Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Woodhaven napisał:

zestaw "trofeów wojennych" znaleziono u jednego z zabitych rosyjskich żołnierzy

Wczoraj już wstawiałem tego typka.

Napisano

Praca na głębokich tyłach 😂. Pięknie się kopci 😈

"Dwie osoby zostały ranne w pożarze składu ropy naftowej – powiedział gubernator obwodu białogrodzkiego Wiaczesław Gładkow.

Powód, dla którego wybuchł pożar, nie jest jeszcze znany."

Napisano
9 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Widziałem, co kradną Rosjanie przy zdobytych czołgach przez Ukraińców. Widziałem, co w tych czołgach było, nawet plecaki szkolne dla dzieci. Więc wszystko jest rozkradane - mówi Mateusz Lachowski, dokumentalista, w rozmowie z TVN24”.

Przed opuszczeniem elektrowni w Czarnobylu Rosjanie splądrowali obiekt. - Kradli rzeczy mniej lub bardziej wartościowe - komputery, ekspresy do kawy, czajniki, widelce, łyżki, talerze, które były w hotelu - przekazał szef Państwowej Agencji Ukrainy ds. Zarządzania Strefą Wykluczenia”.

To ruskie bydło, gdyby najechało np. Polskę, to z naszych domów kradłoby chyba nawet skrobaczki do warzyw.

Napisano
10 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

To ruskie bydło, gdyby najechało np. Polskę, to z naszych domów kradłoby chyba nawet skrobaczki do warzyw.

Ukraść by ukradł, ale by nie wiedział do czego to służy.

Napisano
43 minuty temu, bodziu000000 napisał:

Po 1 - dobrzy piloci to zrobili.

Po 2 - potwierdza się, że Ukraina dostała od Zachodu dużo systemów noktowizyjnych, w tym także dla lotnictwa, bo zwyczajne Mi-24 tak by sobie nie zaszalały nocą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie