szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 14 minut temu, Tyr napisał: A w sprawach cywilnych też? W sprawach cywilnych rozpatruje materiały przedstawione przez strony. I zapewniam Cię ,że zawsze jedna ze stron będzie pomstować i bredzić o przekupności sędziego. Ja już to zaliczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 Zaraz się dowiemy, że nadzwyczajna kasta jest apolityczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 Nie , nie jest apolityczna. Tylko świnia nie ma poglądów. Problemem nie jest posiadanie poglądów a ich stosunek do praw i zasad demokracji. A w tym wypadku postawa sędziów dojnej zmiany należy do najobrzydliwszych :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 Dojna to ta nadzwyczajna kasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 11 minut temu, Tyr napisał: Dojna to ta nadzwyczajna kasta... Tak , masz racje to ludzie pokroju Piebiaka , Nawackiego i apolitycznej dziewicy TK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 1 godzinę temu, szutnik napisał: od sędzi Pomianowskiej wymagasz wiedzy nadbiegłego sądowego? Takie pytanie do Ciebie: - czy mając film z przejazdu Froga miałbyś problem aby zliczyć wykroczenia mając taryfikator mandatów ? - czy jazda 120 km/h na "czołówkę" czyli spychanie auta na pobocze to zabawa, wykroczenie, próba zabójstwa ? Jak biegły mógł zbagatelizować te popisy stwierdzając że sprawca "panował nad pojazdem" ? Ps. Wyrok jest zapewne matematycznie zgodny z wagą dowodów i ekspertyz, ale dlaczego każdy widzi że to ustawka niemająca nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem i sprawiedliwością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 (edytowane) 19 minut temu, takafura napisał: - czy mając film z przejazdu Froga miałbyś problem aby zliczyć wykroczenia mając taryfikator mandatów ? Nie , nie miałbym problemów, ale nie o to był oskarżony 19 minut temu, takafura napisał: - czy jazda 120 km/h na "czołówkę" czyli spychanie auta na pobocze to zabawa, wykroczenie, próba zabójstwa ? To Twoja ocena , Panie Biegły Kanapowy 19 minut temu, takafura napisał: Jak biegły mógł zbagatelizować te popisy stwierdzając że sprawca "panował nad pojazdem" ? Nie jestem biegłym, ale też uważam ,że koleś jeździ rewelacyjnie, co jednocześnie nie oznacza , że należy zabrać mu prawko i zgnoić mandatami. 19 minut temu, takafura napisał: Ps. Wyrok jest zapewne matematycznie zgodny z wagą dowodów i ekspertyz, ale dlaczego każdy widzi że to ustawka niemająca nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem i sprawiedliwością ? Następnym razem weź do sądu granaty , bo sąd sądem a sprawiedliwość musi być po Twojej stronie... ps. Ile powinieneś wyhaczyć punktów i gotówki za zabawy samochodem w lesie nie w celach zawodowych? Tylko nie opowiadaj bajek ,że z kumplami nie bawisz się w łamanie prawa. Edytowane 24 Styczeń 2022 przez szutnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 7 minut temu, szutnik napisał: To Twoja ocena , Panie Biegły Kanapowy To nie ocena i nie moja. Nie jestem biegłym ani świadkiem. Ja tylko przytoczyłem fakty z netu dość powszechnie znane, łatwe do weryfikacji. 