Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, bodziu000000 napisał:

Jak pomarańczowy chce tak bardzo  gdzieś przesiedlić Palestyńczyków , żeby zrobić dobrze pejsom , to  przecież można ich wysiedlić na Alaskę , ziemi tam w bród , gęstość zaludnienia 0,42 człowieka na km2, albo w ramach porozumienia z ruskimi na Syberię , tam gęstość zaludnienia 2,44 ruskich na km2.

Edytowane przez Cypis
Napisano
6 godzin temu, Cypis napisał:

Jak pomarańczowy chce tak bardzo  gdzieś przesiedlić Palestyńczyków , żeby zrobić dobrze pejsom , to  przecież można ich wysiedlić na Alaskę , ziemi tam w bród , gęstość zaludnienia 0,42 człowieka na km2, albo w ramach porozumienia z ruskimi na Syberię , tam gęstość zaludnienia 2,44 ruskich na km2.

Nie wchodzi w grę, ruscy przecież uchodźców nie lubią. Tak jak Pisuary, Konfa, AFD, Smer, itd itp... Ze stanów nielegalnych też deportują a taki Palestyńczyk wizy raczej nie dostanie więc też odpada.

Trzeba ich będzie pewnie na księżyc wystrzelić, Madagaskar takiej ilości nie przyjmie. Dlatego też Elon tak testuje te swoje rakiety co to miały wracać w mniejszym lub większym stopniu w całości, ewentualnie spadać gdzie indziej niż spadają. Muszą nad tym popracować jeszcze bo resztki miały się spalać w atmosferze a będzie głupio wyglądało jak na jakieś zadupie spadną zgrillowane kawałki niekoszernego mięsa.

JPRD, ja nie jestem w stanie uwierzyć w te wiadomości które czytam, nie jestem w stanie pojąć jak można być takim debilem jak pomarańczowy - inaczej niż debil nie potrafię tego stwora nazwać. Nie mogę pojąć jak można tak nisko upaść, jak bardzo obniżyć wiarygodność kraju na arenie międzynarodowej w kilka tygodni. Jak bardzo można zeszmacić jeden z najbardziej szanowanych urzędów w historii współczesnej. Jak bardzo można się skurwić dla podbudowania własnego ego.

Niewiarygodne.

Napisano
6 godzin temu, PAULUS_pl napisał:

JPRD, ja nie jestem w stanie uwierzyć w te wiadomości które czytam, nie jestem w stanie pojąć jak można być takim debilem jak pomarańczowy - inaczej niż debil nie potrafię tego stwora nazwać. Nie mogę pojąć jak można tak nisko upaść, jak bardzo obniżyć wiarygodność kraju na arenie międzynarodowej w kilka tygodni. Jak bardzo można zeszmacić jeden z najbardziej szanowanych urzędów w historii współczesnej. Jak bardzo można się skurwić dla podbudowania własnego ego.

Twierdzenie, że państwa nie mają sentymentów tylko interesy wygląda na pic. Państwami rządzą ludzie. Polityka państwa to pochodna ich cech charakteru. Jeśli rządzący polityk to cham, zadufany w sobie buc itd. to państwo prowadzi taką a nie inną politykę.

• Super 1
Napisano
10 minut temu, MarekA napisał:

Jeśli rządzący polityk to cham, zadufany w sobie buc itd. to państwo prowadzi taką a nie inną politykę.

Coś mi to przypomina, vide nie odległe czasy u nas. Nie widzę nic zaskakującego w polityce pomarańczowego. Nic co by mnie zaskoczyło. Przecież nie jest nową postacią. Dla mnie największa zagadką są wyborcy takich (... wpisz swoje określenie...).

• Tak trzymać 1
Napisano
17 minut temu, MarekA napisał:

Twierdzenie, że państwa nie mają sentymentów tylko interesy wygląda na pic. Państwami rządzą ludzie. Polityka państwa to pochodna ich cech charakteru. Jeśli rządzący polityk to cham, zadufany w sobie buc itd. to państwo prowadzi taką a nie inną politykę.

masz rację... Wypisz wymaluj tusk;)

Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

masz rację... Wypisz wymaluj tusk;)

Dokładnie, masz rację, wrócił Tusk i państwo znów prowadzi normalną politykę. Ty to masz jednak łeb na karku ;)

Napisano

tylko, jeszcze pytanie... Czyją politykę? Bo w Polsce tylko rozliczenia i usłużność wobec niemiec...

Napisano
7 godzin temu, PAULUS_pl napisał:

Niewiarygodne.

Jakbyś czytał w moich myślach. Wiedziałam, że będzie źle ale to przechodzi wszelkie pojęcie.

• Super 1