarzeń. Świadkowie podkreślali ogrom zniszczeń oraz ścianę ognia, która ogarnęła samochód po zderzeniu. Przekazywali mediom, że eksplozja była słyszana z dużej odległości. Czyżby już otwierane okna w wieżowcach im się skończyły ? Edytowane 49 minut temu przez Cypis
RDW60 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 12 minut temu, bodziu000000 napisał: Przyroda wzięła sprawę w swoje szpony. Nie raz zastanawiałem się jaki wpływ na przyrodę mają nitki światłowodów. Ptaki i inne zwierzęta zapewne zaplątują się w to świństwo.
karpik Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 14 minut temu, Cypis napisał: Nocna przejażdżka luksusowym Lamborghini w Moskwie zakończyła się śmiercią milionera Aleksieja Dołgicha i jego znajomego. Wokół spalonego wraku leżały porozrzucane pliki gotówki. Dwie inne młode osoby walczą o życie w szpitalu. W wypadku zginęło dwóch mężczyzn – Aleksiej Dołgich oraz Iwan Sołowjow (to ten od telewizji ?) Dołgich jechał z prędkością około 150 km na godzinę, kiedy nagle stracił panowanie nad luksusowym samochodem. Kiedy Lamborghini przewróciło się i uderzyło w barierę, nastąpiła gwałtowna eksplozja, a auto stanęło w płomieniach. Prokuratura w Moskwie przekazała taką wersję wydarzeń. Świadkowie podkreślali ogrom zniszczeń oraz ścianę ognia, która ogarnęła samochód po zderzeniu. Przekazywali mediom, że eksplozja była słyszana z dużej odległości. Czyżby już otwierane okna w wieżowcach im się skończyły ? "Przekazywali mediom, że eksplozja była słyszana z dużej odległości." Eksplozja słyszana z daleka po wypadku samochodowym? Dobre
Rekomendowane odpowiedzi