soldierprzemo Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150423/POWIAT17/150429770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Przy całym współczuciu i tragedii...Przysypany mężczyzna prawdopodobnie* kopał na głębokości około 2,5 m."Nagroda Darwina...* fajne słowo-klucz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Yetti jeśli ten do nagrody Darwina to co przyznasz tym co w domu się ozrywają"?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Jak bym napisał?Że IQ mają* na poziomie średnio rozwiniętego Paramecium caudatum...* choć jak rozumiem po fakcie, czyli MIELI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Ci od wybuchów to muszą/musieli mieć tego inteligenta za patrona:http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_pod_Powurskiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Nagroda Darwina to się należy jeżeli ktoś zginął po frajersku w pracy,w kopalni ,na budowie albo jak go maszyna rolnicza przemieliła przy żniwach ,jeżeli ktoś zginął uprawiając hobby to tego określenia używać nie należy,po prostu zginął na posterunku własnej woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 własnej woli"Nazwij to jak Ci rozum podpowiada...EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Nieźle, ja bym chyba nie miał tyle chęci" żeby fedrować na około 2,5m". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 widocznie miał mocny sygnał, ale na tych fotach nie dostrzegłem wykrywacza, a na marginesie po co te kąsliwe komentarze obsunęła się ziemia zasypało chłopaka koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 23 Kwiecień 2015 Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Takie przypadki niestety się zdarzają,w mojej okolicy kilkanaście lat temu zginęło 2 robociarzy,pracowali 3 metrowym wykopie bez szalunku,sypki piasek itp. brak BHP i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekszprotawa Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 U mnie na dzielni :D : Tu się kopie złom, a nie fanty. Jak ktoś ma wykrywacz to używa go po to by sprzedać, żeliwo. Są specjalne ekipy, które składają się na nawet najtańsze wykrywacze, po to by złom znaleźć. Nie wierzysz? Zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Po czymś takim to grzybiarzowi pewnie w dupie gówna zabrakło :)Nawiązując do nieszczęsnego kopacza. Nie chwaląc się (bo nie ma czym), to wiele lat temu kopałm podobnie na zrzutowisku w Iwinach pod Wrocławiem i też był piach.Ja mam 184 cm wzrostu. Będąc w wykopie, miałem ponad metr ziemi nad głową i kopało się również na boki. Ale kto tam wtedy myślał o obsunięciu ziemi jak wyskakiwały emgiety", miotacze ognia i inne klamoty.W dynie waliła adrenalina. Co jeszcze, co jeszcze, co jeszcze wyjdzie.Każdemu powtarzam, że gdy wyskakują jeden za drugim konkret fanty, to adrenalina przy tym występująca jest lepsza niż byle jaki sex :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Ja dojdę do metra i już mam dość. Nie jeden fant się zostawiło na potem .... i już się nie wracało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Mój kumpel jak się dorwie to ryje nawet do 2 metrów w ciężkiej ziemi na terenie Czeskich poszukiwaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Człowiek powinien uczyć się na błędach..http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=674655 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 1 zasada BHP- na wszelką ryzykowną eksploracje bez względu na pazerność za eksponatami najlepiej nie udawać się samemu, przynajmniej 2 osoby.Czy to będzie szabrowanie strychu w opuszczonej kamienicy czy kopanie w 2 metrowym śmietniku.Osobiście podczas patroszenia pewnego pustostanu ocknąłem się wysokie piętro niżej bo strop był zbutwiały gdybym był wówczas sam mogło być różnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Delikwent, moze ktoś rozpoznaje? http://zary-zagan.regionalna.pl/przeglad-wydania-nr-731/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Delikwent, nagroda Darwina???...Panowie do cholery, walnijcie się w piersi, nikt nigdy z Was nie zaryzykował!???...ja zleciałem z całym strychem i to czegoś mnie nauczyło...chłopak tej szansy nie dostał...niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 przykro się czyta niektóre komentarze ale takie mamy społeczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 26 Kwiecień 2015 Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Nie, nigdy nie zaryzykowałem takiego numeru.Wystarczyło mi to co zobaczyłem w zasadiczej.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Kwiecień 2015 Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Tu jest małe zestawienie podobnych yntelygentów:http://odkrywca.pl/najglebsze-znaleziska-,337613.htmlMój faworyt - https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum23/resize_of_resize_of_resize_of_resize_of_resize_of_piec.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miler80 Napisano 1 Maj 2015 Share Napisano 1 Maj 2015 Ale tu chłopaki to dopiero poszli po bandzie: http://www.youtube.com/watch?v=Osondwe9G9k&spfreload=10Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:54 01-05-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.