Skocz do zawartości

Figury Level V

fala

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
4 minuty temu, takafura napisał:

Skąd Taki nagły ból dupy ? To przecież tylko lajtowe rozważania.

I czemu sam czynisz to co innym zarzucasz - coś mi tam zakazujesz, nakazujesz. Odrobina konsekwencji wskazana :)

Te lajty  to zachowaj dla siebie. Nie zakazuje Ci eutanazji jak i nie nakazuje , nie mówię żeby Twoja żona , córka , siostra ( bo macicy chyba jednak nie masz? ) rodziły czy usuwały , więc par excellence wal się z tą krypto Ordo jurysiową retoryką dla ubogich.

ps. Na szczęście młode pokolenie , jak widzę oleje te problemy i zrobi swoje.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
14 godzin temu, les05 napisał:

ONR działał 100 lat temu przez kilka miesięcy a lewactwo nienawidzi ich do dziś. 

Bo dziś mają się jak pączki w maśle z milionowymi dotacjami z naszych zresztą podatków i lewactwo nie ma z tym nic wspólnego.

Napisano
2 godziny temu, Spirit of Warsaw napisał:

Czy Trzaskowski tego chce czy nie, Marsz Niepodległości się odbędzie  🙂

Święto Niepodległości powinno być świętem radości dla wszystkich, a nie świętem prymitywnych karków i łysoli, którzy tylko szukają okazji do wyładowania swojej agresji, bo to jest zaprzeczeniem święta. Ale jak z prymitywnych kiboli i faszyzujących bojówek robi się patriotów i "prawdziwych Polaków", no to mamy tego efekty...

Napisano
9 godzin temu, balans napisał:

Bo dziś mają się jak pączki w maśle z milionowymi dotacjami z naszych zresztą podatków i lewactwo nie ma z tym nic wspólnego.

Milionowe, czyli raczej skromne.

Napisano

srbm

"Kilka dni temu człowiek bóbr sparodiował K. Gasiuk-Pihowicz, dziś K. Jachira przebiła tę parodię swoją twórczością. ..."

Zaczekaj... Przecież to Mistrz power-pointa, między innymi, jak katarynka powtarza, że nie ma tematu i powodu do pol-exitu.. Więc dlaczego akurat osoby niepełnosprytne cytujesz?
Wersja przewodniej partii narodu nie pasuje do narracji, czy wstydzisz się przytoczyć?

Napisano
17 godzin temu, szutnik napisał:

Te lajty  to zachowaj dla siebie. Nie zakazuje Ci eutanazji jak i nie nakazuje , nie mówię żeby Twoja żona , córka , siostra ( bo macicy chyba jednak nie masz? ) rodziły czy usuwały , więc par excellence wal się z tą krypto Ordo jurysiową retoryką dla ubogich.

Dzięki za świetny ( serio) przykład "dyskusji" ( ironia) z własnymi fobiami i urojeniami ( serio) i z tym czego nie napisałem.

Napisz coś w komentarzu o pisowskim fanatyzmie, amoku, nietolerancji, podziałach na zwalczające się plemiona.

Buziaki :))

Napisano
2 godziny temu, srbm napisał:

Kilka dni temu człowiek bóbr sparodiował K. Gasiuk-Pihowicz, dziś K. Jachira przebiła tę parodię swoją twórczością.

Zrzut ekranu 2021-10-10 182359.jpg

FBomLvgWYAA5J-1.jpeg

Autorka godna jest każdej nagrody. W tym roku - Nike a w przyszłym - Nobel, tak to widzę.

Napisano
2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

takafura...

To jak? Podasz te przykłady osób, które za eutanazją są i do niej namawiają, choćby poprzez zmianę przepisów?

Uogólniając całe środowisko lewicowo-liberalne popiera aborcję jako jedno z podstawowych praw człowieka, widowiskowo i kulturalnie promuje to szczególnie Strajk Kobiet.

Pisząc o eutanazji przyznaję wybiegłem ( złośliwie) odrobinę w przód ale jak się prześledzi chronologię w Belgii czy Holandii jak szybko zyskiwała popularność to jestem pewien Tusk po dojściu do władzy jest w stanie szybko nadrobić 8-letnie zacofanie Polski.

Napisano

takafura...

Czasami, niestety, w rozgłośni radiowej, którą zdarza mi się w samochodzie słuchać, są wypowiedzi Mistrza power-pointa, prezesa i różnych z przewodniej partii narodu... Fascynujące jest w nich, poza poziomem kłamstw, hipokryzji, obłudy i podobnych, że po 7 lata rządzenia, wszystkiemu nadal winien jest Tusk.

Co ciekawsze, jest to powiązane z wysokim poziomem schizofrenii- raz słyszę, że Tusk na pasku Merkel idzie, trzęsie UE, itp itd, a za moment, że jest nieliczącym się politykiem, jakimś tam szarym politykiem z końca szeregu...

Napisano

Może coś w tym jest ?

Głosowanie w sprawie  budowy bariery na granicy z Białorusią - 100 posłowie KO i Lewicy przeciw. To co, jak dojdą do władzy ( a wiadomo że w końcu ją zdobędą) to zaproszą połowę Afryki i cały Bliski Wschód ?

Będzie jak w Libanie który zbankrutował głównie przez uchodźców ?

Napisano

takafura

"Głosowanie w sprawie  budowy bariery na granicy z Białorusią - 100 posłowie KO i Lewicy przeciw...."

Po pierwsze:

Ustawę poparło 274 posłów, 174 było przeciw, a jeden poseł wstrzymał się od głosu.

Rozumiem, że powinni jeszcze dziękować prezesowi i Błaszczakowi, że postanowili wydać 1 mld 615 złotych? Przecież mogli 2-3-5 mld...
A to, że ustawa nie przewiduje nawet udostępniania informacji publicznej o konstrukcji, zabezpieczeniach i parametrach technicznych ogrodzenia*. Nie podano w jej uzasadnieniu nie tylko jakiej długości, ale i jakiej wysokości ma być bariera.
Ciekawe, czy już wybrano wykonawcę...

* z tym można by jeszcze dyskutować, choć zapewne nikt ani jeszcze nie wie, ani nie oczekuje szczegółów...

Napisano
8 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Ciekawe, czy już wybrano wykonawcę...

Na bank. Jeszcze zobaczysz jak pisowskie pociotki się nachapią na tym płocie, wszystko pójdzie bokiem, jak na budowach osiedli za PRL.

Napisano
48 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

ustawa nie przewiduje nawet udostępniania informacji publicznej o konstrukcji, zabezpieczeniach i parametrach technicznych ogrodzenia*. Nie podano w jej uzasadnieniu nie tylko jakiej długości, ale i jakiej wysokości ma być bariera.

...i brak oddziaływania na środowisko. I co na to sarenki, jelonki ?

To mnie uspokoiłeś że powody tak zgodnego głosowania ( miało być 100 % posłów  KO i Lewicy) są tak merytoryczne. Myślałem naiwnie że tradycyjnie chodzi o ***** ***.

Napisano
2 minuty temu, srbm napisał:

Mamy ostateczny dowód na polexitowe chęci kaczystów.

Zrzut ekranu 2021-10-14 215232.jpg

Mnie to przekonało. Ten reżim zabrania nawet hymn śpiewać.

Napisano
34 minuty temu, bjar_1 napisał:

Przedstawiciele reżimu to nawet własnego hymnu nie znają...

Znają, znają, tym różnią się od innych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie