bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 29 minut temu, szutnik napisał: polityka Złego diabli nie wezmą.
Erih Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, pawel_breslau napisał: Teraz jest "walka" i wyścig o technologię, którą Ukraina wypracowała przez kilka lat. Także, teraz obrażą się na nas, powiedzą, że już kilku szt. Migów nie potrzebują i nici z przekazanych technologii dronowych i obrony przed nimi. Cóż, taki nasz żywot Ojej. Tak się składa że jednym z głównych dostawców technologii dronowych dla UA jest jak najbardziej polska firma. Firma ta zaopatruje też WP. Jeżeli sądzisz że tą firmą zarządzają amatorzy którzy nie zbierają wszelkiego info od strony ukraińskiej, to... PS Firma jest prywatna, za państwową bym nie ręczył.
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, szutnik napisał: Wujek, ja oddzielam sprawy na które nie można mieć kontroli( gnojki kupione na telegramie czy innej cholerze ) a prawdopodobnie wyszkolonych agentów strzelających w biały dzień na ulicach sporego miasta. Tylko patrzeć a ustrzelą jakiegoś polskiego urzędasa lub polityka aby do końca ośmieszyć sprawczość państwa. spokojnie , wystaczy posłuchać pana lampki , wszystko jest pod kontrolą , jak ktoś ze służb łamie prawo , to po godzinach pracy i państwo Polskie nie ma nic do tego , co kto robi po godzinach pracy.
szutnik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, bjar_1 napisał: Złego diabli nie wezmą. I nawet nie byłoby mi szkoda ale nie mam chęci na jakiego św. Alfonsa , patrona Polski. Jeden już wystarczająco dał popalić 1
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://wiadomosci.wp.pl/przepraszam-za-te-slowa-lukaszenko-zaskoczyl-ws-zelenskiego-7297303059576832a hahaha koniec roku szkolnego, trzeba trochę podbić zachowanie do świadectwa
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Drony atakują rafinerię w Moskwie. 14 km od kremla VID_20260616_074714_774.mp4 VID_20260616_074722_746.mp4
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 58 minut temu, karpik napisał: Drony atakują rafinerię w Moskwie. 14 km od kremla VID_20260616_074714_774.mp4 VID_20260616_074722_746.mp4 Moskwicze odcięci od netu (żeby nie mieli pojęcia o wojnie) już go w zasadzie nie potrzebują - mają transmisję LIVE. Nareszcie.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Egzekucja, jak ruskiego pilota-dezertera w Hiszpanii. Strzelanina w Białej Podlaskiej. Media: Zginął krytyk Władimira Putina. "To wyglądało jak egzekucja"
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 godzin temu, Erih napisał: Ojej. Tak się składa że jednym z głównych dostawców technologii dronowych dla UA jest jak najbardziej polska firma. Firma ta zaopatruje też WP. Jeżeli sądzisz że tą firmą zarządzają amatorzy którzy nie zbierają wszelkiego info od strony ukraińskiej, to... PS Firma jest prywatna, za państwową bym nie ręczył. Bardzo słusznie Waść prawisz. Kto ukraińskim Mi-24 dał szerokie możliwości operacji nocnych? Chiny? Zachód? Ukraina? No nie - polskie PCO. Itd., itp. Nieraz krytykuję tu różne aspekty dronizacji i antydronizacji WP, ale jak raz nie takie, że nie damy z tym rady od strony naukowo-technicznej i B+R. Bo damy radę. Czy to przypadek, że studenci MEiL wygrywają w USA różne prestiżowe konkursy? Jest już polski balistyk. Powstaje polski cruise i na pewno nie będzie miał na grzbiecie odrdzewionych silników od Iskier i Iryd i na pewno nie będzie miał takiego groteskowego wyglądu, jak ukraiński Flamingo, że w zaświatach aż się Hanna Reitsch obudziła. Polskich dronów różnego przeznaczenia powstaje cała masa, a nie wszystkie firmy chcą się z tym ujawniać.