7 minut temu, szutnik napisał: Nie jestem biegłym, ale też uważam ,że koleś jeździ rewelacyjnie, co jednocześnie nie oznacza , że należy zabrać mu prawko i zgnoić mandatami. Co najbardziej Ci imponowało ? Wyprzedzanie na ciągłej? Czy na przejściu dla pieszych ? Ten co zjechał na pobocze "gruszką" z betonem aby uniknąć czołówki to pewnie cieniki Bolek ? Ps. Nie bawię się z kumplami w łamanie prawa jeżdżąc autami 4x4. Dlaczego ? Bo wszyscy znają mnie i mam odrobinę charakterystyczne auto... A tak na serio to nie muszę łamać prawa aby odrobinę poszaleć. Po tylu latach znam właścicieli okolicznych żwirowni, ugorów i prywatnych lasów. Jak pomagałem planować trasę legalnego rajdu przez moje leśnictwo to wystarczyło 30 min. i parę telefonów aby zgody uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 (edytowane) 26 minut temu, szutnik napisał: ps. Ile powinieneś wyhaczyć punktów i gotówki za zabawy samochodem w lesie nie w celach zawodowych? Tylko nie opowiadaj bajek ,że z kumplami nie bawisz się w łamanie prawa. Szutnik, a o czym ty tu z tymi dwoma deficytami intelektualnymi... Wyznanie sędziego. "Afera hejterska jest faktem" - WP Wiadomości Edytowane 24 Styczeń 2022 przez fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 5 minut temu, takafura napisał: Ps. Nie bawię się z kumplami w łamanie prawa jeżdżąc autami 4x4. Dlaczego ? Bo wszyscy znają mnie i mam odrobinę charakterystyczne auto... A tak na serio to nie muszę łamać prawa aby odrobinę poszaleć. Po tylu latach znam właścicieli okolicznych żwirowni, ugorów i prywatnych lasów. Jak pomagałem planować trasę legalnego rajdu przez moje leśnictwo to wystarczyło 30 min. i parę telefonów aby zgody uzyskać. Mówiłem, bajki dzieciom opowiadaj :) Wystarczyłoby podanie Twojego nazwiska a w dwa dni podałbym i dowody i zdjęcia , jak się bawisz . Za dobrze znam to środowisko , żeby był problem ze sprawdzeniem kogokolwiek , kto choćby uczestniczył w małym rajdzie w jakiejkolwiek pipidówie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 Defekt intelektualny i to poważny, innym deficyt imputuje:) Zabawny fala jesteś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 2 minuty temu, szutnik napisał: Mówiłem, bajki dzieciom opowiadaj :) Wystarczyłoby podanie Twojego nazwiska a w dwa dni podałbym i dowody i zdjęcia , jak się bawisz . Za dobrze znam to środowisko , żeby był problem ze sprawdzeniem kogokolwiek , kto choćby uczestniczył w małym rajdzie w jakiejkolwiek pipidówie ... Gówniarzeria robi chamówę, kupią złoma za 5 tyś., zaspawają dyfer plus nalewki MT za 1000 i wkurwiają rolników, Straż Leśną, letników... Ps. Ty widzę jasnowidz jesteś, masz cały czas wizje czy od czasu do czasu ? Bo wiesz o mnie wszystko - ile piję, ile kradnę, jak jeżdżę autem. Normalnie blady strach na mnie padł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 11 minut temu, fala napisał: Szutnik, a o czym ty tu z tymi dwoma deficytami intelektualnymi... Wyznanie sędziego. "Afera hejterska jest faktem" - WP Wiadomości Zawsze fascynowało mnie tak odmienne podejście do spraw tak wrażliwych dwóch plemion w tym kraju. Jedno potrafiło odstrzelić wybranych przez siebie z powodu lekkiego smrodu etycznego , drugie z roskoszą tapla się w gnoju i z radością to akceptuje. ps. Dzisiaj podano ,że zapłaciłem już za rozdawnictwo ponad 6000 zł ... Oni też , ale to ja się w......m a oni się cieszą ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 To może pora byśta z tej gnojowicy wyszli, prysznic wzięli i po problemie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 6 minut temu, takafura napisał: Gówniarzeria robi chamówę, kupią złoma za 5 tyś., zaspawają dyfer plus nalewki MT za 1000 i wkurwiają rolników, Straż Leśną, letników... Ps. Ty widzę jasnowidz jesteś, masz cały czas wizje czy od czasu do czasu ? Bo wiesz o mnie wszystko - ile piję, ile kradnę, jak jeżdżę autem. Normalnie blady strach na mnie padł :) Za 5 k to sobie możesz kupić ramę z papierami. Ostatnio jeden ze znajomych zmociarzy sprzedał swój rydwan za blisko100k i była to okazja . Na jego nowe cudo jest już kolejka chętnych. Nie jestem również jasnowidzem ale nie mam najmniejszych problemów z namierzeniem kogoś , kto jest podwieszony pod grupę , którą znam... no chyba że jesteś niedzielny lub jeździsz w piaskownicy w ogródku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 6 minut temu, Tyr napisał: To może pora byśta z tej gnojowicy wyszli, prysznic wzięli i po problemie... Zabierz grabki i wiaderko i zmykaj do swojej piaskownicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 A co to twoja piaskownica jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 1 minutę temu, szutnik napisał: Za 5 k to sobie możesz kupić ramę z papierami. Ostatnio jeden ze znajomych zmociarzy sprzedał swój rydwan za blisko100k i była to okazja . Nie ma górnej granicy. A po co papiery do auta które jest mocno zgnite i nie ma szans na przegląd ? Brak tablic to też plus - dla niektórych. Ps. Jak się nie znasz, nie masz "rodzinnego" mechanika, nie masz w domu kanału, prasy, spawarki to faktycznie lepiej kupić "okazyjnie" auto za 100 tyś. Można potem je uterenowić zderzakiem za 6 tyś. i ledami po 5 tyś. za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 24 Styczeń 2022 Share Napisano 24 Styczeń 2022 9 minut temu, szutnik napisał: Nie jestem również jasnowidzem ale nie mam najmniejszych problemów z namierzeniem kogoś , kto jest podwieszony pod grupę , którą znam... no chyba że jesteś niedzielny lub jeździsz w piaskownicy w ogródku:) Dobrze wiesz że nie chodziło mi o namierzenie. Tylko o: "Ile powinieneś wyhaczyć punktów i gotówki za zabawy samochodem w lesie nie w celach zawodowych? Tylko nie opowiadaj bajek ,że z kumplami nie bawisz się w łamanie prawa." I to ja niby opowiadam bajki a Ty operujesz faktami ? Ma to taki sam związek z rzeczywistością jak Twoja argumentacja co do Froga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2022 Share Napisano 25 Styczeń 2022 Ach ta kasta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2022 Afera hejterska. Sędzia „dobrej zmiany” przeprasza i potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2022 Jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, jaka szumowina rządzi Polską? Kierownictwo PiS miało rozważać wyprowadzenie wojska na ulice. Jarosław Gowin: Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 25 Styczeń 2022 Share Napisano 25 Styczeń 2022 No Banaś i Gowin mężami opatrznościowymi Polski... Szczególnie jak wyfrunęli z obiegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2022 Share Napisano 25 Styczeń 2022 Tyr... Czy w powyższym śnurku padają jakieś informacje, że obaj wymienieni przez ciebie są "mężami opatrznościowymi Polski"? Nie... bardzo... A, że Gowin teraz zaczyna? Cóż- człowiek bez kręgosłupa, który głosował jak prezes kazał, ale się nie cieszył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 25 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2022 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr... Czy w powyższym śnurku padają jakieś informacje, że obaj wymienieni przez ciebie są "mężami opatrznościowymi Polski"? Nie... bardzo... Z „mężami opatrznościowymi” wyszło Trzeciej RP tak samo, jak z „mężami stanu”, czyli nie wyszło. Najpierw bardzo długo byli „mężowie stanu” od ideologii Flexicurity, z której świetnie wyszło im tylko „Flexi”, a „curity” kompletnie zniknęło z pola widzenia, za co słusznie wieloletnia ekipa od Flexicurity dostała od narodu takiego kopa, że hej. Teraz czubek buta narodu już czeka na kopniaka dla ajatollahizacji kraju i narodowosocjalistycznej ideologii przerobionej już przez ludzkość. Tu mężów opatrznościowych i stanu również nie było, nie ma i nie będzie. Niedługo będą tylko mężowie za kratkami. I słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi