les05 Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Oni tego nie ogarniają a poza tym dysonans poznawczy może negatywnie odbić się na ich psychice i tak już osłabionej przez ostatnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Godzinę temu, bjar_1 napisał: W polskim bantustanie? Bingo! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjk9MHD5ZLqAhXR_CoKHaDBDBUQ0PADegQICBAH&url=https%3A%2F%2Ffakty.interia.pl%2Fpolska%2Fnews-ambasada-usa-w-warszawie-swietuje-prawa-lgbt%2CnId%2C4565148&usg=AOvVaw0uNKYmDP_8lyvjM-kfZePf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 32 minuty temu, Tyr napisał: Tobie to za gęsto zęby rosną? Przeczytałeś czy tylko pierniczysz totalnie? Znowu pierdolety...... No ale czego się po takim kimś spodziewać można? Tu wasz dobrodziej się wypowiedział że jednak nic.... https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://gospodarka.dziennik.pl/news/artykuly/7737922,mateusz-morawiecki-premier-pis-rzad-inwestycje-gospodarka.html.amp&ved=2ahUKEwi5rYTA5ZLqAhUJ7aYKHc_TBHoQFjADegQIBRAB&usg=AOvVaw1YlzbH421h-gKgYKJfM2aU&cf=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Jak nie rozumiesz treści artykułu to popatrz na mapkę. Tam są wykresy na dole i może one ci pomogą zrozumieć- takie kolorowe słupki z datą. Nie nadużywaj słów obraźliwych bo ci się w realu wymsknie i dentysta będzie miał zarobek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 1 minutę temu, Tyr napisał: Nie nadużywaj słów obraźliwych bo ci się w realu wymsknie i dentysta będzie miał zarobek... Nerwy ci puszczają bo będziesz musiał targać graty dudy przy wyprowadzce z Namiestnikowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Brytyjska policja: Atak w Reading miał podłoże terrorystyczne http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1484007,atak-w-reading-terroryzm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 14 minut temu, Tyr napisał: Jak nie rozumiesz treści artykułu to popatrz na mapkę. Tam są wykresy na dole i może one ci pomogą zrozumieć- takie kolorowe słupki z datą. Nie nadużywaj słów obraźliwych bo ci się w realu wymsknie i dentysta będzie miał zarobek... Nie martw się o stan mojego uzębienia czterdzieści lat mam to samo i myślę że sobie poradzę żeby tak zostało. Ja wiem że ty masz problem..... Y ze zrozumieniem wielu rzeczy i tendencje z przekręcaniem innych ale..... Jeszcze raz Jaki projekt WYKONANO od A do Z w latach sprawowania władzy przez PIS? Droga do hacjędy Szydło nie wlicza się do odpowiedzi. Prościej nie mogę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Jak nie potrafisz dodać paru cyferek ze słupków to pewnie tego obrazka też nie zrozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Partia kieruje, Rząd rządzi. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Zawsze można wrócić do szczawiu i mirabelek, ciepłej wody w kranie i takiego klimatu jaki mamy... Wiem balans, że jedyne co by cię zadowoliło, to by zamiast Polski był by tu Priwislanskij Kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 21 minut temu, Tyr napisał: Jak nie potrafisz dodać paru cyferek ze słupków to pewnie tego obrazka też nie zrozumiesz... Dobra brniemy dalej.... Daj jedną inwestycje z tych 33% którą wykonało PIS od planu do oddania/otwarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 14 minut temu, Tyr napisał: Zawsze można wrócić do szczawiu i mirabelek, ciepłej wody w kranie i takiego klimatu jaki mamy... Wiem balans, że jedyne co by cię zadowoliło, to by zamiast Polski był by tu Priwislanskij Kraj. Pomijając Twoją chorą obsesję na punkcie Rosji [w 45 Cię zgwałcili?], to do tego prawdziwy wróż jesteś. Pewnie od samego Arcykapłana z Torunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Tyr to twój znajomek https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2020-rafal-trzaskowski-zaatakowany-na-wiecu-mezczyzna-rzucil-butelke-6523829923182209a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 