Skocz do zawartości

Figury level4

toska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 596
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Skutki łapanki covidowej - brakuje im 40000 funkcjonariuszy, to pobrali kto ma tylko ręce i nogi, bez testów ani nic. Normalnie "Akademia policyjna" vol.xx Byle kiep teraz chodzi po ulicach z bronią palną.

Napisano

Bjar- Ty się nie nabijaj, bo to grubsza sprawa jest

Tak kończy się ,,polityka’’ opozycji! Kobieta zdemolowała stację Orlen. Padły strzały

„Mowa nienawiści” szybko przeradza się w rzeczywiste działanie. Nie trzeba było długo czekać, aby w działanie przerodził się hejt, jaki od kilku dni politycy opozycji kierują w stronę PKN Orlen. 37. letnia kobieta zdemolowała stację paliw polskiego koncernu w Rymaniu (woj. zachodnio-pomorskie). Policja została zmuszona do oddania strzałów.

[...]

https://www.fronda.pl/a/tak-konczy-sie-polityka-opozycji-kobieta-zdemolowala-stacje-orlen-padly-strzaly,157922.html

Napisano

No i? Piszą by nie przedstawiać ludzi z zespołem jako niekulturalnych i wulgarnych. 

Ale przyznaj intryga cyrylicą po niemiecku pisana...

Napisano

Tyr- znajdź, wśród wielu, wielu oficjalnych wystąpień burmistrza, jedno z objawami koprolalili...
Choć trzeba przyznać, że jego PR'owcy z PKN dość sprytnie zareagowali. Choć nie bardzo rozumiem, dlaczego oni a nie prywatnie z kieszeni burmistrza opłacani.

Napisano
17 minut temu, bjar_1 napisał:

:D

155945636_1615431281976554_656352262790437623_n.jpg

Takich miałem na myśli pisząc o kursach w odróżnieniu faszysty od patrioty. Teraz myślę, że i tak nic by nie dotarło.

Napisano

"- Dzisiaj dla Al Jazeera opowiadałem o strefach wolnych od LGBT w Polsce. Byliśmy tez w kilku miejscowościach na Lubelszczyźnie. Dziennikarze byli w szoku, że takie rezolucje, wycelowane w osoby LGBT."  powiedział Bart Staszewski

A jak mieli być nie zdziwieni, jak u nich od siedmiu lat do dekapitacji włącznie;););)

Szkalował Polskę za „dyskryminację” osób LGBT. Dziś pożalił się na swój los... arabskiej telewizji | Niezależna (niezalezna.pl)

Napisano
22 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Widać pacjent o nienachalnej inteligencji...

Chyba do mamra trzeba będzie się udać, nie ma ośmiu milionów. Może brudna pała wspomoże?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie