Skocz do zawartości

Covid -19 wątek konkurencyjny

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 444
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
23 godziny temu, Erih napisał:

Wszystkiego najgorszego. Z powikłaniami.

Oj, nie ładnie ? . Nie lepiej zobaczyć takiego w zdrowiu i pod celą ? 

Napisano
10 godzin temu, szutnik napisał:

Oj, nie ładnie ? . Nie lepiej zobaczyć takiego w zdrowiu i pod celą ? 

I tak go kolega ułaskawi.

Napisano
2 minuty temu, szutnik napisał:

Kolega chyba na wylocie ... i sam może mieć ciepło

Dobrze by było, ale jak na razie się nie zanosi, choć konkurencja rośnie.

Napisano
12 godzin temu, les05 napisał:

To chyba u was już daleko posunięta depresja i pewnie z przerzutami.

Czytając Twoje wpisy dostaje daleko posuniętej schizofrenii paranoidalnej, bo nie dość ,że prawicowym socjalizmem ( że nie powiem narodowym ) zajeżdżają  , to i jakimś specyficznym lewactwem , a takie połączenia powodują u mnie ból głowy.

Napisano
4 minuty temu, Erih napisał:

Dobrze by było, ale jak na razie się nie zanosi, choć konkurencja rośnie.

Konkurencja pikuś. Już wkrótce coś ich tak  rąbnie ,że się nie pozbierają .

Napisano
2 minuty temu, szutnik napisał:

Konkurencja pikuś. Już wkrótce coś ich tak  rąbnie ,że się nie pozbierają .

Jeżeli masz na myśli to samo co ja czyli sytuację gospodarczą, to po pierwsze nie ma nic pewnego, a po drugie scenariusz im gorzej tym lepiej podoba mi się średnio.

Napisano
4 minuty temu, Erih napisał:

Jeżeli masz na myśli to samo co ja czyli sytuację gospodarczą, to po pierwsze nie ma nic pewnego, a po drugie scenariusz im gorzej tym lepiej podoba mi się średnio.

A myślisz ,że ja się cieszę ,że oberwie po d...e? To tylko stwierdzenie faktu ( dla mnie pewnego ? )

Napisano
5 godzin temu, szutnik napisał:

Już wkrótce coś ich tak  rąbnie ,że się nie pozbierają .

Gdyby się sprawdziło choć z 10 % plag i kataklizmów jakie przepowiadano to już dawno byśmy zapomnieli o PiS, Biedroń walczyłby o druga kadencję, a faceci w ramach promowania równości i tolerancji w soboty chodziliby ubrani w damskie ciuchy ?

Napisano

Są tu tacy, co prezentują poziom esbeckiego intelektualisty po obcięciu emerytury;) 

Na nic się zda, że wszelkie dane ekonomiczne, mikro i makro za tych rządów są pozytywne. Korytko się skończyło sierotom po komunie i może się skończyć resortowym dzieciom... 

Napisano

Każdy z nas ma czułe punkty. Rzucasz tekst i wiesz z grubsza kto się na niego rzuci i z jaką tezą.

To działa w dwie strony - ktoś robi wrzutkę o dzielnym Jaruzelskim czy człowieku honoru Kiszczaku i nas też trafia.

Ps. A na temat zabrania ubeckich przywilejów biednym sprzątaczkom to można spierać się bez końca,  bardzo nośny temat ?

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

Korytko się skończyło sierotom po komunie i może się skończyć resortowym dzieciom... 

Jednym się skończyło, a drugim się zaczęło i trwa. Jedni drugich warci.

Napisano

Wiesz, jak słyszę Trzaskowskiego i innych, ich mowę miłości, że więzienia, że trybunały to zaczynam się bać, że cały elektorat PiS-u powsadzają z rozpędu...;)

Zróbta coś z tym logowaniem Kod błędu: 2S119/1

Napisano

Nie wiem- nie oglądam TV, w trasie CD albo audiobook...

Znaczy co? Zabolało, że Trzaskowski obiecuje rozliczyć 70 (?) mln wydanych na reklamówki? Fiu fiu- choć w jednym rację Ci przyznam- wyborów nie było 10.V.2020.

Napisano

Nie... ale dostałem niezależnie do domu jakąś partyjną ulotkę... I tak mi się jedno z drugim skojarzyło- i jedna, i druga, płacone pod stołem zapewne...

PS Ale doceniam, że nie próbujesz otwartym tekstem bronić MM i JS ?

Napisano

W przeciwieństwie do Ciebie nie dostaję takowych, bez znaczenia, gdzie parkuję samochody.
Myślisz, że to jakiś znak dla Ciebie? Tylko od kogo?

PS Inna sprawa, że kolejny przykład, że wszystko (?) się Tobie z dupą kojarzy...

Napisano

https://www.gov.pl/web/mswia/czwarty-etap-odmrazania-ograniczen

" Premier Mateusz Morawiecki podkreślił, że od 30 maja noszenie maseczek w przestrzeni otwartej przestanie być obowiązkiem, tylko wtedy, gdy zachowany zostanie dystans społeczny. 

- Jeśli będzie możliwe zachowanie dystansu, noszenie maseczek nie będzie obowiązkowe - z wyjątkami. W sklepie, środkach komunikacji, kościołach czy kinach maseczki będą obowiązkowe – podkreślił szef rządu. "

Te "naryjniki" to było błogosławieństwo dla szpetnych dziewczyn. Figura ładna, zgrabna, a twarz to paszczydło.  Niestety, kurtynę podniesiono i znowu się zaczną kombinacje jak  zaciągnąć mena do łóżka nie używając np. Trybuny Ludu ?

Napisano

W ramach spadku krzywej i rozluźnienia rygorów:

"416 nowych przypadków zakażenia koronawirusem - to bilans z soboty. Ministerstwo Zdrowia popołudniem podało nowe dane, zmarło 10 osób. Rano informowano o 221 nowych przypadkach, później o 195."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie