Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
12 minut temu, Tyr napisał:

siłę nabywczą i jej wzrost w Polsce też ci nic nie mówi... 

Uśmiałem się do łez.

Rosnąca siła nabywcza przy inflacji prawie 10 procent. Zaślepiony jesteś i już nic ci nie pomoże. Goń się 👍

Napisano (edytowane)

Nie fefluń bo się zakalapućkasz tylko powiedz, czy honorowo oddasz co dostałeś między innymi z moich podatków?

A swoją drogą bjar nazywa biorących 500+ patusami:)

Edytowane przez Tyr
Napisano
2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

bjar....

A to było nie fair... Mam świadomość, że dla kilku miłośników przewodniej partii narodu udzielających się na Forum, choć nijak mi do PO, to jestem* patologią...
Korzystającą, w dodatku, z 500+, czy bardziej 300+...

Cięgle, systematycznie i uparcie wbijasz nam taki stygmatyzujący przekaz:

każdy, absolutnie każdy kto wybrał PiS jako mniejsze zło jest "fanatycznym, bezkrytycznym miłośnikiem i wielbicielem" wszystkiego cokolwiek po 2, 4, 6, czy 8 latach wymyślą.

Ewentualnie ( cytują dosłownie) "pełni tu dyżur" lub " ma płatne od wpisu" na forum.

Mod, stać Cię na więcej...

Napisano
3 godziny temu, bjar_1 napisał:

Dadzą po 1000+ patusom i wygrana w kieszeni :)

Rozumiem że dzieci = rodzina = patologia ?

Uwierz, wielu z nas miało normalne dzieciństwo ;)

Napisano

takafura...

Z ciekawości- a wpisy Tyra czy Lesa to ty widział/czytał?

Tyr...

"A wkleję mu na pocieszenie kij im w oko press. Niech ma radochę bo lubi;) "

Mu, czyli komu? Z Konfederacji, jeśli do mnie pijesz, nie mam radochy a mocne przerażenie, dla jasności.

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Z ciekawości- a wpisy Tyra czy Lesa to ty widział/czytał?

Serio wyglądam na gościa który studiuje te wszystkie przepychanki słowne ? Podobnie jak posty Je przewijam bo tylko w lotniczych wątkach pisze ciekawie.

Napisano

takafura

"Serio wyglądam na gościa który studiuje te wszystkie przepychanki słowne ?"

ale jednocześnie wiesz, że nieprawdą jest, że mamy kilku

"fanatycznym, bezkrytycznym miłośnikiem i wielbicielem"

Podoba mi się, coś a'la Nowak, która nie widziała, ale wie, że to zło :-)

PS Ale jest nadzieja- Tyr nie ma nic przeciwko zamknięciu w więźniu bliżej nieokreślonej liczby posłów przewodniej partii narodu...

Napisano

Tyr

"No onemu moderowi bo lubi kij im w oko press. "

Ale przecież już dawno napisałem i teraz mogę powtórzyć- w tym jednym się zgadzamy, że Konfederacja to świadomi lub nie agenci wpływu Kremla. Gorzej, że jest N % mieszkańców raju nad Wisłą, którzy jej wierzą i są w przedstawicieli typu Braun czy Korwin-Mikke zapatrzeni...

Z drugiej strony macie kilka wspólnych tematów.. czyli twoja "chadecja" i Konfederacja...

Napisano

To może byś się zrewanżował i zadeklarował podobnie o tych z obecnej opozycji, choć to nierealne (no wiesz szybkie sądy) ale zawsze... 

Napisano
Teraz, takafura napisał:

Rozumiem że dzieci = rodzina = patologia ?

Absolutnie. Nie wiem po co szydzisz. Patologia to nieróbstwo i czekanie, aż coś skapnie.

272024787_476096477206399_3651714410629526396_n.jpg

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Tyr- ale co mam zdeklarować? Wiesz, że mam żonę, synów...

A partia, na którą z czystym sumieniem bym zagłosował już dawno znikła z dużej polskiej polityki.

PPR?, KPP?, BBWR?, ZCHN?  ;) a gdzie się podziali członkowie?

Napisano
2 godziny temu, bjar_1 napisał:

Absolutnie. Nie wiem po co szydzisz. Patologia to nieróbstwo i czekanie, aż coś skapnie.

Ja tylko zareagowałem na sugestię że 500+ jest niby po to aby kupić głosy patologii.

Przypomnę, że 500+ jest to "świadczenie wychowawcze wypłacane na każde dziecko do ukończenia przez nie 18 roku życia". Zdziwiłem się że też zrównujesz to  patologią i nieróbstwem choć to promile od całości...

Napisano

Tyr, jakiś "chadek" do ciebie...

- Jeżeli doszło do sytuacji, gdzie niewygodne dla władzy osoby - czy z opozycji, czy z własnego środowiska - były w sposób nielegalny podsłuchiwane, to sprawa nie może być zamieciona pod dywan - powiedział Jan Krzysztof Ardanowski, poseł PiS. - To nie jest rzecz błaha i musi być wyjaśniona - dodał były minister rolnictwa.

Napisano

Je...

Dyrektorka liceum w Elblągu zapowiedziała w TVP Info, że uczeń, który udostępnił nagranie ze studniówki, zostanie ukarany naganą. Niestety jak na razie szkoła nie udziela odpowiedni na pytania dziennikarzy z innych mediów.

Dla sprytnych-inaczej- powyższa chce ukarać dorosłego (?) ucznia ZA UMIESZCZENIE tematu w internecie. Dlaczego mam przeczucie graniczące z pewnością, że się powyższa boi o stołek?

PS Braunowi uwaliła prokuratura zarzuty za "Będziesz wisiał" do Niedzielskiego.... Powodem było "wobec stwierdzenia braku znamion czynu zabronionego".

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał:

Na szczęście przyszłość narodu mądrzeje i to w liceum im. JPII.

Jak bluźnią i obrażają to dla ciebie modrzeją? Pewnie jak zaczną zabijać to uznasz ich za geniuszy? "Przyjaciele zagraniczni" wykreowali sobie wśród różnej maści frustratów i ignorantów polityczno-gospodarczych a także gimbazy totalnie fanatyczną opozycję... Chyba "przyjaciele Polski" musieli słuchać proroczego utworu:   

Jedynie pocieszające, że bunt młodzieży(na złość babce) przechodzi z wiekiem i doświadczeniem życiowym:)*

* choć są wyjątki np ty...

Edytowane przez Tyr
Napisano
11 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

Dla sprytnych-inaczej- powyższa chce ukarać dorosłego (?) ucznia ZA UMIESZCZENIE tematu w internecie. Dlaczego mam przeczucie graniczące z pewnością, że się powyższa boi o stołek?

Oczywiście, że boi się o stołek. Inna sprawa, że dyrektorzy szkół jeszcze bardziej boją się katechetów, co nie dziwi, patrząc kim czarni obsadzają kuratoria i ministerstwo. No, ale nie OTAKE POLSKIE myśmy walczyli...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie