Moskit1/2 Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Ale, jak się nie mylę, to ustawa 1066 jest stworzona przez PO-PSL wiec nie dziwie się, że ktoś musi ten tort zjeść hmm a co do linku zuki nie wiem, czy płakać, czy się śmiać ;/Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 1/2- ale czytałeś Ustawę, którą przywołujesz?Jeśli zerkniesz, choćby, na wprowadzenie, to zauważysz (?), że nijak się ma do rotacyjnego pobytu tzw Wschodniej flanki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 normalnie padłem...link z info ze strony sputniknews"..buhahaha..toż to kremlowska propaganda najgorszego sortu..kto czyta ten badziew!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 A co jam mam Ci napisać, że czytałem ?? Ja napisałem prawdę, którą każdy zapomina, że to stworzyli PO-SLD. Jak byś się odniósł tak, że partia PO-SLD stworzyli ustawę ozbioru polski" i PiS na to się zgadza, to bym się nie odezwał!! I tyle na temat :)A ja bym się bardziej bał się władzy, która teraz tak mocno angażuje się, żeby PiS odeszło, bo przez tę ustawę 1066 można wiele zdziałać w sąsiednich państwach o ingerencję. Proszę troch jednak postrzegać całe zagrożenie :/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1/2 Napisano 22 Styczeń 2017 Share Napisano 22 Styczeń 2017 Bardzo przepraszam, miał być PO-PSL :) moja nie poprawności:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 23 Styczeń 2017 Share Napisano 23 Styczeń 2017 Oj tam zaraz kremlowska, czepiasz się szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 23 Styczeń 2017 Share Napisano 23 Styczeń 2017 Chłopcy Wuja Sama czujni już od ranaa naszą i waszą" nikogo się nie przestraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare777 Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Ci Hamerykanie, co podpadli u siebie, zostali zesłani na front wschodni do Polski :-)A czemu się ich lokuje na zachodzie? Jak Putin przeciągnie swoje zabawki przez Polskę, to się trochę zmęczy. Będzie łatwiej Rosjan pokonać.Bardziej na tym Niemcy skorzystają - mają teraz d..ę od wschodu osłoniętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 24 Styczeń 2017 Share Napisano 24 Styczeń 2017 Serialu ciąg dalszy http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21284800,polciezarowka-armii-usa-zderzyla-sie-z-busem-pod-zaganiem-dwie.html#MT2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 i znowu :)http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21295000,kolejny-wypadek-zolnierzy-usa-w-polsce-ciezarowka-utknela-pod.html#Czolka3Img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Ile oni aut ze sobą przywieźli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Ale chodzi Ci o te co same zjechały z lawet czy te co zepchali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 :) prezydent Artur Duda przesadził, on to w ramach zemsty podpisał, bo prezes mógł go przyjąć i wysłuchać ;) Cyrk będzie i dramat jak zaczną statkami powietrznymi latać. Nie trzeba sił wroga żeby polmozgow wyeliminować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Ehhh... Artur czy tam Andrzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Ważne, że jak stanie na kocie będzie wiedział na czym stoi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Styczeń 2017 Share Napisano 26 Styczeń 2017 Myślałem, że przez dekady nie zdaży się taki prezydent bez charakteru jak był kol. K., a tu już następny pokazał, że można. Mało złomu jeździ po Polsce, parę gratów z usa nie robi różnicy, o ile są ubezpieczone:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 27 Styczeń 2017 Share Napisano 27 Styczeń 2017 Spokojnie to się wyklepie, a co najważniejsze wszystkie hamyrykańskie pojazdy wrócą z mniejszym przebiegiem zanim do polski trafiły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Kolejny! Amerykańska ciężarówka zakleszczyła się w barierkach rozrywając zbiornik paliwa. Przy okazji dowiedziałem się, że samochody te napędzane są naftą (?). Ulica zamknięta, chaos w ruchu drogowym.(przegapiłem miasto :-[ )C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 O ile już? 5? 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Gorzów Wlkp. Kierowcą była Amerykanka.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Styczeń 2017 Share Napisano 29 Styczeń 2017 Kierowniczką - bo teraz ginekolożki, psycholożki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 30 Styczeń 2017 Share Napisano 30 Styczeń 2017 Catadero - duże uproszczenie logistyki: F-34 - jednolite paliwo pola walki. Pamiętam, jak nim tankowałem Mi-2 i Kanię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 i jeszhttp://raportdrogowy.interia.pl/aktualnosci/grozny-wypadek-w-miroslawcu-zdjecie,iId,2258591,iAId,239133cze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Marzec 2017 Share Napisano 21 Marzec 2017 http://lubuskie.onet.pl/po-kolizji-ciezarowki-armii-usa-utrudnienia-na-wezle-a2-i-s3/en3w3d3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi