Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

„Kompetencje” wicepremiera Monako i eksperta od żwirku dla kotów:

Kanclerz Niemiec Olaf Scholz odrzuca polską propozycję misji pokojowej NATO w Ukrainie – podał portal Tagesschau, powołując się na rzecznika rządu RFN Steffena Hebestreita”.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano

Skoro to nowa odsłona, to i ja powtórzę pytanie, na które w poprzedniej nie dostałem odpowiedzi:

1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ja tę ukraińską poległą dziś żołnierkę-matkę sześciorga dzieci podziwiam i bardzo szanuję i takie też są głosy z całego świata. Gdybym miał sześcioro dzieci, jak ona, a ruska swołocz najechałaby Polskę to też bym się zaciągnął i to raczej nie do lotnictwa (gdzie pewnie chcieliby mnie wcisnąć i pewnie bym ocalał z wojny) tylko raczej do karabinu i Javelina, czy czegoś podobnego, żeby natłuc tego ruskiego bydła, ile tylko bym zdołał.

Tak tylko z ciekawości zapytam - masz jakieś przeszkolenie wojskowe? A jeżeli tak, to jaki stopień posiadasz? Pilotowałeś "rury", czy od razu przesiadłeś się na MiG 29 ewentualnie F-16?

Napisano

Je....

"„Kompetencje” wicepremiera Monako i ...."

Kilka dni temu był temat MIG'ów i dochodzenie, kto temat spalił...

Przy erupcji intelektu ministra, niech się powyższe chowa...

NATO nie ma ani możliwości ani, na szczęście, w planach takiej ekspedycji... Może, co najwyżej, gdyby się obie strony zgodziły, wysłać misję stabilizacyjną, w przypadku rozejmu..

ONZ zablokuje Rosja i, zapewne, Chiny...

OBWE już na Ukrainie jest i straciła, przynajmniej, jedną pracownicę...

Napisano

Sympatyczny Emanuel, który ostatnio nawet przebrał się za Zelenskiego, przez ostatnie lata sprzedawał Rosjanom elementy niezbędne do produkcji tego cacka...

39.thumb.jpg.cfabd1d0b07c1c116e54997edf5bf73d.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie