Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Że ja głupi, przyznaję, oczekiwałem, na przykład, od ciebie merytorycznej odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 47 minut temu, srbm napisał: Warto zauważyć, że mamy pierwszy w tym roku zamach stanu. Do końca roku na pewno zamachną się jeszcze kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Że ja głupi, przyznaję, oczekiwałem, na przykład, od ciebie merytorycznej odpowiedzi... No i okazało się, że opis rzeczywistości w wykonaniu totalopo nie jest merytoryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 srbm Serio? Sprawdź, o ile wydłużyły się, w ramach reform, terminy spraw sądowych. Tak pierwsze z brzegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Jakie sądy? Oskarżonemu odczytuje się wyrok i prowadzi pod ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 srbm- jaki wyrok? Patrząc na śmiertelne ofiary działań policjantów po trzech miesiącach szkoleń, wyrok wcale nie jest potrzebny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Newsweek 8/2017 str. 20„Zadzwoniła niedawno do cioci, chciała złożyć jej życzenia z okazji 82. urodzin. Zdążyła powiedzieć: „Sto lat”, a ciocia na to: „Nie chcę. Chcę tylko dożyć momentu, jak Kaczor przestanie rządzić”. […] Nigdy jeszcze - uważa - nie było tak źle, a pamięta przecież wojnę, strach i głód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: srbm Serio? Sprawdź, o ile wydłużyły się, w ramach reform, terminy spraw sądowych. Tak pierwsze z brzegu... Ty tak serio ? Przecież on nie ma sprawy w sądzie , podatki go nie dotyczą , zarabia na tyle dobrze , że wzrost podstawowych artykułów spożywczych to grosze, gaz i prąd a nawet Obajtkowe paliwa są najtańsze w historii ( gdzieś zapewne są - ale nie w tym kraju) a już wkrótce nie będzie musiał zerkać na jakiś TVN , którego i tak nie ogląda..... normalnie RAJ nam nastaje :) I jeszcze będzie patrzył z radością jak ukochana władza mówi tym wszystkim parszywym lewakom jak mają żyć... ps. Pamiętam jak ten z dziadkiem z wermachtu zapytał podstępnie Wodza o cenę ziemniaków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 szutnik- Glapiński raczył był ogłosić, że inflacja nie wpływa na zasobność portfeli Polaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 17 godzin temu, Tyr napisał: Jak się na tobie wyżył to zgłoś do prokuratury a jak nie to ciebie zgłoszą;) Nie strasz , tylko zgłaszaj - zapunktujesz jak nic. A ja i przyjemnością nawiedzę jakiś areszt. W końcu od 1986 tam nie byłem a podobno wieeele się zmieniło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik- Glapiński raczył był ogłosić, że inflacja nie wpływa na zasobność portfeli Polaków... A wredny naród nie uwierzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik- Glapiński raczył był ogłosić, że inflacja nie wpływa na zasobność portfeli Polaków... Na razie mamy inflację zamachów stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 szutnik- w Stolycy zDolnego Śląska się sporo zmieniło... Już nie ma starych dołków na Grabiszynku ( Podróżnicza ) i Krzykach ( Jaworowa )- się przenieśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 2 minuty temu, srbm napisał: Na razie mamy inflację zamachów stanu. A słyszał o czymś takim jak pełzający zamach stanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 srbm "Na razie mamy inflację zamachów stanu." Przecież pisałem, że są rzeczy, które się fizjologom nie śniły... Na razie 5 % lub 6 % w zależności od okresu... Pochwalić się- kto z Was rok do roku podwyżka min. 6 %? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 5 albo 6 to było w ostatnich latach zamachów stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 14 minut temu, Czlowieksniegu napisał: szutnik- w Stolycy zDolnego Śląska się sporo zmieniło... Już nie ma starych dołków na Grabiszynku ( Podróżnicza ) i Krzykach ( Jaworowa )- się przenieśli... Ja to Panie nie wiem ... Ja wieś zmieniłem - w nowej to i zlikwidowali nawet a w starej podobno przybyło, oj przybyło ... I takie ładne , nowoczesne i paralizatory mają i dodusić kolankiem potrafią a i gazem leżącemu po oczach dać , coby lepszy świat widział... Siem Polska zmienia na lepsze ... Ostatnio polucji nawet straż miejska pozazdrościła wyszkolenia i już gdzieniegdzie próbuje tych samych metod https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/straznicy-wyciagneli-kobiete-z-autobusu-przydusili-do-ziemi-i-skuli-wideo/984l0d6,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Jastrzebski Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Mirek- to tak nie działa... Przecież to lewacy, cykliści, wegetarianie, Żydzi, itp itd wprowadzają i promują... Gdzie tam potomkom husarii i JP II takie rzeczy wmawiać... @Czlowieksniegu Myślisz, że pan w czarnym przyodziewku lepszy? Pokaże i objaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Ja wiem , że to może- dziennikarska Cytat Wiemy natomiast, że w Kongresie USA jest już pomysł ukarania niektórych polskich urzędników zakazem wjazdu do USA oraz ponownego otwarcia, po 27 latach, polskiej sekcji Radia Wolna Europa ale pany niezły cyrk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 I słusznie. Przecież od ponad pięciu lat mamy stan wojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 Jest sensacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 3 godziny temu, srbm napisał: 5 albo 6 to było w ostatnich latach zamachów stanu. A kto się zamachnął i na kogo? Pomijam przy tym zamach na trójpodział władzy w wykonaniu rządzących hunwejbinów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2021 Share Napisano 14 Sierpień 2021 les "Jest sensacja. ..." Musi z jakiejś gadzinówki się dowiedziałeś, że książka się... dobre cztery miesiące temu ukazała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Sierpień 2021 Share Napisano 15 Sierpień 2021 Na podstawie pod księgi liturgiczne. Ołtarz polowy na Wykusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 15 Sierpień 2021 Share Napisano 15 Sierpień 2021 Goście Daniela Passenta- Magdalena Środa oraz Klapton. Prawdziwa uczta intelektualna- Kaczyński jest jak Kim Ir Sen, żyjemy w totalitaryzmie.Posłuchaj podcastu: "Dziś Polską rządzi gang." "Wolne sądy i wolne media są szkodliwe dla państwa Kaczyńskiego" - TOK FM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.