Skocz do zawartości

Jakie nowe działy forum?

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8total4 - nie upieram się, ale moja propozycja to nie nowe działy forum lecz jedynie uzupełnienie merytoryczne tego co straciliśmy z działu Identyfikacja.
Nie jestem zwolennikiem bardzo szczegółowego rozdrabniania forum, bo im więcej kategorii, tym trudniej daną sprawę jednoznacznie zaszeregować. Stąd będą rodzić się wątpliwości i wątki ie z tej bajki".
  • Odpowiedzi 171
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
longwood tlumaczylem to juz dwa posty wyżej..
chodzi mi o okres Pierwszej Rzeczpospolitej Polskiej. od roku 966.
@Marcin z Lasu: rozumiem twoje zdanie, nie ma co się rozdrabniac.
:o)
pozdro!
Napisano
A ja własnie a propos pomysłu Ericha.
Przydałby sie na forum taki dział np. nazwany Smietnik", do którego by trafiały niemerytoryczne posty z innych działów. Żeby ich autorzy nie czuli się skrzywdzenie i przesladowani to napisane przez nich glupoty trafiały by do Smietnika i tam dowolnie mogliby sie dalej naparzać.
Wyglądałoby to tak;tytuł:
Wycięte z wątku o odnalezieniu resztek "Shermana na budowie drogi S3" i w jego tresci wszystkie bzdety jakie sie tam pojawily.
Itd, itd.
  • 3 weeks later...
Napisano
nowe działy:
-Fortyfikacje i budowle podziemne (tu oprócz
wszystkich unkrów" można by przerzucić wątki z
działów Hipotezy- Mru,Riese,itp)
-I Wojna Światowa
-II wojna Światowa
-Mapy
-Pojazdy i samoloty (łącznie z wydobywaniem takiego sprzętu i w/w na pomnikach)
-Identyfikacja łusek

Zgłaszam chęć prowadzenia i uporządkowania działu-wiadomo jakiego ;-)
Grzebiuszka
Napisano
Błąd skryptu zliczającego liczbę postów i wątków do nawigatora. Chwilowo przełączyłem na stary sposób bardziej obciążający bazę. Jak znajdę błąd przełączę na bardziej optymalny.
  • 3 years later...
Napisano
Właśnie dlatego powinien być ten dział .
Nie co dzień jest coś ciekawego , a jak już jest to niekiedy ciężko coś znaleźć .
Niekiedy trafiają się ciekawe pozycje .
Ktoś wyczai w programie coś ciekawego i podzieli się informacją .
Ps.
Oglądał ktoś dokument
Ci cholerni cudzoziemcy. Polacy w Bitwie o Anglię"
TVP 2 o 23:40 3 maja?
Napisano
Przydałby się taki dział w którym każdy mógłby zadać pytanie z różnej kategorii (co na obiad, jakie baterie,wykrywacz). Coś na zasadzie towarzyskie i żeby te posty były kasowane np po jakimś tygodniu to by na pewno oczyściło forum i nie było by co chwile np w dziale sprzęt poszukiwawczy pytanie jaki wykrywacz itp, początkujący na forum mogli by śmiało zadać pytanie a nie bać się że dostaną kartkę albo zostaną oddelegowani do wyszukiwarki. I przydało by się żeby na tym dziale nie można było nabijać sobie postów to by uniknęło zbędnych wypowiedzi kolekcjonujących posty.

tytuł diału wszystko i nic" ?? Co o tym myślicie?? pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie