Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale co ma niby w tym być?

Tak się postępuje z umysłową hołotą i mierzwą. Zawczasu informuje się, że na obecność polskiej inteligencji szumowina nie ma co liczyć.

Napisano
6 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Tak się postępuje z umysłową hołotą i mierzwą. Zawczasu informuje się, że na obecność polskiej inteligencji szumowina nie ma co liczyć.

Odpowiedź jest na dole tego tekstu Tekst powstał dzięki naszym patronom.

Napisano
20 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Nie, żebym był sympatykiem PiS-lamistów, ale taki język jak powyżej, też mi tu na forum nie bardzo odpowiada...

Napisano (edytowane)

Mnie - jako przeciwnikowi PiS - nie odpowiada to, że jestem nazywany, jak następuje:

• komunistą - © Joachim Brudziński

• złodziejem - © Joachim Brudziński

• zdradziecką mordą - © Jarosław Kaczyński

• agentem śpiochem - © Jarosław Kaczyński

• kanalią - © Jarosław Kaczyński

• elementem animalnym - © Jarosław Kaczyński

• współpracownikiem Gestapo - © Jarosław Kaczyński

• tym, co stał po stronie ZOMO - © Jarosław Kaczyński

• następcą IV Departamentu MSW - © Jarosław Kaczyński

• bydłem - © Małgorzata Gosiewska

• zwyrodnialcem - © Małgorzata Gosiewska

• swołoczą - © Małgorzata Gosiewska

Zmieni się język PiS wobec mnie - zmienię ja mój język wobec PiS.

Edytowane przez Jedburgh_Ops
Napisano
4 minuty temu, srbm napisał:

Tak. Uchodzą przed zamachami stanu, faszyzmem i putinizmem.

W takim razie niech idą tam gdzie ruskij karabl.

• Super 1
Napisano
2 minuty temu, Mirosław Jastrzebski napisał:

Panowie orientują się co serwowała prezesowi w dniu dzisiejszym nadworna kucharka, w chwilach wolnych szefowa Trybunału Konstytucyjnego. 

To co zwykle, prawo i sprawiedliwość.

Napisano
W dniu 24.03.2022 o 15:34, Czlowieksniegu napisał:

FOnEb2YWQAQITV8.jpg

Ale oczywiście pamiętasz, że żyjesz w pierwszym i ostatnim kraju w historii ludzkości, w którym minister finansów od tego ładu nie miał wyższego wykształcenia. PiSowska hołota takie ma kadry.

Napisano
10 godzin temu, karpik napisał:

Biedny Antonio. Braciom Rosjanom świat się wali. Ciało nie przyjmuje takich wiadomości.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28268750,antoni-macierewicz-kreci-glowa-na-slowa-bidena-belka-nie-tak.html

Jprd, jaka dziecinada z tą zacytowana przez Ciebie psychoanalizą:

-Wyglądało, jakby

- kręcił głową tak, jakby nie zgadzał się ze słowami Joe Bidena

- zorientował się, że jest nagrywany przez operatora stacji i zaczął wpatrywać się w obiektyw kamery, po czym nagle odwrócił wzrok.

- mógłby sobie darować i się kamuflować" - napisał na Twitterze dziennikarz Tomasz Lis.

- znacząco kiwał głową w geście sprzeciwu. Panie Antoni, nie tak demonstracyjnie, bo się pan zdekonspiruje"- Marek Belka

Ps. Ci eksperci od mowy ciała i pisowskich umysłów pominęli kilka istotnych faktów bo Antoni także podrapał się za uchem, skrzyżował nogi, patrzył przez chwilę w sufit i dwa razy się uśmiechnął.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie