Erih Napisano 26 Maj 2020 Share Napisano 26 Maj 2020 Wszystkiego najgorszego. Z powikłaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 27 Maj 2020 Share Napisano 27 Maj 2020 23 godziny temu, Erih napisał: Wszystkiego najgorszego. Z powikłaniami. Oj, nie ładnie . Nie lepiej zobaczyć takiego w zdrowiu i pod celą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 10 godzin temu, szutnik napisał: Oj, nie ładnie . Nie lepiej zobaczyć takiego w zdrowiu i pod celą ? I tak go kolega ułaskawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 To chyba u was już daleko posunięta depresja i pewnie z przerzutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 13 godzin temu, Erih napisał: I tak go kolega ułaskawi. Kolega chyba na wylocie ... i sam może mieć ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 2 minuty temu, szutnik napisał: Kolega chyba na wylocie ... i sam może mieć ciepło Dobrze by było, ale jak na razie się nie zanosi, choć konkurencja rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 12 godzin temu, les05 napisał: To chyba u was już daleko posunięta depresja i pewnie z przerzutami. Czytając Twoje wpisy dostaje daleko posuniętej schizofrenii paranoidalnej, bo nie dość ,że prawicowym socjalizmem ( że nie powiem narodowym ) zajeżdżają , to i jakimś specyficznym lewactwem , a takie połączenia powodują u mnie ból głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 4 minuty temu, Erih napisał: Dobrze by było, ale jak na razie się nie zanosi, choć konkurencja rośnie. Konkurencja pikuś. Już wkrótce coś ich tak rąbnie ,że się nie pozbierają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 2 minuty temu, szutnik napisał: Konkurencja pikuś. Już wkrótce coś ich tak rąbnie ,że się nie pozbierają . Jeżeli masz na myśli to samo co ja czyli sytuację gospodarczą, to po pierwsze nie ma nic pewnego, a po drugie scenariusz im gorzej tym lepiej podoba mi się średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 28 Maj 2020 Share Napisano 28 Maj 2020 4 minuty temu, Erih napisał: Jeżeli masz na myśli to samo co ja czyli sytuację gospodarczą, to po pierwsze nie ma nic pewnego, a po drugie scenariusz im gorzej tym lepiej podoba mi się średnio. A myślisz ,że ja się cieszę ,że oberwie po d...e? To tylko stwierdzenie faktu ( dla mnie pewnego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 5 godzin temu, szutnik napisał: Już wkrótce coś ich tak rąbnie ,że się nie pozbierają . Gdyby się sprawdziło choć z 10 % plag i kataklizmów jakie przepowiadano to już dawno byśmy zapomnieli o PiS, Biedroń walczyłby o druga kadencję, a faceci w ramach promowania równości i tolerancji w soboty chodziliby ubrani w damskie ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Są tu tacy, co prezentują poziom esbeckiego intelektualisty po obcięciu emerytury;) Na nic się zda, że wszelkie dane ekonomiczne, mikro i makro za tych rządów są pozytywne. Korytko się skończyło sierotom po komunie i może się skończyć resortowym dzieciom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Każdy z nas ma czułe punkty. Rzucasz tekst i wiesz z grubsza kto się na niego rzuci i z jaką tezą. To działa w dwie strony - ktoś robi wrzutkę o dzielnym Jaruzelskim czy człowieku honoru Kiszczaku i nas też trafia. Ps. A na temat zabrania ubeckich przywilejów biednym sprzątaczkom to można spierać się bez końca, bardzo nośny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Maj 2020 Autor Share Napisano 29 Maj 2020 Teraz, Tyr napisał: Korytko się skończyło sierotom po komunie i może się skończyć resortowym dzieciom... Jednym się skończyło, a drugim się zaczęło i trwa. Jedni drugich warci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Ja tam delikatną różnice widzę. Szczaw i mirabelki vs plusy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Najlepsze są plusy ujemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Wiesz, jak słyszę Trzaskowskiego i innych, ich mowę miłości, że więzienia, że trybunały to zaczynam się bać, że cały elektorat PiS-u powsadzają z rozpędu...;) Zróbta coś z tym logowaniem Kod błędu: 2S119/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Nie wiem- nie oglądam TV, w trasie CD albo audiobook... Znaczy co? Zabolało, że Trzaskowski obiecuje rozliczyć 70 (?) mln wydanych na reklamówki? Fiu fiu- choć w jednym rację Ci przyznam- wyborów nie było 10.V.2020. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 To już audiobooki o wyborach i kartach do głosowania wydali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 Nie... ale dostałem niezależnie do domu jakąś partyjną ulotkę... I tak mi się jedno z drugim skojarzyło- i jedna, i druga, płacone pod stołem zapewne... PS Ale doceniam, że nie próbujesz otwartym tekstem bronić MM i JS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 W tą też uwierzysz?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2020 Share Napisano 29 Maj 2020 W przeciwieństwie do Ciebie nie dostaję takowych, bez znaczenia, gdzie parkuję samochody. Myślisz, że to jakiś znak dla Ciebie? Tylko od kogo? PS Inna sprawa, że kolejny przykład, że wszystko (?) się Tobie z dupą kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 https://www.gov.pl/web/mswia/czwarty-etap-odmrazania-ograniczen " Premier Mateusz Morawiecki podkreślił, że od 30 maja noszenie maseczek w przestrzeni otwartej przestanie być obowiązkiem, tylko wtedy, gdy zachowany zostanie dystans społeczny. - Jeśli będzie możliwe zachowanie dystansu, noszenie maseczek nie będzie obowiązkowe - z wyjątkami. W sklepie, środkach komunikacji, kościołach czy kinach maseczki będą obowiązkowe – podkreślił szef rządu. " Te "naryjniki" to było błogosławieństwo dla szpetnych dziewczyn. Figura ładna, zgrabna, a twarz to paszczydło. Niestety, kurtynę podniesiono i znowu się zaczną kombinacje jak zaciągnąć mena do łóżka nie używając np. Trybuny Ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Maj 2020 Share Napisano 31 Maj 2020 W ramach spadku krzywej i rozluźnienia rygorów: "416 nowych przypadków zakażenia koronawirusem - to bilans z soboty. Ministerstwo Zdrowia popołudniem podało nowe dane, zmarło 10 osób. Rano informowano o 221 nowych przypadkach, później o 195." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 1 Czerwiec 2020 Share Napisano 1 Czerwiec 2020 W USA w taki sposób walczą z Covid-19, a później się dziwią, że społeczeństwo im się buntuje. I pomyśleć tylko, że to był kiedyś bogaty kraj zamożnych ludzi. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/koronawirus-w-usa-ogromny-rachunek-za-leczenie-covid-19/rypc4pk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.