Skocz do zawartości

Figury level4

toska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 596
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

A co do TV i programów katolickich - istotniejszy jest czas antenowy - kiedy i ile.

Wymienienie kilkuminutowych relacji z wydarzeń które maja miejsce raz w roku to fajnie wygląda w tabelce ale w praktyce jest naciąganiem pod pewną tezę.

Napisano

W naszym Katotalibanie nie jest jeszcze tak źle jak w Iranie, bo w niedzielę przed drzwiami do kościoła nie stoi kadrowiec i nie sprawdza listy obecności. Ale jak się trynd utrzyma, to za rok-dwa kto wie...

Napisano

takafura

"A co do TV i programów katolickich - istotniejszy jest czas antenowy - kiedy i ile."

Jak dla mnie, przy okazji osoby z innej bajki, w świeckim państwie, gdzie TV dla niepoznaki nazywana publiczną*, mogą 24/7/365 różne takie nadawać. Pod warunkiem, że nie będą ode mnie kasy w podatkach ogólnych i abonamencie, który także jest w sumie podatkiem, ściągać.

A jak policzysz, to się okaże, że kilka godzin w tygodniu się zbierze.

* choć faktycznie pasuje, tylko obsługa niebardzo

Napisano

Podobno jak przy przyszłych wyborach samorządowych, prezydentem w dużym mieście zostanie ktoś z PiS to tam przeniosą stolicę. Może właśnie Radom przygotowują ?

Napisano
10 minut temu, Tyr napisał:

E tam Marsjanie nie są tak prymitywni to jakaś ameba ziemska wykombinowała...

No nie wiem, mam wrażenie że to jakiś spryciarz z PiS te żenujące memy im podsuwa ;)

Napisano
W dniu 19.02.2021 o 18:47, karpik napisał:

Podobno jak przy przyszłych wyborach samorządowych, prezydentem w dużym mieście zostanie ktoś z PiS to tam przeniosą stolicę. Może właśnie Radom przygotowują ?

No to nie wiem? Za kilka miesięcy przejmują Rzeszów - w końcu udało im się znaleźć haka na Ferenca i przed wyborami odda? im miasto . Oj będzie się warcholić ?

Napisano
Godzinę temu, fala napisał:

Raczej PiSić ?

Na równi, a może i bardziej, na przejęcie władzy w dużych miastach, czeka czarna mafia. Kolejne działki w centrach miast dałoby grubasom spokojną głowę, bo nawet jak już zostanie tylko garstka wiernych, za wynajem i sprzedaż gruntów pasa będzie można popuszczać jeszcze dziesiątki lat.

Napisano

Jednak naczelny przygłup podłej zmiany osiągnął wyżyny....

Marek Suski szefem rady programowej Polskiego Radia

Napisano

Zgadnijcie kto to powiedział bez szukania w necie ?

"Szkoda, że zabójca Pawła Adamowicza nie oglądał TVP Info, bo być może Paweł Adamowicz nadal by żył."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie