szutnik Napisano 3 Październik 2021 Share Napisano 3 Październik 2021 2 minuty temu, les05 napisał: Ile z tych milionów dostał? Złamanego grosza nie dostał, to co prezentujesz, podniecając się ojro w mln liczonych, to jest jedynie twoje chciejstwo. Typowa postawa człowieka, który utracił kontakt z rzeczywistością i wierzy we własne świadome czy nieświadome imaginacje. Więcej realizmu a mniej zaciekłości. No to panie Mundry załóżmy się- jeżeli nie zgodzimy się ( Polska, tfu rząd) na realizację za 50 mln ojro żądań Czechów , to ja będę tutaj szczekał , jeżeli się zgodzimy to Ty będziesz pięknie odszczekiwał Swoje głupoty. Czas rozwiązania kwestii - do końca 2021. Zgadzasz się , czy trzęsiesz gaciami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 3 Październik 2021 Share Napisano 3 Październik 2021 5 minut temu, les05 napisał: Dlatego pił ale się nie uśmiechał. Wszystko schodzi na psy. Taki Kaczmarski z żalu wydałby płytę a on potrafi najwyżej bredzić na spotkaniu w Świdnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 3 Październik 2021 Share Napisano 3 Październik 2021 10 minut temu, les05 napisał: to jest jedynie twoje chciejstwo. Typowa postawa człowieka, który utracił kontakt z rzeczywistością i wierzy we własne świadome czy nieświadome imaginacje. Więcej realizmu a mniej zaciekłości. Nie mierz mnie Swoją miarą , bo ja operuję systemem metrycznym a Twojego nie zmam ... Myślisz ,że uśmiecha mi się zabulenie z 10 ojro z kieszeni mojej rodziny za głupotę i tramtadractwo głupoli bez pojęcia o dyplomacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 3 Październik 2021 Share Napisano 3 Październik 2021 12 minut temu, szutnik napisał: No to panie Mundry załóżmy się- jeżeli nie zgodzimy się ( Polska, tfu rząd) na realizację za 50 mln ojro żądań Czechów , to ja będę tutaj szczekał , jeżeli się zgodzimy to Ty będziesz pięknie odszczekiwał Swoje głupoty. Czas rozwiązania kwestii - do końca 2021. Zgadzasz się , czy trzęsiesz gaciami? Żeby się zakładać należy mieć zdolność honorową. Jestem pewien, że takie indywiduum jak ty takiej zdolności nie posiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 3 Październik 2021 Share Napisano 3 Październik 2021 3 minuty temu, les05 napisał: Żeby się zakładać należy mieć zdolność honorową. Jestem pewien, że takie indywiduum jak ty takiej zdolności nie posiada. Czyli trzęsiesz gaciami zamiast się o tym przekonać ? Widać ,że brakuje Ci nie tylko honoru ale i odwagi i odpowiedzialności za Swoje słowa .... Dlaczego mnie to nie dziwi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2021 Share Napisano 4 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 4 Październik 2021 Share Napisano 4 Październik 2021 Faszyzm postępuje... Wojciech Smarzowski o filmie „Wesele”: Może być zakazane w Polsce (msn.com) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 4 Październik 2021 Share Napisano 4 Październik 2021 2 godziny temu, srbm napisał: Faszyzm postępuje... Wojciech Smarzowski o filmie „Wesele”: Może być zakazane w Polsce (msn.com) Zakazane to mało, na pewno będzie spalone na stosie z całą obsadą i reżyserem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 4 Październik 2021 Share Napisano 4 Październik 2021 2 godziny temu, srbm napisał: Faszyzm postępuje... https://www.tysol.pl/a24345-Niebywale-Wojciech-Smarzowski-przyznaje-ze-nie-lubi-Polakow-i-wyjasnia-czemu-atakuje-Kosciol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 4 Październik 2021 Share Napisano 4 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 4 Październik 2021 Autor Share Napisano 4 Październik 2021 9 minut temu, les05 napisał: Jakby Polską nie rządzili idioci, dyletanci , przestępcy i kombinatorzy to nikt by sankcji nie nakładał. Czas pogrywania i naciągania struny się skończył , wszędzie się już poznali jakie to indywidua i wjakim stylu dorwały się do władzy. Dobrze to już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Przecież oczywista oczywistość, że nie jest to PR i zagranie pod suwerena... Co więcej, ono jest zabezpieczone w śledztwie- ciekawe co będzie, jak się kiedyś Nowak wybroni, a z auta zostanie niewiele.. Podejmujący decyzję z własnej kieszeni te 400 tys (?) zwróci? Nie mówiąc o tym, że do pracy na granicy to się wcale, zapewne, nie nadaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Się zakochał... https://www.onet.pl/informacje/onetslask/zabrze-15-latka-byla-molestowana-duchowny-ja-uwiodl/hvq5gpx,79cfc278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Bjar... Niby wątek o figurach niemożliwych, gdzie takie jak powyższe nie powinno mieć miejsca. Ale przy liczbie zdarzeń, z niemożliwymi tylko pozornie powiązane... Widział Raport z Francji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Nie widział, a co tam raportują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Te opozycji maile i telefony poczekają na zmianę władzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Jacyś złośliwi ludzie twierdzą, że Smarzowski dostał na swój film pieniądze z PISF. To nie może być prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 srbm... Ale wiesz, że twój powyższy wpis bardziej pasuje do wątku o Sumlińskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Okładka tygodnia a w środku mnóstwo znakomitych tekstów demaskujących mechanizmy kaczystowskiego reżimu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 srbm Nie wiem, czy potrzebnie reklamujesz, zwłaszcza, gdy "Sieci" Średnia sprzedaż (grudzień 2020) 41 333 egz. "Gazeta polska" Średnia sprzedaż (grudzień 2020) 23 590 egz. „Do Rzeczy” Średnia sprzedaż (grudzień 2020) 29 239 egz. „Polityka” Średnia sprzedaż (grudzień 2020) 100 822 egz. ale doceniam trud i starania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Tylko 100 tysięcy? Teraz czuję się jakbym trafił do 1 Kompanii Kadrowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 5 Październik 2021 Autor Share Napisano 5 Październik 2021 9 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Przecież oczywista oczywistość, że nie jest to PR i zagranie pod suwerena... Co więcej, ono jest zabezpieczone w śledztwie- ciekawe co będzie, jak się kiedyś Nowak wybroni, a z auta zostanie niewiele.. Podejmujący decyzję z własnej kieszeni te 400 tys (?) zwróci? Nie mówiąc o tym, że do pracy na granicy to się wcale, zapewne, nie nadaje... A co z zegarkami, SG nie potrzebuje dobrych czasomierzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 5 Październik 2021 Share Napisano 5 Październik 2021 Znamienne, nasz Pan Moderator jest jak moneta ale bez rewersu… Niestety… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 6 Październik 2021 Share Napisano 6 Październik 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.