Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Znaczy muzeum nie zamkną , a co z panem Jackiem?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20992152,sad-przeciwko-decyzji-glinskiego-nie-bedzie-polaczenia-muzeow.html#MT2
Napisano
Z muzeum narazie nic nie wiadomo
Cytat: Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie wstrzymał do czasu rozpoznania decyzję ministerstwa kultury o połączeniu Muzeum II Wojny Światowej z Muzeum Westerplatte w Gdańsku.
Sąd rozpatrzy skargę i podejmie decyzję.
  • 2 weeks later...
Napisano
DOŚĆ!!!!! dziwi mnie mały odsetek ludzi promujących historie z Polskiego punktu widzenia, jakieś Jacki, jakieś Człowiekiśniegu swoją aktywnością dominują w temacie walą kalkami z gazety michnika" i vn". Dzięki takim jak wy wciąż są Polskie obozy śmierci" a Polacy są odpowiedzialni za usunięci Niemców z pomorza, warmi i mazur(ślask)
Napisano
Jura,pokrzyczeć to sobie możesz w domu jak mamusia pozwoli.Wiemy , wiemy, przecież bracia K. pisali że drudzy bracia K. dowodzili obroną Helu , wysławili się w bitwie nad Bzurą, dowodzili obroną Warszawy, a potem doradzali Sikorskiemu, wiemy też że żadne michniki ani tefałeny nie ukryją tej porażającej prawdy.
Napisano
Jura , ostatni wielcy promotorzy historii z jakiegoś punktu widzenia , to naziści i komuniści ... A historia , to jedynie i aż zbiór faktów , które nie podlegają dowolnej interpretacji, wg. czyjegoś widzimisię" , ku chwale", czy innego równie bzdurnego ku pokrzepieniu serc". Widać od razu ,że w życiu nie miałeś do czynienia z historią , a jedynie z jakąś jej interpretacją pod z góry założoną tezę.

Szczerzę współczuję.
Napisano
JACUŚ !!!

Mówiłem, pisałem, tłumaczyłem- Ty zostań już przy tych złotych zębach i ciołgach... Ty się nie bierz za rozdawanie kart w polskojęzycznych mediach...
Nie posłuchałeś i co? Jakiś Jura69 wyciąga Ci teraz ciemnie fakty z Twojej biografii...
A Ty nie wiesz, że dobry deal wymaga ciszy?

OMG...

PS A te Obrońców Lenino, to poniemieckie są?
  • 3 weeks later...
Napisano
No w końcu mama nie patrzy to coś skrobnę, że Panowie macie odchylenie lewicowe(śmierdzi bolszewią) to nawet kanarkiem wyczaisz, te wasze pierdzeni jest smutne.Tezy pod historie czy historia pod tezy chodzi o to że ktoś nie jedzie po PIS jak wy to jest gówniarz albo nieuk. Każdy z was czerpie wiedzę z o świecie i historii z tvn to widać słychać i czuć.
Napisano
Szutnik interpretacja to klucz, patrzysz na zdarzenia historyczne z polskiego punktu widzenia czy działacza Kominternu lub NSDP to 1 Pocztowcy Gdańscy to bandyci?(bo tak sady niemieckie ich klasyfikują ) czy w Katyni mordowali naziści(kolejne oszustwo) popraw Niemcy.Pieszczochy komuny muszą kąsać, jebał was pies" jak powiedział Marszałek
Ps. to PO grzebało w temacie kopania
Napisano
Jura nie jesteś tu sam. Koledzy których wymieniłeś tylko dyżo piszą ale o ich obiektywiźmie nie można powiedzieś. Mają wyraźny przechył na lewą burtę i już wody nabierają stąd taka aktywność. Po prostu toną. :)
  • Tak trzymać 1
Napisano
Merytorycznie zarzucił nam odchylenie lewicowe (śmierdzi bolszewią)...

Z radością stwierdzam i pozwolę sobie również w imieniu" Patrona stwierdzić, że... choinka była niekoniecznie i efekt tego wzdęcia umysłowego miał wczoraj tj 2016-12-25 01:32:25 miejsce.

Mając jednocześnie świadomość, że wszystko co nie jest zgodne z myślą przewodniej partii mysi mieć odchylenie... lewicowe.

Samokrytyki, że doniosę z przykrością, nie będzie...
Napisano
Cyt. Karpik zamulony?"
Wypraszam sobie. A jeśli chodzi o TVN to coś w tym jest. Jeszcze rok temu nie oglądałem ani TVN ani Polsatu, to się zmieniło:( Pewnie następuję u mnie galopująca bolszewicoza.