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, karpik napisał: Drony atakują rafinerię w Moskwie. 14 km od kremla Tak patrząc na te filmiki, to skuteczność kacapskiej OPL jest powalająca
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 4 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Egzekucja, jak ruskiego pilota-dezertera w Hiszpanii. Strzelanina w Białej Podlaskiej. Media: Zginął krytyk Władimira Putina. "To wyglądało jak egzekucja" Mamy nasz odpowiednik Litwinienki, tylko modus operandi inny i postać ataku inna. Ale nie o to chodzi - chodzi o to, że ruscy robią w PL co chcą oraz chodzi o to, gdzie jest ta przeklęta duda wołowa Siemoniak - tropiciel obcej agentury w „Strajku Kobiet”, tylko nie tam, gdzie trzeba. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Mamy nasz odpowiednik Litwinienki, tylko modus operandi inny i postać ataku inna. Ale nie o to chodzi - chodzi o to, że ruscy robią w PL co chcą oraz chodzi o to, gdzie jest ta przeklęta duda wołowa Siemoniak. ale o co chodzi , „Jeśli uważają, że doszło do złamania prawa, niech złożą zawiadomienie do prokuratury”. „Służby nie działają jak w filmach o Jamesie Bondzie”. „Praca służb to nie są filmy płaszcza i szpady”. „Na szczęście ludzie nie wiedzą o bardzo wielu rzeczach, o których wiemy my”. Edytowane %s o %s przez Cypis
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Mamy nasz odpowiednik Litwinienki, tylko modus operandi inny i postać ataku inna. Ale nie o to chodzi - chodzi o to, że ruscy robią w PL co chcą oraz chodzi o to, gdzie jest ta przeklęta duda wołowa Siemoniak. Szkoda chopa, ale co miał mieć prywatną ochronę? To był bardziej influencer, ja o nim wcześniej nie słyszałem. Fakt nr 1 i główny, doszło do brutalnego morderstwa i to powinno być szybko i stanowczo rozwiązane przez nasze służby. Tym bardziej że dostawał pogróżki, od Czeczenów. W ogóle Biała Podlaska... to jest dziwna kraina. Bywam tam ostatnimi czasy z pracy. W jednym hotelu już nie śpię, rano obwąchiwałem śniadanie, po tym jak wymieniłem wieczorem z właścicielem zdanie na temat jednookiego Griszy. A zaczęło się od komentarza w stosunku do mojego samochodu, że mam flagę Unii na rejestracji hahaha
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 14 godzin temu, szutnik napisał: Wujek, ja oddzielam Że ja robię za Giertycha? Zawsze to lepsze z tych dwóch.... Mając w kraju parę milionów Ukraińców, Rosjan, Białorusinów, Gruzinów, Czeczenów, Azerów, itp, itd nie ma fizycznej szansy, aby całe środowisko było nadzorowane czy infiltrowane. Przykładem niech będą czeczeńskie czy gruzińskie zorganizowane grupy przestępcze, że o tysiącach "wolnych strzelców" nie wspomnę. Podobnie, jak nie ma fizycznej możliwości, aby i opozycjonistów/krytyków/itp i tubylczych ważnych polityków zabezpieczyć. Miejmy nadzieję, tfu tfu, że w razie W Kremlowi nie potrzebny jest jakiś istotniejszy skalp, a ograniczą się* do prowokacji i fałszywej flagi. * z samą organizacją nie będą mieć, niestety, problemów. Chętnych na akcję z przysłowiową "gazrurką" nie zabraknie i specjalnie duże honorarium nie będzie konieczne.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 18 minut temu, bodziu000000 napisał: Świetny dzień w Moskwie Putler może już zdjąć embargo na internet w tym mieście. Moskwicze już wiedzą, jaki rodzaj wojny wywołał ich ukochany przywódca i mają z niej transmisję LIVE.
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 31 minut temu, Cronos napisał: Szkoda chopa Nie zapominajmy, że to też kacap był.
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s - Daliśmy kilka dni stronie ukraińskiej. Prezydent Zełenski powinien podjąć decyzję - powiedział rzecznik prezydenta Rafał Leśkiewicz. Kancelaria Prezydenta oczekuje wycofania się z nadania ukraińskiej jednostce imienia "Bohaterów UPA". W tle pozostaje kwestia odebrania Wołodymyrowi Zełenskiemu Orderu Orła Białego.
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, Czlowieksniegu napisał: - Daliśmy kilka dni stronie ukraińskiej. Prezydent Zełenski powinien podjąć decyzję - powiedział rzecznik prezydenta Rafał Leśkiewicz. Kancelaria Prezydenta oczekuje wycofania się z nadania ukraińskiej jednostce imienia "Bohaterów UPA". W tle pozostaje kwestia odebrania Wołodymyrowi Zełenskiemu Orderu Orła Białego. niech mu jeszcze IPN wytoczy sprawę karną i chama do MTK
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Finał będzie taki, że Zełenski DHL-em sam odeśle ten order.
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Egzekucja, jak ruskiego pilota-dezertera w Hiszpanii. Strzelanina w Białej Podlaskiej. Media: Zginął krytyk Władimira Putina. "To wyglądało jak egzekucja" Komentuje mjr AW w st. spocz. Robert Cheda.
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 42 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Finał będzie taki, że Zełenski DHL-em sam odeśle ten order. oby nie Flamingiem
Rekomendowane odpowiedzi