EpiskopatNews @EpiskopatNews Kościół katolicki nie angażuje się w kampanię wyborczą, nie udziela też poparcia żadnemu z kandydatów na urząd Prezydenta RP, gdyż nie jest to jego rolą. Misją Kościoła jest głoszenie Ewangelii każdemu człowiekowi, niezależnie od poglądów politycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2020 Widocznie tylko tam przechodziła. Z tragarzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Widocznie tylko tam przechodziła. Z tragarzami. Ciekawe czy przepisała majątek na męża ? To taki trend mend, biorących się za się do ewangelizacji ludu ciemnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 2 godziny temu, balans napisał: Pomijając Twoją chorą obsesję na punkcie Rosji [w 45 Cię zgwałcili?], to do tego prawdziwy wróż jesteś. Pewnie od samego Arcykapłana z Torunia? Gwałcili mordowali, kradli Polaków od pierwszego rozbioru. Ale byli pewnie i tacy jak ty, co sami wypinali by zadowolić nowych panów... toska nie wiem co bardziej sobą reprezentujesz szpagatową inteligencję czy buraczaną arystokrację. Pewnikiem obie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 11 minut temu, Tyr napisał: toska nie wiem co bardziej sobą reprezentujesz szpagatową inteligencję czy buraczaną arystokrację. Pewnikiem obie... powiedział przedstawiciel kartoflanej klasy panującej. jednak z partaitagów coś do ciebie dotarło z przekazu najważniejszego kartofla, zaczynasz dzielić ludzi na kategorie . Ustawy Norymberskie też już masz odświeżone, czy już od dawna są przygotowane aby je wprowadzić? , trzeba tylko jeszcze popychadło w Namiestnikowskim utrzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 6 godzin temu, toska napisał: Tyr to twój znajomek https://wiadomosci.wp.pl/wybory-2020-rafal-trzaskowski-zaatakowany-na-wiecu-mezczyzna-rzucil-butelke-6523829923182209a To bardzo charakterystyczne - typ rzucił butelką w Trzaskowskiego a o agresywnych zachowaniach wobec PAD ( wulgarne transparenty, przebite opony, groźby karalne, itp.) nic a nic nie słychać. Niesamowite że wyłącznie kulturalni i spokojni ludzie zwalczają PiS, szukałem w sieci coś dla równowago ale znalazłem same sympatyczne i spokojne gesty przeciwników PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 12 minut temu, takafura napisał: To bardzo charakterystyczne - typ rzucił butelką w Trzaskowskiego a o agresywnych zachowaniach wobec PAD ( wulgarne transparenty, przebite opony, groźby karalne, itp.) nic a nic nie słychać. To PAD jeździ bez ochrony, że mu opony przebijają? Nie wierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Czerwiec 2020 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2020 To w tych pancernych furach do rozbijania da się opony przebić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 1 minutę temu, bjar_1 napisał: To w tych pancernych furach do rozbijania da się opony przebić? Jestem pewien że taki Mazguła czy inny Lis to by przegryzł bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 6 minut temu, balans napisał: To PAD jeździ bez ochrony, że mu opony przebijają? Nie wierzę! Lud ciemny wierzy, Ty nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 4 godziny temu, Tyr napisał: Gwałcili mordowali, kradli Polaków od pierwszego rozbioru. Ale byli pewnie i tacy jak ty, co sami wypinali by zadowolić nowych panów... Nie mam natury wasala tak jak Ty, a przy tym to Waszą specjalnością jest dawanie ciała za poklepanie po plecach przez Wielkiego Wuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 21 Czerwiec 2020 Share Napisano 21 Czerwiec 2020 9 minut temu, balans napisał: Nie mam natury wasala tak jak Ty, a przy tym to Waszą specjalnością jest dawanie ciała za poklepanie po plecach przez Wielkiego Wuja. Nie wiem jaka to natura ale na hasło "USA" zachowujesz się w 100 % przewidywalnie jak automatyczna sekretarka - i to w każdym temacie, 7/24 jak tylko ktoś wspomni USA zawsze nadajesz te same pierdoły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.