karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Ważniejsze czy rozmawiał przez tłumacza, bo jak nie to może już jest wojna, a on nawet nie wie. 1 2 1 Cytuj
Haze25 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. 1 1 Cytuj
bodziu000000 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowane) 5 godzin temu, pawel_breslau napisał: O co chodzi z tym nagraniem? Ktoś z ukrycia nagrywał czy jak? Swoi go wkopali Edytowane 3 godziny temu przez bodziu000000 Cytuj
fala Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Haze25 napisał: Dawno nie byłem na tym forum i widzę że nic nie straciłem. Tak wielu prymitywów się tu zalęgło ( karpiki, fale, bodzie itp.), że prędko tutaj nie zajrzę. O merytoryki a jedynie niską polityka. Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. 1 1 1 Cytuj
Tyr Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu (edytowane) 58 minut temu, fala napisał: Tyra zabierz ze sobą, będziesz miał towarzystwo odpowiednie dla swojej inteligencji , kultury i wiedzy. Oprócz tępych, politycznych wysrywów i podżegania do ludobójstwa Palestyńczyków jeszcze nic żeś nie napisał, choćby zbliżonego do tematyki forum... Więc zamknij jadaczkę! Sorry... Raz żeś błysnął na id w temacie ręcznie robionego wiadra w fabryce wiader:))) Edytowane 48 minut temu przez Tyr Cytuj
Tyr Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu wszystko ładnie, fajnie (zgadzam się),tylko nie zdążył zauważyć, że nasz kraj to fajnie się zwija i będzie zwijał w tępię postępowym... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi