bjar_1 Napisano 14 Październik 2021 Share Napisano 14 Październik 2021 Yhym, ta... https://www.o2.pl/informacje/gafa-kaczynskiego-podczas-spiewania-hymnu-pomylil-slowa-6657684848523840a Kowalski też ostatnio zabłysnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Październik 2021 Share Napisano 14 Październik 2021 8 minut temu, bjar_1 napisał: Yhym, ta... https://www.o2.pl/informacje/gafa-kaczynskiego-podczas-spiewania-hymnu-pomylil-slowa-6657684848523840a Kowalski też ostatnio zabłysnął. To specjalnie, by zrobić przyjemność opozycji oni robią to notorycznie nawet o tym nie wiedząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 14 Październik 2021 Share Napisano 14 Październik 2021 Gdyby mi kazali zaśpiewać hymn to bym pewnie obywatelstwo stracił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 14 Październik 2021 Autor Share Napisano 14 Październik 2021 51 minut temu, takafura napisał: Gdyby mi kazali zaśpiewać hymn to bym pewnie obywatelstwo stracił ;) Obywatelstwa RP możesz się tylko zrzec, nikt cię pozbawić nie może, wiedzę nawet i w tym temacie masz opanowana tak jak i w pozostałych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Z cyklu: Co tam Panie w bantustanie? https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/ochroniarz-jacka-sasina-zostal-dyrektorem-w-poczcie-polskiej/14z69h2,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 2021 roku prezes URE trzykrotnie zgadzał się na podwyżkę cen wnioskowaną przez spółkę PGNiG Obrót Detaliczny (spółkę córkę PGNiG SA): w kwietniu, lipcu i wrześniu. Spółka po tych zgodach podniosła ceny klientom w całej Polsce w stosunku do obowiązujących taryf trzykrotnie, odpowiednio o: 5,6 proc.; 12,4 proc.; 7,4 proc. Ostatnia taryfa z wyższą ceną zaczęła obowiązywać od 1 października. vs PS Za chwilę się okaże, że to edytor tekstu i/lub Sasin miał na myśli GK_PGNiG a nie PGNiG Obrót Detaliczny- spółkę córkę PGNiG SA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 takafura a propos schizofrenii.... nowy przewodniczący rady nadzorczej Polskiej Spółki Gazownictwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Jakiś stary komuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 TW Ryszard :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Zarobki Radosława Sikorskiego pod lupą Transparency International | Polska Times Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Tyr... błazna z siebie robisz... ale wiem, że o tym wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Ja może próbuję ale ty już dawno po zabiegu;) Za tobą nie nadążę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: takafura a propos schizofrenii.... nowy przewodniczący rady nadzorczej Polskiej Spółki Gazownictwa... Gdybym chciał się dostać do rady nadzorczej to kto decyduje - konkretny minister, jakieś gremium ? Ciekawi mnie kto Kujde wywindował skoro w 2019 wypłynęła jego teczka przechowywana w zbiorze zastrzeżonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 takafura "Kujde wywindował skoro w 2019 wypłynęła jego teczka przechowywana w zbiorze zastrzeżonym" Sprawdź z kim od -dziesięciu lat jest Ryszard powiązany... I jakie ma znaczenie kto go wywindował? Większe znaczenie ma, kto go dalej pcha do góry, mimo że TW i się przyznał :-)* * Kujda się przyznał, ale kiedyś czytałem na pewnym pro-rządowym Forum, że na 101% z dokumentów nie wynika, że był TW, więc na pewno to oszczerstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: I jakie ma znaczenie kto go wywindował? Większe znaczenie ma, kto go dalej pcha do góry, mimo że TW i się przyznał No, nie wiem do kogo zadzwonić i gdzie złożyć podanie o przyjęcie do rady. Nie byłem TW więc choć w tym mam przewagę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 takafura... No widzisz, taką mamy nową nomenklaturę... Ale, mam nadzieję, widzisz i masz świadomość schizofrenii i obłudy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 37 minut temu, Czlowieksniegu napisał: takafura... No widzisz, taką mamy nową nomenklaturę... Ale, mam nadzieję, widzisz i masz świadomość schizofrenii i obłudy... W LP z 10 % rotacji kadr wyższego szczebla to układy, nepotyzm. Jestem przyzwyczajony do takich zjawisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 takafura "W LP z 10 % rotacji kadr wyższego szczebla to układy, nepotyzm. Jestem przyzwyczajony do takich zjawisk... " Nie wiem z jakiej liczby liczone by było... Ale za to krąży imienna lista "tłustych kotów", których miano ustawą spionizować, ale nie pykło, bo np teść czy inny szwagier to nie rodzina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Nie jest to równie dobre jak twórczość Klaudii Jachiry ale może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Nie warto czytać książek, tak szybko tanieją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 3 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: TW Ryszard :-) Oj tam, oj tam ....się czepiasz . Przecież o dawna wiadomo , że "umiłowana partia " to zbiór pustych hasełek i niby programu politycznego . Ni to prawica , ni to lewica i podstawowe hasło - TKM . Z czasem wychodzi ,że najwięksi moralizatorzy to osoby podejrzanej konduity ( patrz Piotrowicz), zaraz wyjdzie ,że jakiś główny homofob okaże się krypto gejem , a taki Kujda , który zapewne uczestniczył w okrawaniu emerytur szeregowym milicjantom ma się jak pączek w maśle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 szutnik "... jakiś główny homofob okaże się krypto gejem..." Się i statystyka, i historia kłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik "... jakiś główny homofob okaże się krypto gejem..." Się i statystyka, i historia kłania... i doświadczenie :) , że jak słyszysz " łap złodzieja " , to najprawdopodobniej krzyczy sam złodziej. A gdy słyszysz ,że ktoś obiecuje , że zrobi ci dobrze , to już na 100% wiadomo , że zrobi sobie dobrze a nie nam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik "... jakiś główny homofob okaże się krypto gejem..." Się i statystyka, i historia kłania... A co ty chcesz na dzielni strefę wolną od lgbt zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Październik 2021 Share Napisano 15 Październik 2021 Tyr... Nie wiem, może uciekło, ale ani ja, ani szutnik nie mamy nic przeciwko waginosceptykom... W przeciwieństwie do hipokrytów i podobnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.