Skocz do zawartości

Co z figurami II...

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

No fakt barbarzyńców pełno ?  

Odnośnie artykułu, na końcu tytułu nieodłączny znak zapytania. To tak na wypadek jakby ktoś sprawdził jak to jest naprawdę. W środku wypowiedz jednej zainteresowanej strony bez możliwości skonfrontowania z rzeczywistością  zawartą w ustawie. Taa Polska to dziki kraj.

Napisano

Ja wiem, że wg. Was gadzina nie ma duszy, że nie odczuwa cierpienia, strachu i bólu. Ale uważaj, bo jeżeli jest trochę prawdy w tym co głoszą czarodzieje z ambon, to kiedyś tam w Niebiesiech św. Franciszek z Asyżu za takie poglądy może Ci osobiście nóżki z doopy powyrywać...

Napisano
1 minutę temu, balans napisał:

Ja wiem, że wg. Was gadzina nie ma duszy, że nie odczuwa cierpienia, strachu i bólu. Ale uważaj, bo jeżeli jest trochę prawdy w tym co głoszą czarodzieje z ambon, to kiedyś tam w Niebiesiech św. Franciszek z Asyżu za takie poglądy może Ci osobiście nóżki z doopy powyrywać...

Czytasz w myślach, czy wróżysz. Gdzie w moim tekście widzisz rzeczy o które mnie posądzasz. To ze mam inne poglądy i staram się sprawdzać wszelkie „ fake newsy” które media nam serwują ma świadczyć ze nie lubię zwierząt? To świadczy tylko o Tobie ? 

Napisano

brodkasz

w nowelizacji ma się pojawić:

po ust. 3 dodaje się ust. 3a w brzmieniu:„3 a.W przypadku wskazanym w ustępie 3, na żądanie upoważnionego przedstawiciela organizacji społecznej, policja lub straż gminna zapewnia asystę przy odbiorze zwierzęcia. Policji, straży gminnej lub przedstawicielowi organizacji społecznej w asyście policji lub straży gminnej, przysługuje prawo wejścia na teren prywatnej posesji bez zgody lub pomimo sprzeciwu jej właściciela”

a niepokój, czy się pojawi wywołała np Beger i " . - Jeśli któraś z organizacji wtargnie na moją posesję, to nie ręczę za siebie"

Napisano

W artykule były podnoszone inne kwestie i do nich się odnosiłem. Moim zdaniem punkt o wejściu na teren posesji w asyście policji gdy istnieje zagrożenie że cierpi tam jakieś żywe stworzenie jest usprawiedliwione.

Tak Pani  Beger jest osobą bardzo wiarygodną ? 

Napisano
2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Pod rządami "dobrej zmiany" Ministerstwo Środowiska przekształciło się w Ministerstwo Antyśrodowiska. A to wszystko dlatego, bo czarni głoszą, że żydowska Bozia Jahwe [Stary Testament] dała człowiekowi prawo do zniszczenia przyrody. Tyle tylko, że zapominają przy tym, że sami są jej częścią...

Napisano
1 godzinę temu, balans napisał:

Bozia Jahwe [Stary Testament] dała człowiekowi prawo do zniszczenia przyrody.

A ty nadal kłamiesz jak najęty. Przez kogo?

Napisano
2 godziny temu, les05 napisał:

Nie widzisz że to takie kopanie w klatkę z małpami aby cały czas był wrzask ?

Szkoda czasu na te socjotechniczne zaczepki.

Napisano
7 godzin temu, les05 napisał:

A ty nadal kłamiesz, że ja kłamię. Nie pytam kto ci za to płaci, bo mnie to nie interesuje.

Napisano
4 godziny temu, takafura napisał:

Nie widzisz że to takie kopanie w klatkę z małpami aby cały czas był wrzask ?

Szkoda czasu na te socjotechniczne zaczepki.

Małpy to sobie u siebie w rodzinie poszukaj.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie