Cypis Napisano 8 Wrzesień 2023 Napisano 8 Wrzesień 2023 США впервые отправят в Украину ракеты большой дальности ATACMS, — ABC Już kilka razy były takie zajawki , nie uwierzę póki nie zobaczę . Ale jeżeli byłaby to prawda , to jest to jakiś tam game changer
Jedburgh_Ops Napisano 8 Wrzesień 2023 Napisano 8 Wrzesień 2023 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Ktoś tu liczy na powtórkę numeru z Wiktorem Bielenką.
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2023 Autor Napisano 9 Wrzesień 2023 Nie obejmuje "prywatnej inicjatywy"...
Landszaft Napisano 9 Wrzesień 2023 Napisano 9 Wrzesień 2023 Zimny człowieku tyle że ta statystyka nijak ma się do gospodarki . Roczne PKB Polski to miesięczne PKB Niemiec . Czyli jak tak by porównać to Niemcy dali ponad 4 razy więcej od nas
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2023 Autor Napisano 9 Wrzesień 2023 Land... "Zimny człowieku tyle że ..." Zapewne dlatego jest podane/policzone jak % PKB, a nie realnych kwotach- wtedy byłby pełen matrix. A tak, można sobie, mimo wszystko, "coś" uzmysłowić. I, że np w przypadku USA idzie to miliardy USD, których kwotowo nie ma sensu np z Chorwacją czy inną Maltą porównywać. PS Specjalnie dopisałem za Autorem, że nie obejmuje to "prywatnej inicjatywy"- nie, że się chwalę, ale "parę" złotych mnie kosztowało parę tys kilometrów i np datki rzeczowe- podobnie, jak i spore grono moich znajomych, od których wypchane torby zabierałem i wiozłem hen daleko...
Jedburgh_Ops Napisano 9 Wrzesień 2023 Napisano 9 Wrzesień 2023 W dniu 7.09.2023 o 11:30, Jedburgh_Ops napisał:
Tyr Napisano 9 Wrzesień 2023 Napisano 9 Wrzesień 2023 „Zielona granica” – tylko świnie siedzą w kinie – Zarząd Oddziałowy NSZZ FSG przy NwOSG (zonadwislanski.pl)
Jedburgh_Ops Napisano 9 Wrzesień 2023 Napisano 9 Wrzesień 2023 Czekamy na kolejnego faszystowskiego fanatyka, który przypomni, że partia PiS zakazuje/odradza/chroni Polaków przed „Dziadami” - dokładnie na wzór komunistycznego męta ministra kultury Lucjana Motyki, odznaczonego m.in. Orderem Budowniczego Polski Ludowej. Czy to jest forum dla niepełnosprawnych, którzy nie widzieli jakiegoś filmu (polska premiera „Zielonej granicy” 22 września), a „recenzują” go?
Rekomendowane odpowiedzi