Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
32 minuty temu, Tyr napisał:

Tobie to za gęsto zęby rosną? Przeczytałeś czy tylko pierniczysz totalnie?

Znowu pierdolety...... 

No ale czego się po takim kimś spodziewać można? 

Tu wasz dobrodziej się wypowiedział że jednak nic.... 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/7737922,mateusz-morawiecki-premier-pis-rzad-inwestycje-gospodarka.html.amp&ved=2ahUKEwi5rYTA5ZLqAhUJ7aYKHc_TBHoQFjADegQIBRAB&usg=AOvVaw1YlzbH421h-gKgYKJfM2aU&ampcf=1

Jak nie rozumiesz treści artykułu to popatrz na mapkę. Tam są wykresy na dole i może one ci pomogą zrozumieć- takie kolorowe słupki z datą.

Nie nadużywaj słów obraźliwych bo ci się w realu wymsknie i dentysta będzie miał zarobek... 

1 minutę temu, Tyr napisał:

Nie nadużywaj słów obraźliwych bo ci się w realu wymsknie i dentysta będzie miał zarobek... 

Nerwy ci puszczają bo będziesz musiał targać graty dudy przy wyprowadzce z Namiestnikowskiego?

14 minut temu, Tyr napisał:

Jak nie rozumiesz treści artykułu to popatrz na mapkę. Tam są wykresy na dole i może one ci pomogą zrozumieć- takie kolorowe słupki z datą.

Nie martw się o stan mojego uzębienia czterdzieści lat mam to samo i myślę że sobie poradzę żeby tak zostało. 

Ja wiem że ty masz problem..... Y ze zrozumieniem wielu rzeczy i tendencje z przekręcaniem innych ale..... 

Jeszcze raz 

Jaki projekt WYKONANO od A do Z w latach sprawowania władzy przez PIS?

Droga do hacjędy Szydło nie wlicza się do odpowiedzi. 

Prościej nie mogę..... 

Zawsze można wrócić do szczawiu i mirabelek, ciepłej wody w kranie i takiego klimatu jaki mamy... Wiem balans, że jedyne co by cię zadowoliło, to by zamiast Polski był by tu Priwislanskij Kraj. 

21 minut temu, Tyr napisał:

Jak nie potrafisz dodać paru cyferek ze słupków to pewnie tego obrazka też nie zrozumiesz...

thHk9kpTURBXy8yYzU3ZjM1YTM3MTVlMDQ2NzQzYWQxYTFjMDhhZjc3Ny5wbmeRlQLNAyAAw8OCoTAFoTEB.jpg

Dobra brniemy dalej.... 

Daj jedną inwestycje z tych 33% którą wykonało PIS od planu do oddania/otwarcia.

14 minut temu, Tyr napisał:

Zawsze można wrócić do szczawiu i mirabelek, ciepłej wody w kranie i takiego klimatu jaki mamy... Wiem balans, że jedyne co by cię zadowoliło, to by zamiast Polski był by tu Priwislanskij Kraj. 

Pomijając Twoją chorą obsesję na punkcie Rosji [w 45 Cię zgwałcili?], to do tego prawdziwy wróż jesteś. Pewnie od samego Arcykapłana z Torunia?

2 minuty temu, bjar_1 napisał:

Widocznie tylko tam przechodziła. Z tragarzami.

Ciekawe czy przepisała majątek na męża ? 

To taki trend mend, biorących się za się do  ewangelizacji ludu ciemnego.

ew.jpg

2 godziny temu, balans napisał:

Pomijając Twoją chorą obsesję na punkcie Rosji [w 45 Cię zgwałcili?], to do tego prawdziwy wróż jesteś. Pewnie od samego Arcykapłana z Torunia?

Gwałcili mordowali, kradli Polaków od pierwszego rozbioru. Ale byli pewnie i tacy jak ty, co sami wypinali by zadowolić nowych panów...

toska nie wiem co bardziej sobą reprezentujesz szpagatową inteligencję czy buraczaną arystokrację. Pewnikiem obie...

11 minut temu, Tyr napisał:

toska nie wiem co bardziej sobą reprezentujesz szpagatową inteligencję czy buraczaną arystokrację. Pewnikiem obie...

powiedział przedstawiciel kartoflanej klasy panującej.

jednak z partaitagów coś do ciebie dotarło z przekazu najważniejszego kartofla, zaczynasz dzielić ludzi na kategorie . Ustawy Norymberskie też już masz odświeżone, czy już od dawna są przygotowane aby je wprowadzić? , trzeba tylko jeszcze popychadło w Namiestnikowskim utrzymać?

6 godzin temu, toska napisał:

To bardzo charakterystyczne - typ rzucił butelką w Trzaskowskiego a o agresywnych zachowaniach wobec PAD ( wulgarne transparenty, przebite opony, groźby karalne, itp.) nic a nic nie słychać.

Niesamowite że wyłącznie kulturalni i spokojni ludzie zwalczają PiS, szukałem w sieci coś dla równowago ale znalazłem same sympatyczne i spokojne gesty przeciwników PiS ?

12 minut temu, takafura napisał:

To bardzo charakterystyczne - typ rzucił butelką w Trzaskowskiego a o agresywnych zachowaniach wobec PAD ( wulgarne transparenty, przebite opony, groźby karalne, itp.) nic a nic nie słychać.

To PAD jeździ bez ochrony, że mu opony przebijają? Nie wierzę!

4 godziny temu, Tyr napisał:

Gwałcili mordowali, kradli Polaków od pierwszego rozbioru. Ale byli pewnie i tacy jak ty, co sami wypinali by zadowolić nowych panów...

Nie mam natury wasala tak jak Ty, a przy tym to Waszą specjalnością jest dawanie ciała za poklepanie po plecach przez Wielkiego Wuja.

9 minut temu, balans napisał:

Nie mam natury wasala tak jak Ty, a przy tym to Waszą specjalnością jest dawanie ciała za poklepanie po plecach przez Wielkiego Wuja.

Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA  zawsze nadajesz te same pierdoły...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie