Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Robi się ciekawie. Autor "obiektywnego" artykułu na ONET przyznał się, że do "badań" użył cywilnej wersji Grota a pisał o wersji wojskowej. Czekam na wnikliwy komentarz np Yeti.

• Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano

Kazik.S

A ja czekam, na wynik sprawy sądowej, którą Łucznik wobec Ringier Axel Springer i autorów założył...

Może też, kiedyś, dowiemy się dlaczego Piotr Szczepański, który był prezesem aż cztery miesiące, został z dnia na dzień odwołany....

A i może, choć wątpię, dlaczego mimo wielu sukcesów i "sukcesów" odwołano wcześniej Adama Suligę... bo przecież zarzuty, między innymi, o nepotyzm i zatrudnianie dla samego zatrudniania osób związanych z przewodnią partią narodu, są na 101 % nieprawdą...

Napisano
28 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Kazik.S

A ja czekam, na wynik sprawy sądowej, którą Łucznik wobec Ringier Axel Springer i autorów założył...

Może też, kiedyś, dowiemy się dlaczego Piotr Szczepański, który był prezesem aż cztery miesiące, został z dnia na dzień odwołany....

A i może, choć wątpię, dlaczego mimo wielu sukcesów i "sukcesów" odwołano wcześniej Adama Suligę... bo przecież zarzuty, między innymi, o nepotyzm i zatrudnianie dla samego zatrudniania osób związanych z przewodnią partią narodu, są na 101 % nieprawdą...

odpowiedź w stylu "a w Ameryce biją murzynów".  Żadnej merytoryki. Tylko przekaz partyjny. hehehe "EXPERT"

Napisano

Kazik.S.

Napisałem czarno na białym, na co czekam a propos i exilibris Grota i Łucznika...

A ty, w ramach syndromu oblężonej twierdzy (?) uważasz, że cytuję jakiś mityczny przekaz partyjny...

Że jestem ciekawym, dlaczego Suligę odwołano? Ano jestem- tym bardziej, że to on miał być twarzą sukcesów Grota i spijać frukta.. A tu nagle (?) po pojawieniu się zarzutów i "niejasności" wzięli i go znikli...

PS Bo przecież to, że Szczepańskiego, po czterech miesiącach urzędowania, odwołano, z zaskoczenia (?)  tuż przed Międzynarodowym Salonem Obronnym w Kielcach, to wina Tuska, UE, Żydów, cyklistów, etc...

Napisano

„…To forum jeszcze kilka lat temu było merytoryczne i godne uwagi. Obecnie jest to bagno. Brak moderacji. Wylewy flustratów, obrażenie innych z uwagi na poglądy polityczne, atak na kościół katolicki. Tolerują to pseudo moderatorzy…”  🤫

• Super 2
Napisano
Teraz, Spirit of Warsaw napisał:

Obecnie jest to bagno. Brak moderacji.

W sumie to "nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma", jak to śpiewał Kazik.

Napisano
17 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Spirit...

"Wylewy flustratów, obrażenie innych z uwagi na poglądy polityczne, atak na kościół katolicki."

Nieprawda... Tyr i koledzy nie atakują KK...

ale co pijesz do Spirit'a on tylko zacytował...

Napisano

Miał być karabin niebezpieczny dla żołnierzy a zamiast tego zostały takie wykwity intelektu:

"A ja czekam, na wynik sprawy sądowej, którą Łucznik wobec Ringier Axel Springer i autorów założył...

A i może, choć wątpię, dlaczego mimo wielu sukcesów i "sukcesów" odwołano wcześniej Adama Suligę... bo przecież zarzuty, między innymi, o nepotyzm i zatrudnianie dla samego..."

Napisano

srbm

Czego w

"A ja czekam, na wynik sprawy sądowej, którą Łucznik wobec Ringier Axel Springer i autorów założył...

A i może, choć wątpię, dlaczego mimo wielu sukcesów i "sukcesów" odwołano wcześniej Adama Suligę... bo przecież zarzuty, między innymi, o nepotyzm i zatrudnianie dla samego..."

nie rozumiesz?

Napisano
W dniu 25.05.2022 o 17:25, srbm napisał:

Tylko że na Ukrainę pojechała wersja dopracowana, a nie pierwotna. I taka też powinna trafiać do WP, a wtedy nie byłoby o czym pisać.

• Tak trzymać 2
Napisano
W dniu 25.05.2022 o 11:25, srbm napisał:

No weź i nie wquuurwiaj, ile tego tam trafiło i jak długo są w użyciu. Taki filmik to se o kant ...................

Napisano

Nauczyli... Jak byś rozumiał ukraiński to byś wiedział, że mówi, że uchwyt przemontuje sobie do pozycji w jakiej się złożył...

Napisano
17 godzin temu, Erih napisał:

Tylko że na Ukrainę pojechała wersja dopracowana, a nie pierwotna. I taka też powinna trafiać do WP, a wtedy nie byłoby o czym pisać.

Pojechała tam również "wersja pierwotna". Łatwo to sprawdzić- zaledwie stronę wcześniej znajduje się piękna fotografia. Nie byłoby o czym pisać gdyby nie dawano wiary fejkniusiarzom.

Napisano
19 hours ago, Tyr napisał:

Nauczyli... Jak byś rozumiał ukraiński to byś wiedział, że mówi, że uchwyt przemontuje sobie do pozycji w jakiej się złożył...

To jeszcze gorzej, bowiem złożył się w pozycji absurdalnie wręcz złej.

Napisano

facet na filmiku opowiada, że przesunie sobie uchwyt bliżej. Pewnie w celu szybszego operowania bronią a uchwyt dalej to pozycja strzelecka bardziej statyczna.

Napisano
W dniu 27.05.2022 o 18:16, srbm napisał:

Pojechała tam również "wersja pierwotna". Łatwo to sprawdzić- zaledwie stronę wcześniej znajduje się piękna fotografia. Nie byłoby o czym pisać gdyby nie dawano wiary fejkniusiarzom.

W którym miejscu widzisz tą wersję pierwotną?

Napisano

Na kilku forach miałem okazję zapoznać się z opiniami użytkowników tego karabinka. Przeważała opinia, że jest to przyjazny karabinek na strzelnicę, natomiast na taktykę nie bardzo nadaje się w obecnej wersji. I tyle w temacie.