Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ale, jak się nie mylę, to ustawa 1066 jest stworzona przez PO-PSL wiec nie dziwie się, że ktoś musi ten tort zjeść hmm a co do linku zuki nie wiem, czy płakać, czy się śmiać ;/

Pozdro
  • Odpowiedzi 163
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
normalnie padłem...link z info ze strony sputniknews"..buhahaha..toż to kremlowska propaganda najgorszego sortu..kto czyta ten badziew!?
Napisano
A co jam mam Ci napisać, że czytałem ??

Ja napisałem prawdę, którą każdy zapomina, że to stworzyli PO-SLD.

Jak byś się odniósł tak, że partia PO-SLD stworzyli ustawę ozbioru polski" i PiS na to się zgadza, to bym się nie odezwał!! I tyle na temat :)
A ja bym się bardziej bał się władzy, która teraz tak mocno angażuje się, żeby PiS odeszło, bo przez tę ustawę 1066 można wiele zdziałać w sąsiednich państwach o ingerencję. Proszę troch jednak postrzegać całe zagrożenie :/
Pozdrawiam
Napisano
Ci Hamerykanie, co podpadli u siebie, zostali zesłani na front wschodni do Polski :-)

A czemu się ich lokuje na zachodzie? Jak Putin przeciągnie swoje zabawki przez Polskę, to się trochę zmęczy. Będzie łatwiej Rosjan pokonać.
Bardziej na tym Niemcy skorzystają - mają teraz d..ę od wschodu osłoniętą.
Napisano
:) prezydent Artur Duda przesadził, on to w ramach zemsty podpisał, bo prezes mógł go przyjąć i wysłuchać ;)
Cyrk będzie i dramat jak zaczną statkami powietrznymi latać.
Nie trzeba sił wroga żeby polmozgow wyeliminować :)
Napisano
Myślałem, że przez dekady nie zdaży się taki prezydent bez charakteru jak był kol. K., a tu już następny pokazał, że można.
Mało złomu jeździ po Polsce, parę gratów z usa nie robi różnicy, o ile są ubezpieczone:)
Napisano
Kolejny! Amerykańska ciężarówka zakleszczyła się w barierkach rozrywając zbiornik paliwa. Przy okazji dowiedziałem się, że samochody te napędzane są naftą (?). Ulica zamknięta, chaos w ruchu drogowym.
(przegapiłem miasto :-[ )

C.
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...